A Little Bit Of Nail Polishes & Shoes

Räpsin vähän kuvia Seppälän kynsilakkavalikoimista sekä Biancon kenkä- ja lakkavalikoimista. Jotain tuli ostettua itsellekin :) Technic ...

Räpsin vähän kuvia Seppälän kynsilakkavalikoimista sekä Biancon kenkä- ja lakkavalikoimista. Jotain tuli ostettua itsellekin :)


Technic Glitter Nails lakat olivat uusi tuttavuus Seppälässä. Hintaa taisi olla noin 3 €. Onko kellään kokemuksia näistä?



Seppälässä oli myös kiva kokoelma Wild & Mild Diamond lakkoja sekää Flormareita





Lähi-Seppälääni oli tullut iso kasa Flormarin Pretty lakkoja




Teki mieli ostaa melkeinpä kaikki Flormarin Prettyt, mutta päädyin lopulta näihin:






Kävin jokin aika sitten Biancossa ihastelemassa taas kenkiä <3
Sieltähän löytyi jotain muutakin: kynsilakkoja!




Mielestäni nuo Biancon lakkapakkaukset ovat aivan yli-ihania ja idea on mahtava, että laatikossa on pyöreitä reikiä, joista lakkapullot pilkistävät :) Oli pakko ostaa pari pakkausta kokeiluun. (Kuvat tämän postauksen lopussa.)


Tässä vähän silmänruokaa kenkäfriikeille :)





Alla olevia kaunokaisia oli pakko sovittaa, mutta harmi kyllä ne olivat ihan liian korkeat enkä usko että olisin niillä pystynyt kovin kävelemään.






Kiilakorkotennarit ja -lenkkarit ovat nyt kuuminta hottia! 





Sovittelin näitä ja ne olivat todella hyvät jalassa! Hintaa oli noin 80 €, ja jätin ne ostamatta, mutta olen nyt vähän pohtinut, että ne musta-beiget voisivat olla passelit :) Tai sitten nämä, joissa on pinkkiä. 




Nämä lakat lähtivät mukaani. Vielä en ole ehtinyt testailemaan, mutta toivottavasti ovat hyviä. Värisävyt ainakin ovat <3





Mitäs tykkäsitte lakoista ja kengistä? Löytyikö joukosta lempparia?
Entä onko kokemuksia Seppälän ja Biancon lakoista?

Katso myös

34 kommenttia

  1. Kaverini kertoi, että nuo Biancon lakat ovat todella surkeita.. :/ En sitten tiedä ovatko kaikki lakat vaiko vain ne värit joita hänellä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko kokeilla niitä nyt :) Ja ei nämä kyllä surkeita ole, ei ainakaan vihreä ja purppuranpunainen. Peittävät kahdella kerroksella, kiiltävät ihanasti ja ovat suht helppo levittää. Vihreän kanssa tuli hieman raidoitusta paksuhkon koostumuksen vuoksi, mutta top coatin kanssa raidat tasoittuivat lähes kokonaan. Täytyy kokeilla muita värejä myöhemmin sitten.

      Poista
    2. Mullakaan ne on ollu tosi hyviä ! :) Ihana postaus :)

      Poista
    3. kipsuuu: Kiva kuulla :)

      Poista
  2. Ite ostin laivalta tollasen technic lakan, enkä tykkää laadusta oikeestaan yhtään. Hankala levittää, sutiosuus on lyhyt ja kuivuu hitaasti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou :D Saapa nähdä tuleeko sitten koskaan kokeiltuakkaan noita :)

      Poista
  3. Hei, aluksi onneksi olkoon pamahti 300 lukijaa tänään täyteen? :) You go girl! Ja noi lakat näyttää kaikki ihanilta mitä ostit, mutta ei ainakaan itellä oo kokemusta yhtään nuista! Harvoin pääsee hienoihin kauppoihin lakkoja ostelemaan - koska ainoot lakkakaupat täällä on Seppälä ja Maxi Makasiini :) Tuppukylästä päivää! :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Niinhän siinä kävi! :) Voi sua tuppukyläläistä :D Onneksi on sentään edes Seppälä :) Sun pitää tehdä excursio jonnekin isompaan kaupunkiin shoppaileen hulluna lakkoja! :D

