Mix & Match -kynnet

Pretty.fi ja Wet n Wild järjestivät kynsikisan, johon minäkin osallistuin. Pääpalkintona oli matka New Yorkiin! Voittoa ei tullut, mutta onn...

Pretty.fi ja Wet n Wild järjestivät kynsikisan, johon minäkin osallistuin. Pääpalkintona oli matka New Yorkiin! Voittoa ei tullut, mutta onneksi se meni tutulle kynsibloggaajalle Lunaliille! Onnea vielä tätäkin kautta! <3 New York saa siis vielä odottaa, toivottavasti unelmani toteutuu vielä jonain päivänä!

Tein kisaa varten Mix & Match -kynnet kokeillen erilaisia tekniikoita. Mix & Match termi tarkoittaa siis koristelutyyliä, jossa jokainen kynsi on koristeltu eri tavalla. Tykkään kovasti tämän tyyppisistä kynsistä. Niihin ei kannata vaan käyttää liian montaa eri väriä. Mun kynnet on siinä rajoilla, että onko liikaa kaikkea :) Värejä on yhteensä neljä: musta, hopea, fuksia/violetti ja neonvihreä.






Tuotteet, joita käytin
  • Wet n Wild - Glowstick (neonvihreä)
  • Wet n Wild - Going Platinum (hopea, jossa kultaisia hippuja)
  • Wet n Wild - Ebony Hates Chris (musta)
  • Essie - Blanc
  • Zoya - Carter
  • OPI - I Snow You Love Me | Cesarsshop, saatu
  • Folio - Fuchsia Fantasy
  • Folio - Florentine Marble
  • Folioliima
  • Swarovski kristalleja - 3SS Crystal
  • Kirkkaita suorakulmaisia ja neliöstrasseja (suurimmat puuttuu kuvasta, kun käytin kynsiin kaikki)
  • Nailfix kynsiliima sudilla | Cesarsshop, saatu
  • Pilkkutikku (dotting tool)
  • Meikkisieni
  • Teippi
  • alus- ja päällyslakka (ei näy kuvassa)




Vasen käsi

Pikkurilli: Mustan lakan kuivuttua teippasin kynnelle kolmion sekä viivan, joka ulottuu kynnen kärkeen asti. Teippien päälle laitoin kerroksen hopeaa lakkaa ja poistin teipit. Mustalle alueelle kynnen juureen kiinnitin neliönmuotoisen kirkkaan strassin.

Nimetön: Lakkasin kynnen mustalla lakalla, jonka jälkeen tein täpliä valkoisella lakalla ja täplien päälle laitoin neonvihreää lakkaa. Lopuksi sivelin kynnelle läikkiä folioliimalla ja kiinnitin kynnelle fuksianväristä ja hopeaa foliota. Kokeilin ensimmäistä kertaa folioita ja innostuin niistä hirmuisesti! Niillä saa tosi helposti hienon efektin kynnelle, täytyy ehdottomasti käyttää enemmän jatkossa.

Keskisormi: Asettelin mustan lakan päälle I Snow You Love Me -glittereitä yksitellen dotting toolin avulla. Tähän voisi tietysti käyttää jotain muutakin apuvälinettä, kuten hammastikkua. Laitoin kynnelle myös pari suorakulmaista strassia. Tämä kynsi nousi suosikiksi, en voinut olla ihastelematta noiden glittereiden kimaltelua jatkuvasti :D

Etusormi: Lakkasin ensin 2 kerrosta neonvihreää lakkaa ja annoin sen kuivua kokonaan. Sitten tein teippien avulla teräväkärkiset kuviot mustalla ja hopealla lakalla. Tuota v-kuviota kutsutaan termillä chevron ja kärjet voivat osoittaa alas- tai ylöspäin.





Oikea käsi

Etusormi: Tein liukuvärjäys sienen avulla kolmea eri lakkaa käyttäen. Pohjalle laitoin ensin kerroksen hopeaa lakkaa ja annoin sen kuivua. Sitten töpöttelin päälle hopeaa ja violettia lakkaa ja lopuksi mustaa lakkaa kärkiin.

Keskisormi: Teippasin aluslakan päälle kolmion, jonka päälle lakkasin mustaa yhden kerroksen. Teippien poiston jälkeen kynnelle jäi ikään kuin aukko, joka on kolmion muotoinen. Mustan lakan päälle tein täpliä valkoisella lakalla ja täplien päälle laitoin neonvihreää lakkaa. Lopuksi sivelin kynnelle läikkiä folioliimalla ja painelin liimaan fuksianväristä ja hopeaa foliota.

Nimetön: Kiinnitin mustan lakan päälle erilaisia suorakulmaisia kirkkaita strasseja ja pieniä pyöreitä swarovskin kristalleja. Käytin kynsiliimaa suuriin neliöstrasseihin ja pikakuivattajaa muihin koristeisiin.

Pikkurilli: Mustan lakan kuivuttua teippasin kynteen terävän kolmion, jonka päälle lakkasin hopealla yhden kerroksen. Mustan kolmion keskelle kiinnitin yhden pyöreän I Snow You Love Me -glitterin.




