31 Day Challenge: Päivä 2 - Oranssit kynnet

Viimeistä lomaviikkoa viedään ja mulla nousi tänään sopivasti lämpö :/ Toivottavasti menee pian ohi, koska Helsingin reissu olisi vielä luva...

Viimeistä lomaviikkoa viedään ja mulla nousi tänään sopivasti lämpö :/ Toivottavasti menee pian ohi, koska Helsingin reissu olisi vielä luvassa loppuviikosta. Pakko päästä käymään Kampin Beauty Brands liikkeessä hipelöimässä lakkoja :) Niin ja Linnanmäellekin olisi tarkoitus mennä, siellä en ole koskaan vielä käynytkään, ajatella!

Mutta sitten asiaan eli 31 päivän haaste jatkukoon. Toisen päivän teemana on oranssit kynnet.




Toteutin oranssit kynnet käyttämällä kolmea eriväristä oranssia sekä yhtä kultaista lakkaa. Olin jo jonkin aikaa halunnut kokeilla W7 Orange Dazzle glitterlakkaa, mutta säästelin sitä näitä teemakynsiä varten. Laitoin OD:tä 3 kerrosta, mutta parempi olisi varmaan laittaa alle jotain oranssia lakkaa ja sitten kerros tai pari tuota W7-lakkaa. Sanoisin Orange Dazzlea räikeänoranssiksi jellyksi, jossa on oranssia ja kullertavaa glitteriä. Niin ihana!

Nuo kaksi muuta oranssia lakkaa ovat uutukaisia Perfect Sand neontekstuurilakkoja, jotka tilasin beautycosmetics.biz nettikaupasta. Facebookin puolella olenkin jo näyttänyt koko tilaukseni lakat, mutta voisin tehdä jossain vaiheessa taas ostopostauksen tänne blogiinkin. Rakastan noita lakkoja, ovat todellakin räikeitä neonoransseja ja ihana kimalluskin niissä karhean pinnan kaverina.

Kultaisen OPIn Honey Ryderin olenkin esitellyt Bond Girls -postauksessa aiemmin. Pakko sanoa, että se on kyllä yksi lempparilakoistani tällä hetkellä <3




Tuunasin kynnet vielä kultaisilla metalliniiteillä. Kiinnitykseen käytin INM OTD pikakuivattajaa. Joihinkin kynsiin laitoin vain yhden niitin ja joihinkin kolme erikokoista niittiä. Kynnet, joissa on kultaista tekstuurilakkaa, jätin ilman niittejä.





Sain Born Pretty Storesta testattavaksi tuollaisen hyrrän, jossa on 12 erilaista metalliniittiä (nail art stud wheel). Kynsiin käytin tällä kertaa vain kolmea pyöreää kultaista niittiä, mutta täytyy kyllä pian kokeilla muitakin, koska tuossa setissä on tosi kivan muotoisia niittejä. Etenkin nuo "donitsit" kiinnostaa kovasti.




Tarkkasilmäisimmät voi bongata mun kädet ja kameran alla olevan kuvan parista niitistä :D




Hyrrässä on siis 12 erilaista niittiä (kultaisia, hopeita ja mustia) ja yhteensä niittejä on noin 300 kpl. Hyrrä on nyt näköjään tarjouksessa 3,99$ eli 3€. Postikuluthan on ilmaiset Suomeen.

Muistattehan, että alennuskoodilla CSL91 saatte 10% alennusta koko tilauksesta. Itse en hyödy mitenkään, jos käytätte koodia tai jos klikkailette linkkejä, mutta jos yli 10 blogini lukijaa käyttää tuota alekoodia, niin Born Pretty Store lupasi sponsoroida arvonnan täällä blogissa.





Tuotteet, joita käytin:


Katso myös

14 kommenttia

  1. Voi juku mitä niittejä, tahtoooooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi kivoja, hyvä setti tuossa hyrrässä.

      Poista
  2. Ihanat oranssit. Mullakin on ollut listalla oranssit kynnet jo vähän aikaa, mutta en oo ehtiny tehä :D Laitoin sulle muuten mailia :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan räikeät kesäoranssit <3. Ja ihan mahtavaa, että aloitit haasteen! Itsellänikin on käynyt mielessä, että pitäisikö kokeilla uudelleen, oli se niin mukavaa (muistaakseni ;) ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät :) Joo onneksi sain aloitettua haasteen, nyt pitäis vaan tsempata ja tehdä useammin näitä haastekynsiä :) Kokeile ihmeessä uudestaan, ois kiva vertailla sitten edellisen haasteen kynsiisi! :)

      Poista
  4. Ihania nuo niitit!♥ Haluan! Harmi vaan, ettei tilipussi oo samaa mieltä. :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania, onneksi hintaa on vain 3 euroa :)

      Poista
  5. Tosi kivat :) Harmi kun ei itellä noita tekstuuri lakkoja ainakaan vielä ole :( pitänee kokeilla miltä näyttää perus lakoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Varmasti tulee hieno ihan tavallisillakin lakoilla :) Mutta suosittelen hankkimaan jotain tekstuurilakkoja, ne on vaan niin ihania kaikinpuolin <3

      Poista
  6. Moikka :)
    Mulla olis pieni kysymys, et ooktko koskaan ajatellu kui paljon rahaa kynsilakkoihin menee? En tarkota millään pahalla, ittekkin tulee ostetttua lakkoja ja meikkejä aikalailla.. :D mutta siis ootko koskaan ajatellu kuinka paljon kaikki nuo lakat on maksanut? Ja muuten ostatko kaikki itse, vai saatko esim. joltain brändeiltä ns lahjana, tän blogin kautta tai muuten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiitos kysymyksestä :) En ihan tarkkaan ole laskenut lakkoihin menevää summaa, mutta sanoisin että jotain parinkympin ja viidenkympin välimaastossa mennään per kuukausi. Ei mun mielestä paha hinta harrastusta ajatellen! En ole ostanut kaikkia lakkoja itse, vaan olen tosiaan saanut niitä blogin kautta. Jokaisessa postauksessa on maininta kyllä, mikäli olen saanut lakat yhteistyökumppaneilta :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.