FFFUUUUUUUUUUUU

Näin kävi eilen D: Avasin töissä lipaston laatikkoa ja naps! Argh!!! Eipä ole aiemmin noin katkennut kynsi :( Onneksi ei mennyt...


Näin kävi eilen D:Avasin töissä lipaston laatikkoa ja naps! Argh!!! Eipä ole aiemmin noin katkennut kynsi :( Onneksi ei mennyt kuitenkaan verille vaan kynteen jäi hyvin ohut kerros. Paikkasin kynnen kynsiliimalla, joka oli onneksi käsilaukussa mukana! Kynsi on nyt kestänyt vuorokauden verran hyvin, ja toivottavasti kestää vielä pitkään, että saan kasvatettua sitä. 

Testailin tosiaan Biancosta ostamiani lakkoja, tai no vain kahta lakkaa kokeilin: vihreää ja purppuraa. (Vai miksikähän tuota väriä oikein kutsutaan?) Kuvat on otettu ennen kyseistä äksidenttiä.
Lakat peittivät kahdella kerroksella, mutta vihreän lakan kanssa oli pienoisia levitysongelmia. Se nimittäin raidoittui paksun koostumuksensa vuoksi. Päällyslakka kuitenkin korjasi asiaa jonkun verran. 
Itse kyllä tykästyin noihin lakkoihin todella paljon! Kynnet olivat luonnossa paljon kivemmat, jotenkin oli todella vaikea saada kuvaan lakkojen oikeita sävyjä. Alla olevassa kuvassa sävyt ovat lähempänä oikeita.

Lakoilla ei muuten ole erikseen nimiä vaan kunkin pullon pohjassa on numero. Se vaan on hieman outoa, että pulloissa on päällekkäisyyksiä eli esim numero 4 on kahdessa erisävyisessä lakassa. Mikähän järki siinäkin on.. Noh, vihreä lakka on nro 6 ja purppura lakka nro 2.
Sigi kuittaa ja kiroaa kaikki laatikot, jotka katkaisevat kynsiä! 


Katso myös

17 kommenttia

 1. auts ikävästi meni kynsi

  VastaaPoista
 2. eeeei tuo on niiin raivostuttavaa!

  VastaaPoista
 3. voi ei! :(

  VastaaPoista
 4. voih :/ mutta onpas tuo purppura(?) ihanan värinen! Varmaan pakko hakea kanssa itelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella ihanan värinen, vielä kauniimpi luonnossa!

   Poista
 5. voi ei mikä probleema :/ Mulle kävi vähän aika sit samanlailla, mutta vetäsin perunaveitsellä koko kynnen pois eikä voinu paikata :/ Ihania värejä nuo lakat ovat (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Kuulostaa aika pahalta tuo sun vahinko :( Toivottavasti et leikannut ihoa siinä samalla?

   Poista
  2. No iho jäi onneksi paikalle. Mutta tuo kynsi ei tunnu milläänn kasvavan :/

   Poista
  3. Onneks et leikannu sormea! Ja höh, että kynsi ei meinaa kasvaa :/ Mikähän vois nopeuttaa sen kasvamista.. Ootko kokeillu laulaa sille? :D Niin kuin kukille pitää laulaa, että ne kasvaa hyvin :D

   Poista
 6. Aijaijaiiiiii, tuo on niin tuttua ja raivostuttavaa! Sit saa odotella ikuisuuden et oma kynsi kasvaa samankokoseks ku muut, niin lyhennän ite aina kaikkia kynsiä jonku verran :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Tosi inhottavaa.. Itsekkin lyhennän yleensä kaikki kynnet suunnilleen saman mittaisiksi. Nyt on onneksi vielä pysynyt liimalla tuo kynsi, tosin lyhensin sitä hieman silti.

   Poista
 7. http://fanny1991blog.blogspot.fi/2012/08/sain-eekulta-tallaisen-i-your-blog.html Tuollainen ois sulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.