      Poista
  4. Hei, mulla ei ole muutakuin technicin läpinäkyvä lakka jota laitan aina päällimäiseksi, mutta sen kuivumiseen saa sitten varata koko päivä aikaa.. ja kun pitää ottaa pois kynsistä niin pitää kyllä olla todella tujua kynsilakanpoistoainetta.. ei sitten millään meinaa lähteä pois, hinkkaan varmaan jokasta kynttä 5 min..
    niin se on kyllä jäänyt kaappiin lojumaan ja wet'n'wildiä kehiin ;)
    mutta ei sen sitä tarvitse tarkoittaa etteikö muut technicin lakat olisi hyviä :)
    ja ihania noi kengät biancosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa horror-lakalta se läpinäkyvä Technic :o Tietääpä olla ostamatta sitä :)

      Poista
  5. Ensimmäisenä noista kuvista tulee mieleen, että ollappa rikas...

    Ite en tykkää Technicistä. En oo kokeillut noita uusia lakkoja, enkä aiokaan kokeilla, mutta mulla on joitakin vanhoja Technicejä ja ne on tosi huonoja. Yksi on ihan himmeä eli siihen ei tule päälle minkäänlaista kiiltoa ilman päällyslakkaa (tämä ei niin haittaa, kun kuitenkin laittaisin päällyslakan) ja kaksi muuta eivät kuivu KOSKAAN eivätkä peitä nimeksikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä.. noh, jos aina saisi kaiken niin mistä sitä silloin enää haaveilisi? :)

      Vaikuttaa aika huonolta merkilta toi Technic. Pistää miettimään miksihän sellaisia edes tehdään..

      Poista
  6. paljon nuo flormar prettyt maksoi kappale?:)

    VastaaPoista
  7. En suosittele hankkimaan Technic-lakkaa. itselläni kyllä vain yhden lakan kokemus, mutta se riitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en varmaan hanki, kun noin moni on haukkunut niitä.

      Poista
  8. olen alkanut vasta lukemaan blogiasi ja se on kiva. ainoa mistä en pidä, on se, ettei täällä blogissa ole juurikaan kuvia sinusta. käytät todella paljon suoraan netistä otettuja kuvia (et kerro edes lähdetietoja) ja kirjoitat postaukset niistä.
    Kynsipostauksia on paljon, siksi tätä blogia oikeastaan luenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että luet blogiani! :) Pyrin kyllä aina ilmoittamaan kuvien lähteet. Joskus en ole kuitenkaan onnistunut löytämään alkuperäistä lähdettä. Voisitkohan laittaa minulle sähköpostilla (zigiztyle(at)gmail.com) ne postaukset, joissa ei ollut lähteitä? Korjaan sitten ne tai korvaan kuvat toisilla lähteiden kera.

      Poista
  9. Ihania lakkoja ja kenkiä :) Tee sitten postausta noista lakoista kun oot päässy testailemaan :)

    VastaaPoista
  10. Mäkin oon katsonut noita Technicin glittereitä, mutta en ole ostanut. Sain kerrankin uskoteltua itselleni, että mulla on tarpeeksi glittereitä. :D Yhden Wild & Mild Diamondin ostin testiin. Ja voih noi kaikki kengät! Biancon kengät on vaan niin ihania! Harmi vaan kun usein ovat aika epäkäytännöllisen korkeita. Mutta niitä on ihana katsella ja sovitella. :) Tekis mieli testata kanssa jotain noita kiilakorkolenkkareita, ne vois olla hauskat ja ihan käytännöllisetkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvin uskoteltu! :D Sillä kertaa ainakin :D

      Sanoppa muuta, en kestä kun haluaisin ne kaikki kengät! <3 Tuo on muuten totta, että monet Biancon kengät ovat turhan korkeakorkoisia.. ei niillä voi kävellä mutta kai niitä istuessa voi pitää :D Kävin tänään taas Biancossa mutta nuo kaikki kiilakorkotennarit oli loppuneet! :O Aika outoa ja ei ole kuulemma noita samoja tulossa enää valikoimaan. Joitain mustia kylläkin on tulossa ens kuussa. Ajattelin selailla nettikaupat läpi ja tilata jostain jotkut kivat kiilakorot :)

      Poista
  11. Mulla onj pari noita Techicejä ja ite ainaski tykkään (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Siis onko sulla noita glittereitä vai joitain muita Technicejä?

