Sally Hansen Exotica Collection

Sally Hansen on julkaissut kesäisen Exotica -kokoelman, johon kuuluu seitsemän lakkaa. Sain Berneriltä kokeiluun viisi lakkaa, jotka ovat ...

Sally Hansen on julkaissut kesäisen Exotica-kokoelman, johon kuuluu seitsemän lakkaa. Sain Berneriltä kokeiluun viisi lakkaa, jotka ovat Sgt. Preppy, Tahitian Sunset, Go Bananas, Palm Treat ja Vitamin Sea. Loput kaksi lakkaa ovat Shore-ly ja Evening Glow.





Exotica-lakoissa on kermainen koostumus ja lakat voivat peittää jo yhdellä paksummalla kerroksella, mutta pitkiin kynsiin suosittelen kahta kerrosta. Poikkeuksena keltainen Go Bananas, joka on ohuempaa kuin muut, joten sitä tarvitsee 2-3 kerrosta.




Sgt. Preppy on kylmään taittava vaaleanpunainen pastelli creme. Sävy on hieman vaaleampi kuin yllä olevassa swatch-kuvassa.

Tahitian Sunset on persikkainen/oranssi creme, jossa on ripaus hienojakoista shimmeriä (katso lähikuva pullosta). Shimmeriä ei juurikaan näe kynsillä.

Go Bananas on vaalea pastellinkeltainen creme, jossa on vaaleaita hiutaleita (flakies) sekä shimmeriä (katso lähikuva pullosta). Kynsillä kimallus ei näy yhtä selkeästi kuin pullossa. Tämä on lakoista läpikuultavin, mikä on aika tyypillistä keltaisille lakoille valitettavasti.

Palm Treat on vaalea pastellinvihreä creme. Ihana hempeä sävy ja tämä taitaakin olla suosikkini näistä lakoista!

Vitamin Sea on murrettu taivaansininen creme. Sävy taittaa hieman vihreään. Todella kesäinen väri.







Sally Hansen Exotica-kokoelma kuuluu Complete Salon Manicure -lakkasarjaan. Lakoista kerrotaan näin: "Complete Salon Manicure on värilakka, jossa yhdistyy viisi eri ominaisuutta. Se toimii samalla aluslakkana, päällyslakkana, kynnen kovettajana ja kynnen kasvua edistävänä hoitolakkana. Lakka sisältää patentoidun Vita care -koostumuksen, joka saa lakan pysymään hyvin kynsissä, antaa lakkaukselle upean kiillon ja tuo kynsille niiden tarvitsemia ravintoaineita. Lakka sisältää myös merestä saadun, kynsiä vahvistavan mineraaliyhdisteen. Lakkaus pysyy siistinä jopa kymmenen päivän ajan."

Vierastan vähän ajastusta lakkauksesta ilman aluslakkaa, joten lakkasin kynnet kuitenkin aluslakalla ennen kuin laitoin näitä värilakkoja kynsille :D Olen lukenut blogeista, että lakat pysyvät tosi pitkään kynsillä, mutta itse en ole vielä ehtinyt testaamaan pysyvyyttä. Lakoista jäi todella kiiltävä pinta, kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Kynsillä ei siis ole päällyslakkaa. Lakan pinta tuntui kuitenkin hieman nihkeältä ja päädyin lopulta laittamaan kynsille pikakuivattajaa.


Pikkurilli: Vitamin Sea, nimetön: Palm Treat, keskisormi: Go Bananas, etusormi: Tahitian Sunset, peukalo: Sgt. Preppy


Lakoissa on leveähkö, littana ja melko jämäkkä sivellin. Sivellin on suunnilleen saman levyinen kuin Essien Suomi-sivellin, mutta Sally Hansenin siveltimen pää on pyöreä (kts. vasemmanpuoleinen kuva alla) ja sivellin levenee siveltimen päätä kohti sivulta katsottaessa (kts. oikeanpuoleinen kuva alla). Itse tykkään enemmän Essien siveltimestä, koska sen pää ei levene ja se ei ole niin jämäkkä. Sally Hansenin siveltimen pään pyöreys vie kuitenkin voiton Essien siveltimen päästä. Pyöreä muoto helpottaa lakkaamista kynnen juuresta, jolloin kynsinauhojen siistimistä jälkeenpäin ei juurikaan tarvitse tehdä. Jos noista saisi yhdistelmän, olisi siinä täydellinen sivellin mun makuun :)

