Nfu Oh 093

On aika esitellä  Nfu Oh 093   -kynsilakka. Nfu Oh 093 on Pearl Collection lakka (saatu pretty.fi :ltä). Se on sininen shimmer...

On aika esitellä Nfu Oh 093 -kynsilakka.
Nfu Oh 093 on Pearl Collection lakka (saatu pretty.fi:ltä). Se on sininen shimmerlakka, joka kimaltelee ihanasti. En ole yleensä sinisten lakkojen suurkuluttaja, mutta tämä lakka on kyllä kaunis, pakko myöntää :) 

Nfu Oh lakkojen pulloja olen jo hehkuttanut varmaan tarpeeksi aiemmissa postauksissa (Nfu Oh 064, hologrammilakka ja Nfu Oh 44, flakies lakka), mutta eihän noita voi kuin ihastella <3
093 oli todella helppo levittää ja vain yksi kerros riitti. Peittävävämmän lopputuloksen saamiseksi voi halutessaan tietysti laittaa useamman kerroksen, mutta mielestäni se ei ole tarpeen jos pohjalla on jokin värillinen lakka. Yksinään 093 tarvitsee kuitenkin useamman kerroksen, sillä se on hyvin läpikuultavaa. 093 kuivui myös todella nopeasti.
Kaunis väri pääsee oikeuksiinsa etenkin mustan lakan päällä <3

Kokeilin Nfu Oh 093 lakkaa sekä mustan että vaalean sinisen lakan päälle. Mielestäni molemmat yhdistelmät toimivat hyvin, mutta mustan lakan kanssa 093 on kyllä paras :) Lakkaa voi tietysti yhdistellä melkeinpä minkä värisen lakan kanssa tahansa. Kannattaa kokeilla esimerkiksi vaalean vihreää tai violettia lakkaa.
Koristelin nimettömän sormen kynnen sinisellä kynsiteipillä vinottain ja lakkasin toisen puolen pelkästään mustalla ja toisen puolen mustalla ja Nfu Oh 093 lakalla. Kynnestä näkee siten hyvin alku- ja lopputilanteen :)
Käyttämäni tuotteetPretty.fi:n valikoimasta löytyy myös monia muita Nfu Oh -kynsilakkoja.nfuohlandingTässä muut kokeilemani Nfu Oh -lakat:
Mitä piditte Nfu Oh 093 -lakasta? Löytyykö joltain kokemuksia kyseisestä lakasta? :)


Katso myös

8 kommenttia

 1. Oih! Nufut on kyllä kaikki niin nättejä, mutta jotkut lakat muistuttaa toisiaan niin paljon, mutta kaikillahan on kuitenkin erilainen sielu :D

  Minulla on tällä hetkellä kuusi Nufua ja yksi on matkalla, jeij!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Onhan niilla erilainen sielu :D Sinullapas on aikamoinen kokoelma! Löytyykö joukosta yksi suosikki vai ovatko kaikki yhtä ihania? :)

   Poista
  2. Kaikki on yhtä ihania, mutta holo 63 ja vihreä 56 (Emerald Island)on siellä kärkipäässä :) Minulta löytyy myös oranssi 44 (Smokey Martini), sininen 53 (Blue Lagoon), kirkas 38 ja 57, joka on vaalean vihreä.

   Olisi kiva saada kaikki nufut :D

   Poista
  3. Sanoppas muuta! :D Olisi se vaan hieno kokoelma!

   Se 63 holo taitaa olla aika lähellä tuota minun 64 holoa? Oi tuo vihreä 56 olis upea! Muutenkin nuo flakies-lakat ovat mielettömän hienoja!

   Poista
 2. Aivan ihana lakka :) Niin kaunis! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.