My New Shoe Earrings

Sain rakkaalta ystävältäni lahjaksi aivan ihanat korvakorut - pinkit korkkarit! ♥ Ne ovat kyllä niiiiiiiiin mun tyyliset! Kiitos ystäväisen...

Sain rakkaalta ystävältäni lahjaksi aivan ihanat korvakorut - pinkit korkkarit! ♥ Ne ovat kyllä niiiiiiiiin mun tyyliset! Kiitos ystäväiseni vielä kerran ♥
Ystäväni pyysi juuri tällaisia korvakoruja minulle ystävältään Noora Al-Anilta, joka tekee itse koruja, ja hän toteutti toiveet :) Ihan mahtavaa! Voitte katsella Noora Al-Anin tekemiä koruja hänen Facebook-albumistaan ja koruja voi myös tilata lähettämällä Nooralle viestin Facebookissa.


Korvissani ei ole reikiä, joten koukkujen tilalla noissa on ruuvattavat kiinnittimet, jotka on tarkoitettu nimenomaan korvakoruihin.


Nooran albumista löytyy kyllä toinen toistaan ihanempia koruja.
Mitäs piditte koruista?


Katso myös

17 kommenttia

 1. ihania ,teen itse myös jonkin verran koruja ja mullaki on tollaset korkkarikorvikset korvissa ,tosin ei ollut kuin vihreitä täytys hankkia muun värisiä myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkimassa sun tekemiä koruja ja kivoilta näyttää! Etenkin ne sydännappisormukset <3

   Poista
 2. Ihania korviksia, pitääpä käyä tsekkaamassa tarkemmin!
  Mutta ihan uutta oli toi, ettei sulla oo reikiä korvissa :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläpä tähän, että tämmöset kynnet on tänään http://mella-blogs.blogspot.fi/2012/07/water-decals-tutoriaali.html > hyvin kestäneet jo jonkin aikaa. :)

   Poista
  2. Joo ei oo reikiä korvissa :) Tai on joskus lapsena ollut, mutta ne tulehtui pahasti, joten otin ne pois. En ole sen jälkeen uskaltanut kokeilla uudestaan. Onneksi on olemassa noita kiinnitysjuttuja kuitenkin :)

   Kivat ruusukynnet ja tuto :)

   Poista
 3. Voi miten söpöjä nuo on!!! Heti tarkastamaan millasia muut on :P

  VastaaPoista
 4. ihania!! ^^

  VastaaPoista
 5. Voi ei kun on ihania! Mä rakastan kaikkia erikoisia ja hauskoja korviksia ja tietenkin kenkiä, joten noi ois ihan mun juttu! Pitäisköhän tilata? Kiitos ainakin vinkistä! :) Noi legotkin on tosi hauskat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa kuule ihmeessä! Kenkäkorviksia sais olla valikoimissa paaaljon enemmän kyllä :) Ja joo nuo legot on ihan mahtavat!

   Poista
 6. Aivan ihania koruja :) Aww nnoi kaikki korvikset :)

  VastaaPoista
 7. Voe ku ihania koruja, pitänee käydä kattomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! Siellä albumissa on tosi paljon erilaisia koruja.

   Poista
 8. ÄÄÄ!! En voi olla kommentoimatta näihin postauksiisi!!! Nämä on ihania ihania ihania!! Pakko mennä kurkkimaan tuonne tekijän albumiin! Jotta varmasti vielä enemmän tahtoisin itsellenikin uusia korviksia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marm: Kyllähän sitä kommentoida saa ja pitääkin! :) Käy ihmeessä kurkkimassa siellä :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.