      Poista
  12. Eilen bongasin ekan kerran lähi-Seppälästä Technickin glitterit, ja jos en ihan väärin muista, ni hinta tais olla 4,95 euroa. Voin kyllä muistaa väärinkin. =)
    Ostin Lahden Kärkkäiseltä punasen glitteri-Technicin jo joskus keväällä, kun mies tykkää rehellisestä peruspunaisesta ja se pakotti. Oon testannu sitä vasta kiekolle, joten en uskalla lausua laadusta tässä vaiheessa mitään. Lahdessa on Prismassa Technickin lakkoja, mutta muistaakseni ei glittereitä, jos ei oo ihan just tullut sinnekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se hinta jotain tuollaista taisi olla :)

      Hmm nyt kun katsoo muiden kommentteja Techniceistä, niin ne koskevat muita kuin glitter-lakkoja.. Ehkä voisi yhden sellaisen ottaa kuitenkin testattavaksi ihan vaan uteliaisuudesta :D Jos viitsit, niin ilmoittele kun olet testannut kynnele sitä sinun punaista glitteriä :)

      Poista
    2. Jouduin eilen Seppälään uudelleen, ku lähettivät mokomat -30% yhdestä tuotteesta -kutsun... ;D Technicin glitterit oli tosiaan 4,95 euroa.
      Mulla on huomenna kynsihuolto, ni voin sen jälkeen tehä testin ja linkata sulle sitten. Itseasiassa just kehitin hyvän idean kokeiltavaksi Technicin glitterillä. Palaan asiaan. =)

      Poista
    3. Okei, kiva juttu! :)

      Poista
    4. Kotvasen kesti, mutta nyt ois testaus valmis:
      http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2012/09/christmas-cracker.html
      Ei huono. Kuivuvuudesta ei voi moittia. Yksinään peittävyyteen ois ehkä tarvinnut kuusi kerrosta, mutta itse päädyin viiteen kerrokseen.
      Kaunis punainen, miehellä on kyllä punaisten suhteen erehtymätön värisilmä... ;D

      Poista
    5. Lila Lakka: No niin, hienoa että sait testattua tuon! Ja olisikohan se nyt niin, että nuo glitterit ovat hyviä ja kuivuvat suht nopeasti kun taas ne muut normi lakat ei ole niin hyviä.. :) Kaunis on kyllä se punainen glitter, sun miehellä on hyvä maku :D

      Poista
    6. Lukemani perusteella päädyin samanlaiseen ajatukseen kuivumisominaisuuksien suhteen. Tuon yhden perusteella täytyy seuraavan kerran mulkaista glittereitä uudella silmällä, jos siellä ois joku muukin mieleinen sävy.
      Totesin siinä vaiheessa, että mun harrastus on nielassu mun miehen, kun se rupes valitsemaan sävyjä... Sinänsä ei huono tilanne ollenkaan. ;D

      Poista
    7. Lila Lakka: Ei ole huono tilanne ei :D

      Poista
  13. Voi elämä, nuo kiilakorkotennarit on niin herkut ainakin tuossa siun kuvassa <3____<3 (lakatkin on herkkuja, mutta kohtasin nähtävästi toisen kenkäfriikin :D) . Harmi ettei täällä ole Biancoa.. Tai ehkä sittenkin onneksi :D Jostain pitää kyllä tuontapaset kiilakorot löytää ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö!! Mua niiiin harmittaa, kun en ostanut niitä silloin! Nyt ne ovat siis loppuneet eikä kuulemma ole tulossa lisää, höh. Täytyy vaan yrittää metsästää toisia sitten :)

      Harmi ettei paikkakunnallasi ole Biancoa, niin tai no harmi ja harmi tosiaan :D Mutta tiesitkö, että niillä on myös verkkokauppa? :) http://www.bianco.fi/ Sieltä voi tilailla kengät kotiin! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.