China Glaze Texture Collection

Tätä kokoelmaa olen odottanut jo yli 2 kuukautta! Vihdoinkin se on tullut ja sain kunnian esitellä sen teille. Kyseessä on siis China Glaze ...

Tätä kokoelmaa olen odottanut jo yli 2 kuukautta! Vihdoinkin se on tullut ja sain kunnian esitellä sen teille. Kyseessä on siis China Glaze Texture kokoelma! <3

Alunperin aioin tilata lakat ulkomailta eräästä nettikaupasta, josta ei ostoskorin mukaan tullut postikuluja. Tilauksen jälkeen mulle lähetettiinkin sähköpostia, jossa pyydettiin maksamaan n. 12€ postikulut! Ihan ihme touhua! Laitoin sitten kiukkuista mailia takaisin, että ei postikuluja voi jälkikäteen periä, etenkin kun missään ei sanota, että jälkikäteen maksetaan postikulut. No, vastausta ei kuulunut, joten päätin sitten peruuttaa koko tilauksen. Rahat sain onneksi paypalin kautta takaisin. Tästä oli Kynsikoristelut-ryhmässä juttua, ja monelle muullekin kävi samoin. Eri asia, jos postikulut olisi peritty heti maksuvaiheessa, mutta kun se tehtiin jotenkin hämärästi jälkikäteen, niin en periaatteestakaan halunnut niitä maksaa. Sen pituinen se ja sitten itse asiaan :)




Texture kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa: Unrefined, Of Coarse!, In The Rough, Toe-Tally Textured, Itty, Bitty & Gritty sekä Bump & Grind. Lakat ovat nimensä mukaisesti tekstuurilakkoja eli pinta kuivuu karheaksi, kuten OPIn Liquid Sand lakoissa. China Glazen lakoissa ei kuitenkaan ole glitteriä, vaan ne ovat cremelakkoja, joissa on pieniä rakeita. Lakat on yllättävän helppo levittää, vaikka seassa onkin rakeita. Koostumus on paksuhko ja todella pigmenttinen, ja yksikin kerros voi riittää peittävään lopputulokseen, mutta jos haluaa, voi laittaa kaksi ohuempaa kerrosta. Lakat kuivuvat nopeasti ja röpelöefekti näkyy lähes samantien, ei onneksi siis tarvitse odotella lakkojen kuivumista kuin muutamia minuutteja. Näihinhän ei sitten laiteta päällyslakkaa.

Lakkasin kynnet kuvia varten yhdellä paksuhkolla kerroksella. Lakkojen pinta ei todellisuudessa ole ihan noin röpelöisen näköinen, lähikuvat hämäävät :) Mutta sitten kuviin.



Unrefined on vaaleanpunainen, pastellimainen sävy, joka taittaa hieman siniseen. Yksi tämän kokoelman lemppareista.




Of Coarse! on kirkkaan sininen. Tästä tuli heti mieleen ihanan kesäinen taivas. Voi olispa jo kesä!




In The Rough on limenvihreä pastelli. Tämä on ehdoton suosikkini tästä kokoelmasta <3 Tämä jos mikä on kesän väri. Kesän lähestyessä jotenkin tekee aina mieli laittaa limenväriä joka paikkaan, niin kynsille kuin tyynyihinkin :)





Toe-Tally Textured on kirkkaan oranssi, iiihana lakka! Tämä on kynnellä hieman tummempi kuin pullossa ja kuva ei näytä ihan todellista väriä. Lakka ei ole ihan noin räikeä, mitä kuvassa eli kyseessä ei ole neonoranssi vaan kirkas ja raikas oranssi. Selitinköhän tarpeeksi sekavasti? :) Väri muistuttaa hyvinkin paljon China Glazen Papaya Punchia, joka on yksi lempparini oransseista lakoista.





Itty, Bitty & Gritty on korallin sävyinen. Tästä tuli mieleen hiekkaranta ja korallinväriset bikinit :) (Vaikkei itselläni kyllä edes sellaisia ole.) Voisin kuvitella, että tämä lakka sopii erittäin hyvin hieman ruskettuneelle iholle. Jokojokojoko on kesä??!





Bump & Grind on tumma, punaiseen taittava pinkki. Tämä on tummin Texture-kokoelman lakoista.


Tässä vielä pari kuvaa lakoista kynsitikuilla auringonvalossa.

