Purple Shoes

H&M:n kuvasto tipahti postiluukusta muutama päivä sitten. On se vaan aina yhtä ihanaa katsella vaatteita aidosta lehdestä, jolla on se u...

H&M:n kuvasto tipahti postiluukusta muutama päivä sitten. On se vaan aina yhtä ihanaa katsella vaatteita aidosta lehdestä, jolla on se uuden kuvaston ominaistuoksu, ah! Pidätteköhän minua nyt ihan hulluna :D Vai löytyykö teistäkin niitä, jotka odottavat aina uuden kuvaston saapumista? :)




Avattuani kuvaston, iskin heti silmäni violetteihin nahkasaapikkaisiin! <3 Pari päivää mietittyäni päätin sitten tilata nuo ihanat kengät. Toivottavasti ovat luonnossa yhtä kauniit kuin kuvissa. Tuotekuvauksessa värin kohdalla lukee "viininpunainen", mutta kuvissa nuo näyttävät kyllä enemmän violeteilta. Vai olenkohan värisokea? :o
Kengät eivät ole täysin nahkaiset, vaan takaosa on mokkaa. Tekoa siis. Kahden materiaalin yhdistelmä tuo kivaa vaihtelevuutta, vaikka käytön kannalta olisikin parempi, jos kengät olisivat kokonaan nahkaa. Sadekeleillä noita ei nimittäin viitsi varmaankaan käyttää.






Hieman mietityttää H&M:n kenkien laatu, koska itselläni ei ole kokemusta muista kuin heidän lipilapeista :) Onko teillä hyviä tai huonoja kokemuksia henkkamaukan kengistä?






Laitoinpa samalla pari muutakin tuotetta tilaukseen
(tilaan aina netistä, vaikka paperikuvastoa onkin kiva selailla.. :)


Keltainen toppi



Mustavalkoinen hame



Sukkahousut




Ja pari bleiseriä






Oletteko te paperikuvastoihmisiä vai olenkohan ainut? :) Entä mitä piditte noista kengistä ja vaatteista? Voisitteko kuvitella käyttävänne violetteja kenkiä? Tai onko teillä haaveissa jonkin muun väriset kengät? Olisi myös kiva kuulla, jos jollain on kokemuksia/mielipiteitä H&M:n kenkien laadusta.



Katso myös

20 kommenttia

  1. noi popot on kyl kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) "popot" on kyllä jotenkin hauska sana :)

      Poista
    2. jep, tykkään siitä sanasta :DD tai "popottimet" ;)

      Poista
    3. Joo popottimet on kans hyvä :D

      Poista
  2. Hienot, mutta en ostais muovikenkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, vähän pelkään kyllä miten nuo kestävät käytössä, mutta täytyy sitten katsoa kun ne saapuvat, että otanko niitä vai en.

      Poista
  3. Mul on ollu parit H&M:n kengät, jokainen niistä on menny kahen kuukauden käytön jälkee rikki :/ (pohjat lähteny irti, korko katkennut, saumoista mennyt rikki) Mitään en kuitenkaan oo oppinu vaa tänään tuli H&M:ltä uudet kengät... katotaa kuinka kauan ne kestää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui :o Onpa ne menneet äkkiä pilalle! Ja aina vaan uudet kehiin, niin sitä pitää :D Tietysti hintakin on H&M kengillä alhainen, joten niitä viitsiikin ostaa varmaan useammin kuin monia muita kenkiä :)

      Poista
  4. Ihania vaatteita oot tilannu, ja noi kengät on tosi nätit :) Mulla on h&m kenkiä muutamat, ja hyvin on kestäny, ja hyvän tuntuset jalassa, ei siis mitään pahaa sanottavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että säkin tykkäsit :) Ja hyvä kuulla, että sulla ne kengät taas on kestänyt. Saako vielä udella onko sulla ollut korkkareita vai matalapohjaisia?

      Poista
    2. Kumpiakin, muutaman matalapohjaiset ja yhdet korkkarit, ja hyvin on kestäny :)

      Poista
    3. Ok, hyvä tietää :)

      Poista
  5. Mulla on ollu yhdet H&M -korkkarit ja ihan hyvin ne musta hintaansa nähden kesti. Oisko olleet just jotkut parinkympin luokkaa olevat avokkaat ja pari vuotta niillä meni ihan hyvin, sitten sauma vähän alko repsottaan toisesta.

    Harmittaa noi H&M kenkien koot vaan, jostain syystä ne ei mun jalkaan tunnu hyvältä.

    Ite taidan laittaa tilaukseen noi sukkikset, onpa makeet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, hyvä että sullakin on ihan hyviä kokemuksia niiden kenkien kestosta. Jännä, että koot ei ole sopivia.. Saas nähä sopiiko mullekaan.

      Joo mä katoin heti että siistit sukkikset -> OTAN! :D

      Poista
  6. Kannattanee satsata kerralla laatuun, kun ostaa useat surkea-laatuiset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se niinkin, mutta jos juuri sellaisia kenkiä ei löydykkään laadukkaiden joukosta? Ja jos kengät vain kestää, niin välillä voi harkita niitä ei-niin-laadukkaita kenkiä :) Tai tätä mieltä itse olen, tietysti jokainen tekee omat valintansa! :)

      Poista
  7. Violetit kengät on ihania! <3 Itselläni on violetit avokkaat ja nilkkurit. Ja hankin jsut tommoset kahta amteriaali yhdistävät kengät H&M:n alesta parilla kympillä. Ne oli mustat kiilakorolla. Ja H&M:ltä oon hankkinut aiemmin mustat niittikorkkarit, jotka on tosi hyvät jalkaan ja ovat tähän asti anakin hyvin kestäneet ja ikää niillä on kuitenkin jo parisen vuotta. Käyätn niitä aika usein, koska korko ei ole valtava ja niillä jaksaa hyvin kävellä ja olla. Itsekin selasin H6M:n kuvaston läpi ja kävin tänään hypistelemässä kuvastosta tuttuja vaatteita ihan liikkeessä. :) Vielä en mitään ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että sullakin on positiivisia kokemuksia H&M:n kengistä! Ja vaatteiden hypistely on ihan parasta, vaikkei ostaisikaan välttämättä mitään :D

      Poista
  8. Ostin just toissa päivänä tuommoiset nilkkurit paitsi että mustana. En ole vielä käyttänyt niitä mutta tuntuvat tosi hyvältä jalassa. :) olen aina halunnut semmoiset. Ja nyt sain ne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että kengät sopivat sulle! Itselläni ne lähtivät valitettavasti palautukseen.. Väri oli jotain ihan muuta kuin violetti ja varren etuosa painoi jotenkin säärtä ikävästi. No, toisella kertaa ehkä parempi tuuri :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.