Huh, tulipas siinä tekstiä siveltimistä :D Mutta onhan ne kyllä todella tärkeitä kynsiä lakatessa. Hyvä sivellin, parempi mieli (ja lakkaus).


Sally Hansen Complete Salon Manicure -lakan sivellin


Kokonaisuudessaan ihanan kesäinen kokoelma ja tykästyin etenkin Palm Treat pastellinvihreään lakkaan. Siveltimissä olisi hieman parantamisen varaa, mutta uskon, että moni tykkää niistä juuri tuollaisina. Taidan olla yleensäkin aika vaativa sivellinten suhteen :)

Mitäs te tykkäsitte Exotica-lakoista? Onko kokemusta Sally Hansenin lakoista muuten?

Katso myös

38 kommenttia

  1. Apua, tuo Tahitian Sunset näyttää niin ihanalta! Kesäväri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, apua apua :D Se on kyllä tosiaankin kesäväri :)

      Poista
  2. Pakko kehua kuvia, näyttävät aivan upeilta, niin raikkaat, suuret ja laadukkaat! Todella miellyttävää katseltavaa nämä sinun tuotekuvasi ja esittelysi :) Uskoakseni asiakas on mielissään ja ainakin tämä lukija.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Katjamaria ihanasta kommentista <3 Tulipa hyvä mieli :) Vielä kun osaisi itsekkin nähdä kuvien hyvät puolet, eikä aina niitä virheitä.

      Poista
  3. Sephoran lakoissa on hyvin samantyylinen sivellin kuin noissa Sally Hansenin Complete Salon Manicure -lakoissa, paitsi mielestäni Sephoralla on parempi :) Mikä on hieman hämmentävää, koska Sephoran pullon koko on vain 5ml mutta sivellin aivan huippu =D Tosin nämähän ovat mielipideasioita :) Ja minullakin on kokemusta molemmista vain yhden pullon verran =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, mulla ei olekkaan yhtään Sephoran lakkaa, niin en voinut verrata niihin. Mutta on kyllä jännä, että pikkupullossa on niin leveä sivellin, yleensä kun niissä on pikkiriikkiset ja ohuet siveltimet :D

      Poista
  4. On kyllä ihanan kesäisiä sävyjä! Ja tosi kivalta näyttää kaikki yhdessä kynsillä! Tuo suti vaikuttaa kyllä tosi hyvältä, mä meinaan tykkään kanssa pyöreistä siveltimistä. Siksi joskus vuosia sitten tykästyin kovin Lumenenkin lakkoihin, hyvänmallisen siveltimen takia siis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi sinäpä sen sanoit! Nyt oli ihan pakko kaivaa laatikosta mun vanha Lumenen lakka, joka on varmaan vanhin mun omistamista lakoista :D Siinä on kuin onkin tosi huippu sivellin! Saisivat kyllä kaikki lakkamerkit panostaa enemmän siveltimii :)

      Poista
  5. Ihania herkkuvärejä! Varsinkin tuo vihreä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä herkullisia ja tuosta vihreästä mäkin tykkäsin kovasti :)

      Poista
  6. Eipä ole kokemusta sally hansenin lakoista. Ihania sävyjä, pakko se on joku tilata testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ollut mullakaan kokemusta noista Complete Salon Manicure lakoista, kauniita sävyjä todellakin.

      Poista
  7. Ei oo kokemusta hansenin lakoista, mutta jos jossain törmään noihin ihanuuksiin niin pakko ostaa tuo sininen :) Superihana väri, just sellanen mitä oon ettiny <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitamin Sea on tosi kaunis sininen lakka, niiiin kesäinen :) Mulla ei ole tietoa missä kaikkialla noita myydään, mutta yleensä Sally Hansenin lakkoja saa ainakin Anttilasta. Saisikohan myös Prismoista, Cittareista ja Sokokselta?