V-O: Unrefined, Of Coarse!, In The Rough, Toe-Tally Textured, Itty, Bitty & Gritty ja Bump & Grind


Tuotteet on saatu Mimaxista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 10,60 € / kpl.

Mitä mieltä olette Texture-lakoista? Tiedän, että nämä jakavat aika vahvasti mielipiteitä, mutta itse olen jotenkin ihan innoissani näistä :) Ajattelin vielä kokeilla manikyyriä, jossa jokainen kynsi on lakattu erivärisellä Texture-lakalla. Näitähän voi yhdistää myös tavallisen lakan kanssa, eli välttämättä ei tarvitse lakata kaikkia kynsiä rakeisilla lakoilla. Näin saa kivaa vaihtelua.

Katso myös

19 kommenttia

  1. Ilkeää et aletaan jälkikäteen pyytään posteja,hyvä että peruit.Kivoja värejä ainaki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on, tosi outoa tuollainen. Ja noi on kyllä tosi raikkaita värejä :)

      Poista
  2. Koralli kyllä sävynä miellyttää kovin, en vain vielä ole muodostanut mielipidettä itse tekstuurista :D Upea swatchi-postaus, olet nähnyt paljon vaivaa :) ja keväinen raikas banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Monet varmasti vierastavat tuota tekstuuria, parhaiten sen näkee sitten kun oikeasti kokeilee itse :) Mua ei henk.kohtaisesti haittaa se karhea pinta yhtään, vaan tykkään noista juuri siksi :) Viimeisen kuvan swatcheissa näkee paremmin, miltä lakat näyttävät päivänvalossa.

      Poista
  3. Mie odottelen innolla omia saapuvaksi! Taisin tilata kaksi tekstuurilakkaa :3

    VastaaPoista
  4. Hyvät kuvat, taas! =) Itse en innostunut O.P.I:n Liquid Sandeista ollenkaan, vaikka sielläkin oli kivan näköisiä joukossa. Näistä mielenkiinnon herätti kyllä tuo lime-ihanuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nää on tosiaan vähän erilaisia kuin OPIt, värit on niin ihanan kesäiset ja pirtsakat <3

      Poista
  5. Toi In The Rough on aivan ihanan värinen, en vaan perusta ollenkaan röpelöisestä pinnasta. Mutta ihanan kesäisiä sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä sano vielä :D Vai ootko kokeillut jo jotain röpelölakkoja, esim OPIa? :)

      Poista
  6. Ihania! Etenkin tuo lime!

    VastaaPoista
  7. samantapaisen lopputuloksen saa kun laittaa suolaa lakanpäälle:) mitä isompi kiteistä suola on sitä röpelöisempi tulee:) sit sen suolan päälle voi laittaa vielä kynsilakalla värillissen kerroksen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, suolakynnet! :) Voihan tuokin onnistua, mietin vaan kuinka tasaisesti sitä suolaa sitten saa kynnelle. Ja sulaako se lämmetessä, esim suihkussa kuumassa vedessä? Oletko itse kokeillut joskus?

      Poista
  8. Tuo koralli on ainoa, minkä noista oikeasti haluaisin kotiuttaa, vaikka nuo tosi kivan näköisiä onkin! Tulispa jo kesä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se koralli on kyllä kesäinen väri. Ja sanos muuta, tulis jo! :)

      Poista
  9. En tykkää, en tykkäää..... vai tykkäänkö ? ;D en ainakaan aluksi, nyt alkaa vaikuttaan toiselta :D Of Coarse! on IHANA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, olen näköjään unohtanut vastata pariin kommenttin, anteeksi! Mitenhän sulla kävi sitten, tykkäsitkö? :) Niin se vaan monesti menee, että lämpenee hitaammin joillekin lakoille ja jonkun ajan päästä ne on pakko saada :D

      Poista
  10. Mä tykkään enemmän niistä kimmeltävistä versioista, eli vaikkapa liqui sandeista, mutta en kyllä mene vannomaan etten näitä joitain joskus hankkisi... Harmi kun ei oo mintunvihreää! Mä kaipaan mintunvihreää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kimaltelevat on munkin mielestä kauniimpia, mutta näilläkin saa kivoja koristeluja aikaan :) Mintunvihreä löytyy muuten ainakin Kikon tekstuurilakoista!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.