Wet n Wild FastDry - Or Is It?

Testailinpas Wet n Wildilta voittamaani  FastDry -lakkaa - The Wonder Yellows. Keskityin testaamaan lakan peittävyyttä ja kuivumisaikaa. A...

Testailinpas Wet n Wildilta voittamaani FastDry-lakkaa - The Wonder Yellows. Keskityin testaamaan lakan peittävyyttä ja kuivumisaikaa.

Alla olevasta kuvasta näkyy lakan peittävyys, kun sitä on yhdestä neljään kerrosta. Yksi kerros ei todellakaan riittänyt, vaan paras lopputulos tuli mielestäni 3 kerroksella.
Wet n Wildin mukaan yksi kerros lakkaa kuivuu 60 sekunnissa, mutta ainakin testaamani The Wonder Yellows -lakka ei kuivunut tuossa ajassa - otin nimittäin aikaa sekuntikellolla :D Yksi kerros lakkaa kuivui noin 2 minuutissa. Kaksi kerrosta lakkaa vaatikin sitten "hieman" enemmän aikaa. 10 minuutin jälkeen tökkäsin kynnellä jokaista neljää kynttä :) Tässä lopputulos:


Jälkeä ei jäänyt kynteen, jossa oli 1 kerros lakkaa. 2 ja 3 kerroksen kynsiin jäi jälki, joka oli suht samanlainen molemmissa kynsissä. Pahiten kynsi upposi neljään lakkakerrokseen. Useampi lakkakerros siis vaatii pitkän kuivumisajan ja itse laittaisin kyllä pikakuivattajaa päälle, koska en jaksaisi odottaa lakan kuivumista puolta tuntia tai enemmän.


Sitten vähän innostuin :DKaikenkaikkiaan tuo keltainen FastDry oli pienoinen pettymys. Ehkä täytyy kokeilla vielä muista värejä, ennen kuin annan lopullisen tuomion :)


Onko teillä kokemuksia FastDry lakoista?


Katso myös

4 kommenttia

 1. Upeen värinen lakka! Taitaa kyl jäädä ostamatta ton peittävyyden takia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se tosiaan hienon värinen. Odotin siltä vaan enemmän sekä peittävyydessä että kuivumisessa.

   Poista
 2. Miltähän olis näyttänyt jos eka kerros olisi ollut musta ja olisi tehnyt nuo tökkimiset? =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.