Vasen peukalo: Kiinnitin mustan lakan päälle hopeaa ja fuksianväristä foliota folioliiman avulla.

Oikea peukalo: Lakkasin ensin 2 kerrosta neonvihreää lakkaa pohjalle ja tein teippien avulla v-kuviot mustalla ja hopealla lakalla.




Tällä kuvalla osallistuin kynsikisaan




Rekvisiittana kuvissa oli pinkki cowboy-hattu. Tästä näkee, kuinka paljon kuvaa piti rajata. Ei ehkä kovin tyylikästä ja vakuuttavaa, jos kuvissa näkyisi minä collegepuserossa... Välillä hupun narut vielä tipahti tuohon kivasti näkyviin, yhtään ei hermo mennyt ei :D


Lopuksi vielä pari "behind the scenes" -kuvaa. Miten onnistuinkaan saamaan tämmöistä sotkua aikaan??! :D






Yleensä en suunnittele kynsiä etukäteen, mutta nyt ajattelin vähän panostaa. Suunnitteluprosessi kuitenkin venyi aika pitkäksi, kun koristelin "muutaman" kynsitikun... Osa noista päätyi lopulta kynsille sellaisenaan, mutta improvisoin vielä hieman kynsiä koristellessa :) Ehkä ei kannata suunnitella etukäteen liikaa, tai siltä ainakin tuntui tämän säätämisen perustella. No, tykkäsin lopputuloksesta aika lailla ja pidinkin noita kynsiä viikon verran. Kyllä oli ihan partyparty-meininki töissäkin sitten :D

Kertokaas, menikö nämä kynnet överiksi teidän mielestä? :) Ei muuta kuin leppoisaa viikonlopun jatkoa kaikille! Täällä kuunnellaan jo joululauluja <3

Katso myös

22 kommenttia

  1. Nää on UPEAT! Aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tosi kiva kuulla, että säkin tykkäät.

      Poista
  2. Pöh, ei semmoista olekkaan kun liian överi :D Ihan mahtavat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh! Mä jo luulin että on, mut onneksi oot tuota mieltä! :D

      Poista
  3. Mahtavaa, että jotkut pystyy tekemään tälläsiä övereitä :) itell on hankala lähtä toteuttaan tälläsiä. Nämä on onnistuneet hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos kovasti :) Onhan tällaiset vähän hankalampia, mutta kannattaa vaan kokeilla rohkeesti kaikkia erilaisia juttuja!

      Poista
  4. Näissä on ollut tosi kova työ, lopputulos on hieno vaikka ei voittoon riittänytkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olihan näissä kieltämättä aika homma. Tuli melkeen sellainen olo, että mitäpä sitä turhaan näkee vaivaa, mut sitten kuitenkin halusin tehdä tällaiset, kun olin niitä jo jonkun aikaa halunnut kokeilla.

      Poista
  5. Mun mielestä nämä ainakin toimii ja hyvät värit oot valinnut näihin! Hienot kynnet ja aina vaan ihailen kykyäsi tehdä tällaisia mix & matcheja! Nää on aina jotenkin niin persoonallisia ja kivan näköisiä! Itsekun tykkäisin enemmän tehdä tämän tyyppisiä lakkauksia, mutta turhan usein tulee koristeltua vain yksi/kaksi kynttä vähän muista poiketen. Mutta siis, musta nämäkin olisivat ihan hyvin voiton voineet saada, vaikka voittajakynnetkin olivat todella kauniit! :) Ja kiva aina kun joku tuttu voittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oot <3 Mieltä lämmittää kovasti tää sun kommentti.. Kyllähän tuollaisilla koristeluilla saa persoonallisia kynsiä aikaiseksi, kun tuskin on kukaan koskaan tehnyt samanlaisia yhdistelmiä. Mutta tosiaan harvemminpa mäkään jaksan tehdä mix & matcheja. Sanon kuitenki sulle, että kantsii kokeilla joskus. Lopputulos on kuitenkin sen arvoinen ja tuollaisiin kynsiin ei ihan heti kyllästykään, tai mä en ainakaan :)

      Poista
  6. Superhienot kynnet ja tosi kiva postaus. Terkkuja!

    VastaaPoista
  7. Nää on upeat! Olin ihan varma, että se olet sinä joka sinne matkalle lähtee, kun katselin osallistuneita kynsiä :D Oot kyllä huippuison työn tehnyt näiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Heh, mä en ollut kyllä yhtään varma :D Mutta oon hengessä mukana sitten siellä teijän reissussa :D Muista ottaa kuvia, niin saadaan ihastella niitä sit!

      Poista
  8. Wautsi, onhan komeat lakkaukset kyllä - oikein sopivat kilpailukynnet, joissa oli varmasti voittopotentiaalia. :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat! ♥ Näit tosi ison vaivan noita tehdessä :o ihailen sun taitoja kynsien tekemisessä, itellä kun menee aina kaikki pieleen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Mutta apua, eikai sentään ihan aina mee pieleen?? :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.