      Poista
  8. Minulla on 4 Sallya; Grass Slipper, Mudslide, Shrimply Devine ja Polar Bare. Tuo Vitamin Sea alkoi nyt himotuttaa vaikka sitä jo kertaalleen kaupassa hypistelin ;) Mutta vallanmainio tuo sinun esittely ja kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! :) Sullahan on kiva kokoelma noita lakkoja! Missä kaupassa muuten hypistelit Vitamin Sea lakkaa, jos saa kysyä? :) Kun en ole ihan varma, missä kaikkialla noita edes myydään.

      Poista
    2. Hih, kyllähän noita vielä lisää varastooni mahtuisi:) mutta joo tottakai saa kysyä, taisi olla Savonlinnan Prisma, jos en ihan väärin muista... Siellä on Sallyja ihan sopiva kokoelma, ja uutuudetkin sinne aina tupsahtaa...:)

      Poista
    3. Okei eli hyvä tietää, että Prismoista löytyy :)

      Poista
  9. Tosi kiva postaus, jälleen kerran! Uusi himotuksia löytyi taas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bambi, tosi kiva kuulla! :) Ja aina niitä uusia himotuksia vaan taitaa tulla, eikö ne ikinä lopu? :D Toivottavasti ei! :D

      Poista
  10. Kaikki nämä sinulla olevat esittelylakat ovat ihanan värisiä <3 Voisin napata kaikki itselle, mutta toisaalta kesä alkaa olla ohi -> tummemmat lakat alkaa nousta laatikoista useammin :/ Olisihan ne kyllä sitten taas ensi keväänä piristämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa sullako alkaa jo kesä olemaan ohi :) Itse taas meinaan käyttää pirteitä värejä vielä pitkään :)

      Poista
  11. Sjoen miitistä sain tuon Go Bananaksen, joka ei ihan vielä ole päässyt kynsille :) Hih, pakko laittaa pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sait sen miitistä :) Se on kyllä aivan ihanan värinen, kunpa vaan olisi hieman peittävämpi.

      Poista
  12. Nättejä ovat, mutta mun mielestä sivellin on kamala. Täähän on niin makuasia :)

    VastaaPoista
  13. Osaisitko sanoa, millainen tuo Vitamin Sea on väriltään verrattuna OPIn tsekkivihkoon? Nimimerkillä 'en halua enää yhtään dupea' :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei valitettavasti ole OPIn tsekkivihkoa, joten en voi siihen verrata. Mutta Vitamin Sea on tummempi verrattuna Color Clubin Evolutioniin ja jos vertaa China Glazen Sunday Fundayhin, niin Vitamin Sea on vihertävämpi ja murretumpi eli ikään kuin harmaampi. Essie Where's My Chauffeur on samaa tummuusluokkaa, mutta vihreämpi kuin Vitamn Sea. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua? :)

      Poista
    2. Kiitos. :) Ensin menin entistä enemmän sekaisin, kun en omista Evolutionia enkä Sunday Fundayta. Essie kuitenkin löytyy, ja se on samaa tummuusluokkaa kuin Czechbook, ja swatchikuvia katseltuani epäilen edelleen, että Vitamin Sea on hyvinkin lähellä samaa sävyä kuin OPI. (Ja nyt haluan nuokin lakat. :( )

      Poista
    3. Hih, eipä kestä :)

      Poista
  14. Mun on ihan pakko saada Palm Treat! ♥.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on munkin lemppari <3 Tosi kauniin värinen hepukka vihreä <3

      Poista
  15. Oijoi, mitä herkkuja! Namnam! Ihan pakko saada nämä kotiutettua. Herkkuja..

    VastaaPoista
  16. Voi nam, ihania kaikki! ps. ihanasti otat aina kaikki kuvat, niitä on kiva katsella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, kiitos kovasti Sasu :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.