Anna Dello Russo for H&M

Alkuun muistutus lukijakyselystä eli toivoisin, että mahdollisimman moni viitsisi vastata tuohon kyselyyn, joka löytyy blogin sivupalstan y...

Alkuun muistutus lukijakyselystä eli toivoisin, että mahdollisimman moni viitsisi vastata tuohon kyselyyn, joka löytyy blogin sivupalstan yläosasta (heti päävalikon alapuolelta). Muistattehan, että vastanneiden kesken arvotaan 50 euron superlahjakortteja, jotka käyvät näissä liikkeissä (mm. H&M, Kicks, Nelly, Vila, Vero Moda ja Bianco)! :) Kiitos jo kaikille kyselyyn vastanneille! <3

Mutta sitten muihin asioihin.




H&M:n valikoimaan on tulossa aikamoinen asustekokoelma! Nämä luksusta ja glamouria pursuavat korut, kengät, matkalaukut ja aurinkolasit on suunnitellut Anna Dello Russo. Postauksen lopusta löytyy naikkosen musiikkivideo, jota kannattaa ainakin vilkaista.. :)






Tuo matkalaukku on jollain lailla aivan mielettömän hieno! 
Saisikohan sitä pyytää pinkkinä? :D






Aiai mitä kenkiä <3





Tässä vielä neitosen Fashion Shower musiikkivideo :) En taida kommentoida mitään tästä :D Katsokaa itse :)






Millaisia ajatuksia mallisto herättää? Voisitteko käyttää tuollaisia asusteita vai meneekö yli? :)

PS. Muistakaahan osallistua lukijakyselyyn <3



Kuvat: refinery29.comfashionologie.comvogue.co.uk

Katso myös

18 kommenttia

  1. ohhoh mikä video xDD

    en ensin edes tiennyt että tuo nainen on jo vanha, mutta sitte ku häntä kuvattiin läheltä niin joooooooo o :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HANI: Joo ei ole mikään nuorukainen enää :D

      Poista
  2. Ihanaaihanaa kultaa ja kenkiä (paitsi ne kultaiset kengät, huh!), turkoosi käy kauhean kivasti musta kullan kanssa, jotenki raikastaa tai jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susa K: Turkoosi tosiaan käy hyvin kullan kanssa, samoin pinkki ja violetti mun mielestä :)

      Poista
  3. Mä vaan mietin täällä jo ties kuinka monetta päivää, että voiko tohon kyselyyn osallistua useemmin kuin kerran? Meinaan se sama kysely on aikas monessa blogissa ja kaikissa niissä sama :D Siis voinko osallistua vielä sun blogissa kun vastasin jo siihen blogissa X?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunalii: Osallistu ihmeessä, jos kerta onnistuu! :D Sen kyselyn ei pitäisi näkyä samalle IP-osoitteelle kuin kerran, mutta en tiedä sitten miten se oikeasti menee. Mulle se näkyi vain kerran. Mutta esim jos kokeilee vaikka töissä ja kotona, niin voi varmaankin vastata kaksi kertaa :)

      Poista
  4. Oijoi! Tämä tyttö haluaa ainaskin kultaiset korkokengät ja nuita ihania koruja!!!<3

    VastaaPoista
  5. Kyllä mulle kelpais noi kaikki!<3 Ja tosiaan olis pinkkinä aika maukas se laukku ;)

    VastaaPoista
  6. Tulin vaan ilmottaan, että toivottavasti et odota sitä Don't Pretzel My Buttons-postausta kun kuuta nousevaa, se jää meinaan ens viikkoon! :< Toivottavasti jaksat odottaa. Tähdätään, että se tulee tiistaille. :)
    Itseasiassa oon tässä just tekemässä tieteellisiä tutkimuksia lakasta, mutten ehdi tekeen postausta vielä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvi: Hih, ei mitään kiirettä! :) Postaile vain sitten, kun siltä tuntuu, eli kyllä tässä ehtii odotella, kun on paljon uusia lakkoja testattavanakin :) Kiitos kuitenkin, kun ilmoitit <3 Toivotan hyviä tieteellisiä tutkimuksia sulle! :D

      Poista
    2. Mut sen voin sanoo, että tää on niin sulosen värinen. ♥ Ehdottomasti kokoelman ykköslakka! :3 Pitää muuten testata tää vielä toisen aluslakan kanssa, meinaan mulla oli eilen tää Color Clubin Milky White:n kanssa ja nyt Nail Armorin, ja tuntuu, että sävy tummeni :O

      Poista
    3. Suvi: Oioi, kuulostaa hyvältä! Ja oho :O Voiko aluslakka vaikuttaa lakan sävyyn?! :O En oo koskaan ajatellutkaan tai kuullut, että noin voisi käydä, ihme juttu!

      Poista
  7. No videosta... En sano mitään. :D Mutta kyllä varmasti käyttäisin! Rakastan koruja ja aina on kaikki korut tervetulleita hellään hoivaani. :D Tuo matkalaukku on ihana! JUURI tuon värisenä mitä on. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: Haha :D Korut on kyllä ihania, ei niitäkään voi koskaan olla liikaa eihän? :D Kenkiä ja kynsilakkojakaan kun ei kerta voi olla! :)

      Poista
  8. Kyseinen mallisto oli blingblinglicious, mutta onneksi yksi ihanuus sieltä pisti silmääni ja lähti mukaani. :) <3

    http://searchingforlbd.blogspot.fi/2012/10/adr-statement-necklace.html

    xx H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi Tuominen: Todellakin blingblinglicious! :) Kävin kurkkaamassa blogistasi tuota kaulakorua, on kyllä hieno ja ihanassa rasiassa <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.