Fabulous Nfu Oh!

Oletteko jo huomanneet, että upeat Nfu Oh -kynsilakat ovat saapuneet pretty.fi :n valikoimaan ?! Kyllä - nyt niitä saa vihdoin Suomesta...


Oletteko jo huomanneet, että upeat Nfu Oh -kynsilakat ovat saapuneet pretty.fi:n valikoimaan?! Kyllä - nyt niitä saa vihdoin Suomestakin! Valikoimasta löytyy mm. hologrammi, glitter, opal ja Fluorescent –lakkoja. 

Nfu Oh lakkoja on hehkutettu paljon eri blogeissa ja syystäkin :) Itse olin ihan ällikällä lyöty, kun näin nuo uskomattomat lakkapullot omin silmin! Aivan kertakaikkiaan upeaa muotoilua ja mitä yksityiskohtia! Nfu Oh lakkapullot ovat kyllä kauneimpia, mitä olen koskaan nähnyt. Ne mukailevat Viktoriaanisen aikakauden mekkoa, ja lakkapullon yläosa eli korkki on muotoiltu upeaksi korsetiksi. Ei voi muuta kuin ihailla ♥ 







Sain pretty.fi:ltä kokeiltavaksi muutamia ihania Nfu Oh lakkoja   Esittelen ne teille erillisissä postauksissa. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on hologrammilakka nro 064, joka kuuluu Nfu Oh Hologram kokoelmaan. 





Hologrammilakan ominaisuudet eivät näy täysin pulloa katsomalla, vaan ne pääsevät oikeuksiinsa vasta kynsillä. Nfu Oh 064 on lilahtavan pinkki lakka, joka kimaltelee hologramminomaisesti sateenkaaren eri sävyissä - kertakaikkiaan ihastuttava lakka! ♥ Ainakin minä olin heti myyty! :)





Hologrammimaisuus näkyy parhaiten auringonvalossa - voiko olla upeampaa?! 





Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi hologrammilakan alle suositellaan Aqua Base -aluslakkaa, joka tasoittaa kynnen epätasaisuuksia ja auttaa lakkaa levittymään paremmin. Hologrammilakan päälle suositellaan A&A Top Coat -lakkaa hologrammiefektin voimistamiseksi. Itse käytin OPI:n aluslakkaa ja Inm Out the Door pikakuivattajaa, koska minulla ei ollut noita kyseisiä Nfu Oh:in lakkoja.

Levitin hologrammilakkaa kaksi kerrosta ja se riitti hyvin peittämään kynnen. Yksikin kerros olisi voinut riittää, koska lakka on todella runsaspigmenttistä, mutta täysin peittävän lopputuloksen saa kahdella kerroksella. Lakkaa oli melko helppo levittää ja onnistuin jopa välttymään tuhruisilta reunoilta, en siis joutunut korjaamaan kynsinauhoja kynsilakanpoistoaineella lainkaan! Aika harvinaista minulle :D Lakka kuivui muuten todella nopeasti, mikä oli positiivinen yllätys :)






Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen Nfu Oh 064 hologrammilakkaan! Ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille hololakkojen ystäville, jotka haluavat laadukasta hololakkaa :)





Pretty.fi:n valikoimasta löytyy myös monia muita Nfu Oh -kynsilakkoja.



Mitä piditte esittelemästäni Nfu Oh lakasta? 
Onko kenelläkään kokemuksia siitä tai muista Nfu Oh lakoista?

Katso myös

31 kommenttia

  1. lakat näyttää ihanille ,itsellä ei viel kokemusta niistä ole

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnossa tuo hololakka oli vielä ihanampi. Kannattaa kokeilla joskus!

      Poista
  2. oi tuo ainakin näyttää ihanalle mikä sulla on just kynsillä! :) Pitää kahtoo sorrunko tilaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on aivan ihana, oon tämän päivän tuijotellut kynsiä koko ajan :D En voi muuta kuin suositella, upee lakka ja vielä upeampi tosiaan luonnossa kuin kuvissa :)

      Poista
  3. En oo ikinä tajunnu, että nuo Nufujen pullot on ikään kuin mekkoja. Oon kyllä kuvia nähdessäni ajatellut, että onpas nättejä korkkeja, mutta en ikinä sen tarkemmin oo katsonut. Oishan noita ihan kiva saada hyllyn koristeeksi, mutta ovat mielestäni aika kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ei niistä pulloista ehkä heti näe, että ne ovat mekkoja :) Mutta upeita ovat mun mielestä :)

      Hinnaltaanhan Nfu Oh lakat ovat halvempia kuin esim. Essiet, OPIt tai Orlyt. Ja laatu tietysti maksaa aina enemmän, mitään halpislakkojahan nuo ei tosiaan ole.

      Poista
  4. Minulla on monta noita lakkoja ja tykkään tosi paljon. erityisesti pidän niiden kauniista ulkomuodosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinullakin on noita kauniita lakkoja ja että olet tykännyt niistä :)

      Poista
  5. Aivan ihana lakka :) iteki omistan noita nfuòh lakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Mitä lakkoja sulla on, jos saa udella? :) Ootko kokeillut niitä alus- ja päällyslakkoja?

