Kynsilakkajoulukalenteri!

Siinä se vihdoin on!!! Mun ihka oma kynsilakkajoulukalenteriiiiiiiiiiii!!! Upeeta! Mahtavaaaaaaa!!! Ihanaaaaaaaaaaaaa!!! Happy Happy Joy Joy...

Siinä se vihdoin on!!! Mun ihka oma kynsilakkajoulukalenteriiiiiiiiiiii!!! Upeeta! Mahtavaaaaaaa!!! Ihanaaaaaaaaaaaaa!!! Happy Happy Joy Joy!!!

Oonko jo tarpeeksi hehkuttanut?? Ai en vai! No täältä pesee sitten! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Voiko oikeasti olla näin iloinen jostain kalenterista??? No kyllä voi :D Olo on ihan kuin pikkulapsella jouluaattona! Ja tätä mahtavuutta kestää 24 PÄIVÄÄ!!! Jihuuuuu!!! Ois jo joulukuu!




Ciate Mini Mani Month joulukalenteri sisältää 23 Ciaten minilakkaa sekä yhden normaalikokoisen lakan. Mukana tulee myös pieni suppilo, joten oletan, että yksi pullo sisältää kaviaarihelmiä. En ole lukenut blogeista kalenterin sisällöstä tarkemmin ihan tarkoituksella, koska haluan, et jännitys säilyy jouluaattoon asti :) Ja vaikka alla olevassa kuvassa näyttää siltä, että luukku nro 14 on raollaan, niin lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön, etten ole kurkkinut tuonne! :D




Niille, jotka eivät tiedä mistä tätä saa, niin itse tilasin kalenterin Ciaten omilta nettisivuilta hintaan 66€ postikuluineen, mutta Asokselta tätä saa nyt 56€ hintaan ja postikulut on ilmaiset.

Tuo mun kalenteri tuli Fedex-kuljetusfirman kautta, ja toimitus oli kotiovelle, mutta... Itsehän olen päivät töissä, joten pakettia ei voitu toimittaa kotiin. Seurantakoodin avulla näin, että paketti oli jo viime viikolla Tampereella. Fedex ei kuitenkaan yrittänyt ottaa muhun yhteyttä uutta toimitusta varten, vaan sain Ciatelta mailia toissapäivänä, että paketti lähetetään takaisin heille, ellen sovi toimitusta Fedexin kanssa. Ihme touhua mun mielestä. Jouduin sitten itse ottamaan Fedexiin yhteyttä ja annoin työpaikkani osoitteen, johon he toimittivat paketin. Olisi saanut kyllä hoitua paremmin tuo toimitus. Onko teillä kokemuksia Fedexistä? Paketti oli pakattu onneksi tosi hyvin kuplamuoviin ja jämäkkään pahvilaatikkoon, joten ei ollut huolta lakkojen särkymisestä. Siitä plussaa Ciatelle.




PIENI SPOILER VAROITUS!

Viimeisessä kuvassa on kalenterin takakansi, jossa näkyy kaikki kalenterin sisältämät lakat. Otin tahallaan vähän epäselvän kuvan ja tein siihen pienen kurkistusaukon! Uskokaa tai älkää, mutta en lukenut yhdenkään lakan nimeä enkä aio urkkia niitä etukäteen! Tai näin ainakin kovasti yritän :D Viimeisessä luukussa eli numerossa 24 on normaalikokoinen lakka, joka on jätetty mysteeriksi kaikille, kiva idea kyllä :) 




Olettekos te hankkineet tai aiotteko hankkia tuon ihanuusjoulukalenterin?? :)

Katso myös

42 kommenttia

  1. Liian kallis kalenteri. Perheellisenä joulu kun on muutenkin rahan mennoo =) Jospa sitten jouluna nähdään "kelenteri kynsiä"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintaa tuolla tosiaan on aika kiitettävästi, ja ymmärrän toki, ettei perheellisenä tuollaisiin halua rahoja tuhlata välttämättä :) Itselläni ei ole vielä lapsia, joten voin suht hyvällä omatunnolla hemmotella itseäni :) Etenkin siten voi perustella oston, kun yhdelle lakalle jää hintaa alle 3e :D

      En oo tosiaan vielä miettinyt, miten kalenterista putkahtavat lakat esittelisin. Ehdotuksia otetaan vastaan! Varmasti parit kynnet ainakin niillä teen :)

