Grey & White For Home

Huomaa, että syksy lähestyy... Minulle nimittäin iskee aina syksyisin kamala sisustusvimma! Tekisi mieli laittaa koko kodin sisustus uusiks...

Huomaa, että syksy lähestyy... Minulle nimittäin iskee aina syksyisin kamala sisustusvimma! Tekisi mieli laittaa koko kodin sisustus uusiksi :) Asiaa ei helpottanut yhtään, että tuli käytyä myös asuntomessuilla muutama viikko sitten... :D (Asuntomessuista on muuten tulossa runsaskuvainen postaus lähiaikoina :)
Selailin viime viikolla Elloksen kuvastoa ja silmiini osui ihanat mustavalkoiset (tai jos tarkkoja ollaan niin harmaavalkoiset) printtitekstiilit <3 Tilasin kylpyhuoneeseen Ardis-sarjan kylpypyyhkeitä, käsipyyhkeitä sekä maton. Samaan sarjaan kuuluu myös mm. suihkuverho ja pussilakanat.


Meillä sattuu olemaan juuri sopivasti tuollaiset harmaat Luhdan pyyhkeet :) Haluaisin lisäksi vielä mustat pyyhkeet, joihin noita valkoisia printtipyyhkeitä voisi yhdistellä kivasti. Niin ja haluaisin myös tuon harmaan betoniseinän! Se on niiiiiin I-H-A-N-A-!!! Harmi vaan, ettei Ellokselta voinut tilata sitä, höh... :)

Tilasin lisäksi olohuoneeseen Kursiv-koristetyynynpäälliset <3 Hain tuotteet tänään Valintatalosta ja nehän näyttivät hyviltä! Palautukseen ei lähde yksikään :)
Iskeekö teille syksyisin sisustusvimma? :)
Entä mitä pidätte tuollaisista printtitekstiileistä?

Kuvat: ellos.fi

Katso myös

6 kommenttia

 1. Todella ihania nu pyyhkeet ja muut.. Nuo printtitekstiilit.

  VastaaPoista
 2. Ei paljon kotona asuessa sisustella! Onneks muutan ens vuonna poikaystävän kaa yhteen :) Kauniita juttuja oot tilannu! Itekki hakisin jotain tuollaista, jos saisin valita. Tykkään tekstiileistä - missä on käytetty typografiaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no eikö sitä voi kotonakin vähän ehdottaa vanhemmille, mitä sisustusjuttuja voisi hankkia? :D Hienoa, että pääset muuttamaan poikaystävän kanssa yhteiseen asuntoon <3 Sitten alkaa kova sisustaminen! :)

   Typografia ja printtitekstiilit on kyllä jotenkin tosi kauniita, tekisi mieli vielä sellaiset lakanatkin hommata :)

   Poista
 3. Itelleni iskee sisustusvimma jatkuvasti. :D Varsinkin jos satun törmäämään johonkin ihaniin sisustuspostauksiin tai kotiin tulee esim ikean uusi kuvastio. :D tai telkkarist tulee sisustusohjelma. Eli kyllä, jatkuvasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marm: Ei ole helppoa elämä, kun koko ajan pitäisi sisustaa :D Mutta on se vaan ihanaa ja ihan vain se haaveileminenkin <3 Ikean kuvasto on kyllä vaarallinen :D Voisin selata sen läpi aina varmaan 100 kertaa!

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.