      Poista
    2. Alus ja päällyslakkoja en oo testannu :) Multa löytyy 065, 44 ja gs14 :)

      Poista
    3. Ai että, ihania lakkoja! :) Multa löytyy myös tuo 44, jota aion lähiaikoina kokeilla :)

      Poista
  6. Noi on kyllä ihania ja muutaman pullon itsekin omistan. Kyllä noista maksaa tuon huiemna kirpaisevan hinnan, koska tavaraa on kuiteknin paljon yhdessä pullossa ja on noi parhaita holoja, mitä mä omistan. Make Up Storen on kai vielä parempia, mutta en omista itse yhtään, niin en osaa sanoa varmasti. Mulla kyllä pikakuivattaja pilas ton holoefektin, eli käytän aina ilman päällyslakkaa. En oo sitä NfuOh:n omaa päällyslakkaa raaskinut ostaa, mutta sen aluslakan ostin, kun aattelin sen helpottavat tasaista levitystä, kun oon monesta paikasta niin lukenut. Vielä en oo testannut aluslakan kanssa. Ois kiva, jos tulis lisää niitä lastulakkoja Prettyn valikoimiin, niin voisin niitä tilailla lisää. Holoja mulla alkaa olla tarpeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kanssasi eli kyllä laadusta mielellään maksaa ja tosiaan pullo on todella riittoisa. Itse asiassa kun miettii litrahintaa, niin esim. halvaksi mieltämäni Dependin lakat ovatkin oikeastaan kalliita :D Pullokoolla voi todellakin huijata :) Itse en ole myöskään noita MUS lakkoja kokeillut.

      Aika jännä, että pikakuivattaja pilasi sulla holoefektin. Mulla Inm pikakuivattaja toimi kyllä ihan hyvin ja kuvatkin olen ottanut sen kera. Mitä lakkaa itse käytit? Olisi kyllä kiva testata sekä Nfu Oh aluslakkaa että päällyslakkaa, jos sillä saisi vielä paremman lopputuloksen :)

      Niitä lastulakkoja en olekaan vielä kokeillut, mutta 082 olisi seuraavaksi testausvuorossa :) Ainakin pullossa se näyttää upealta! Ja tosiaan valikoimaa voisi tietysti aina olla enemmän :) Toivotaan, että lastulakkojakin saataisiin vielä enemmän Prettyn valikoimaan! :)

      Poista
    2. Tarkoitin siis 044 (eikä 082) :)

      Poista
    3. Mulla oli Cesarsin pikakuivattaja ja olen lukenut jostain blogista, että Seche Vite ois kanssa pilannut sen holomaisuuden Nfu Oh:n kohdalla. Käytin kyllä Cesarsin pikakuivattajaa Flormarin holojen kanssa ja silloin ei ollut ongelmaa.

      Poista
    4. Lueskelin Seche Vitestä ja muista päällyslakoista eri lähteistä, ja niissä sanottiin, että aluksi se holoefekti ei näy, mutta kun päällyslakka on kuivunut, holo tulee takaisin näkyviin. Cesarsin pikakuivattaja voi olla poikkeus tässä :)

      Holojen kanssa kannattaa kokeilla kerrostamista eli päällyslakan päälle voi laittaa vielä kerroksen hololakkaa, jolloin tulos on kestävämpi ja holomaisuus tulee parhaiten esille.

      Poista
    5. Joo, mä tein just niin, että laitoin sen pikakuivattajan päälle sit vielä kerroksen sitä värilakkaa ja aika kestävä oli lopputulos. Pikakuivattajalla jäi tosiaan semmoinen tosi samea lopputulos, vaikka annoin sen kuivua kunnolla ja huomattavasti paremmalta näytti kun laitoin vielä hololakkaa päälle.

      Poista
    6. Okei, hyvä kuitenkin, että lopputulos oli onnistunut kun laitoit päällimmäiseksi holoa.

      Kannattaa kokeilla joskus Inm Out the Dooria, jos et ole kokeillut? Se on siis muutenkin ihan loistava pikakuivattaja! Ja olen lukenut, että se on myös parempi kuin Seche Vite. Sechellä lakka tahtoo karata kynsien kärjistä, kun taas Inmillä sitä ei tapahdu. Itse en ole Secheä kyllä kokeillut, mutta Inmiin olen ollut jo pidempään tosi tyytyväinen :) Tulipa kauhee "mainospuhe" :D

      Poista
  7. Pakko hankkia! :D Mulla on aika paljon hololakkoja mutta aina haluun vaa lisää xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hanki hanki! Eihän lakkoja voi koskaan olla liikaa eihän? :D Onko sulla Nfu Oh hololakkoja ennestään vai jotain muuta merkkiä?

      Poista
  8. Tänään kävin hakee pakettisi postista, en päässyt aikasemmin kun olin reissussa.. Kiitos todella paljon!! Olen niin onnellinen niistä kaikista ihanista jutuista! Minulla ei ollut paljon mitään kynsijuttuja, kun olen vielä niin aloittelija, mutta nyt voin tehdä kaikkia koristeluja ja kokeilla uusia juttuja! :) Mun mies sanoi, että mulla on varmaan kestohymy päällä seuraavat pari viikkoa :D Olo onkin nyt kuin lapsella lelukaupassa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! Ihana kuulla, että paketti tuli tarpeeseen! :) Ja kyllähän noi kynsijutut meinaa aina olla yhtä ihania kuin lelut on lapsille :D Nyt ei muuta kuin kynnet koreaksi kestohymy päällä :D

      Poista
  9. Heippa! Mäkin tykkään noista lakoista ja mikään ei oo ollut pettymys. Mulla on omistuksessa parikin --> http://gonewiththenails.blogspot.fi/search/label/Nfu%20Oh ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Hienoa, että sinäkin olet löytänyt nuo ihanat lakat! :)

      Poista
  10. OHH!♥ ihanan värinenn! pakkosaadapakkosaada♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niiiin ihana! <3 Jos on pakko saada, niin sittenhän se pitää saada! :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.