      Poista
  2. Pakkohan se oli ostaa♥ ja olin niin iloinen kun se saapui, että hehkutin sitä meijän remontti miehelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Mitäs Remontti-Reiska siihen tuumas? :D Mä hehkutin tuota töissä ja miehet piti mua ihan hörhönä, mutta sitähän se kynsilakkahuuruissa oleminen tekee, hörhöksi muututaan :D

      Poista
  3. Ihana kalenteri kelpais kelle vaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :) Voi kun noita saisi Suomesta, niin varmasti useampi saisi sen itselleen hankittua! Hintakin tietysti voisi olla matalampi :)

      Poista
  4. Minäkin olisin tuon halunnut ostaa, mutta ei ole rahaa tällä hetkellä... Täytyy tyytyä Kinder-joulukalenteriin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei Kinderit oo onneksi hassumpi korvike, ne on niin hyviä! :D

      Poista
  5. Aivan ihana kalenteri!

    Itse hankin Kicksin joulukalenterin, mutta tuokin olisi ollut kiinnostava (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi millainen se Kicksin kalenteri on? Onko siinä kaikenlaista kosmetiikkaa vai?

      Poista
    2. Jonkun verran lakkoja, lisäksi näinä ensimmäisinä päivinä on tullut ripsentaivuttajat, kuivashampoo ja mutanaamio (:

      Poista
    3. Noni, kiva :) Seuraavia luukkuja odotellessa :)

      Poista
  6. Aika kivalta näytää! Onko tuossa vain samanmerkkisiä kynsilakkoja tiedätkö sen verran?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä on vain Ciaten lakkoja, sen verran tiiän :)

      Poista
  7. ei kiinnosta, tylsän värisiä lakkoja ja tosi kallis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sillä hintaa, mutta jos se tuo iloa ja jännitystä 24 päivän ajan, niin on se sen arvoinen mun mielestä :D

      Poista
  8. oli sä sait tän! :) <3

    VastaaPoista
  9. Mä olin kyllä ihan yhtä iloinen, kun omani sain. Blogiini kirjoitinkin jo kuinka olin hakemassa postista head2toen pakettia ja takaisin kotiin kurvatessani pihallamme oli lähettisetä tuomassa mulle joulukalenteria.

    Oli ollut ihan p***a päivä ja vettäkin satoi, mutta siellä sitten seisoin pihalla syli täynnä lakkoja ja kaikki murheet unohtui. Niin, että kai sitä voi aikuinenkin olla joulukalenterista iloinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Mahtavaa että säkin iloitsit yhtä paljon! :) Ja oi, voin vaan kuvitella, kuinka on surut ja murheet unohtunu, kun postimies on ojentanut sulle pakettia siellä sateessa <3

      Poista
  10. On omalle kukkarolle hieman liian tyyris hinta, vaikka houkuttelisi kyllä kovasti. Ei mul kyl olis varmaan itsehillintääkään avata vaan yhtä luukkua kerrallaan..... :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, siinä sitä oiski ku avaisi kaikki luukut heti ekana päivänä :D

      Poista
  11. hihii.. linkistä löytyy kuva, jossa on kaikki nua lakat, myös se isoin, sori Sigi! http://www.selfridges.com/en/Beauty/Categories/Shop-Nails/Nail-polishes/Mini-Mani-advent-calendar_464-3002480-G5071/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa laittaa tollasia linkkejääää :D Vielä sentään oon hillinnyt itteni, enkä oo urkkinut lakkoja :)

      Poista
  12. Senkin hörhö! Laita sit joka päivä postaus mikä lakka tuli.. :)

    Lähettipalveluita/lähettejä on kyllä joka lähtöön, niitten kanssa kun pelaan enemmänkin...ja sit on myös erilaisia sopimuksia, että joihinkin ei kuulu että soitetaan?! Esim. Itellan yks business toimitus on sellanen mikä on mun mielestä ihan älytöntä. Pari kertaa käyny niin ettei ne oo löytäny oikeeta osoteetta ja ei voi soittaa, kun ei kuulu palveluun niin paketti lähteny takaisin. Ei voi ymmärtää. Kannattaa muuten pyytää kotitoimitus töihin, jos pystyt..tein niin useesti ennen, niin ei tartte säätää.

    - ann-mari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niin oonki :D Joo voisin koittaa postata joka päivä :) Jänskää!

      Onpa kyllä ihme touhua tosiaan! Eikös se nyt tee niille vaan enemmän työtä, jos eivät soita ja joutuvat lähettämään paketin takas??! En tajuu. Ja joo taidan tästä lähtien laittaa työpaikan osoitteeseen, se vaan kun aina ei tiiä, onko kyseessä kotitoimitus vai ei. Ja jos ei oo, niin paketti menee sinne Stockmannin postiin ja sinnehän on hirveen pitkä matka kävellä... :)

      Poista
  13. Tää ois niin ihana mutta en varmaan tänä vuonna tota saa :( <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi surkunen! Toivottavasti ensi vuonna sitten!

      Poista
  14. Voi vitsit, aivan ihana! Haluaisin kanssa jonkun "erikoiskalenterin", koska suklaata tulee syötyä muutenkin niin paljon (varsinkin jouluna) ja kuvakalentereita on elämänsä aikana saanu aukoa jo aika monet kerrat :D Yks joulu mulla oli sellanen pikku lasten Hello Kitty kalenteri, josta sai Hello Kitty figuureita :D Onhan tuo aika kallis hinta kalenterille, mutta kun tosiaan hinta per lakka ei ole kovin suuri, niin sanoisin aika halvaksi! Halvemmaksi tulee tuo, kuin se, että kävisi joka päivä ostamassa jonkun lakan :> Voi tosin olla, etten näinä opiskeluvuosina itselleni tuollaista vielä hanki, mutta jospa sitä joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Hello Kitty kalenteri :D Ja todellaki tulee halvemmaksi kuin uuden lakan ostaminen joka päivä :) Toivottavasti jonain vuonna säkin saat jonku ihanan lakkakalenterin tai vastaavan!

      Poista
  15. Miulle tuli eilen kosmetiikkakalenteri suoraan saksasta ja DHL toimitti sen kotiovelle (tosin, en ollut kotona, niin kävin postista). Ihana diilaaja Briteistä hommasi miulle Bootsin kalenterin ja The Body Shopin kalenteri vaikuttaa myös kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo katoinkin sun blogista, aikamoinen kuutio!! :D Sulla on kyllä ihana joulukuu tulossa, kun on paljon luukkuja avattavana <3

      Poista
  16. Fedex on toellaki vähän oikutteleva toimittaja :D ittellä ne toimitti vanhojen mekon ja lähetti viestiä että kun se on tullisaa niin on 5 päivää aikaa vastata taikka heihei mekko takasin vaan. ohjeet oli vaikeaselkoisia ja ne soitteli ihme aikoihin pitkin aamupäivää ja vaati jotain lappuja mitä ei ees ollu :D onnessain voin vaan sanoa että mekko löys fedexistä huolimatta tiensä tänne!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh kuulostaapa ihme sekoilulta! Onneks sait mekon kuitenkin :)

      Poista
  17. Mä aloin miettiä nyt sellaista kosmetiikka joulukalenteria tyttärelleni, hän kun ei ole pitkään aikaan käyttänyt mitään meikkejä, ja nyt kiinnostunut niistä taas, niin joku tollanen vois olla ihan kiva tapa "tutustua" taas tuotteisiin ja kun hän lähtee vielä marraskuun lopulla sinne "kauaspoistöihin" niin sellainen vois olla ihana piristys joulukuulle....
    Ehdottomasti pitää esitellä päivän lakka - vaikka pelkästään pullona ja vaikutelmina ja sitten joku "isompi" juttu kun niitä käyttää - näin mekin saatais osamme ilosta, joilla ei tänä vuonna ollut mahdollisuutta sitä ostaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikkajoulukalenteri olisi varmasti ihana tyttärellesi <3

      Hyvin kiteytit tuon kynsilakkakalenterin esittelyn, noin voisin kyllä tehdä, kun joka päivä ei kynsiä pysty tekemään, joten pullokuvia sitten muulloin :)

      Poista
  18. Vau, olis ollu kiva ostaa mutta on toi aika hintava :D

    jadeslifestyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintava joo kertaostoksena, mutta hinta per lakka ei onneksi oo kova :)

      Poista
  19. Vastaukset
    1. Isn't it! I'm so excited, can't wait to open it :D

      Poista
  20. Aika kallis joulukalenteriksi, mutta sisältäähn se kynsilakkoja. Ite ostan varmaan vaan jonku suklaakalenterin. ;) Teethän sitte postauksen/postauksia kalenterisi sisällöstä?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sisältää onneksi kynsilakkoja, en varmaan muuten olis tuota ostanutkaan :) Postauksia tulee kyllä, en oo vielä päättänyt millaisia, mutta jonkulaisia jokatapauksessa teen :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.