I Love Cesars varjomessut

Viime lauantaina pidettiin varjomessut CesarsShopin Kynsilakkataivaassa Helsingissä. Satu kutsui minut, Emman ja Sissin järkkäämään käv...

Viime lauantaina pidettiin varjomessut CesarsShopin Kynsilakkataivaassa Helsingissä. Satu kutsui minut, Emman ja Sissin järkkäämään kävijöille pientä ohjelmaa ja mun tehtävänä oli opastaa akryyliväreillä maalaamisessa ja Emma ja Sissi hoitivat leimauspuolen. Cesarsilla oli kivoja alennuksia perjantaina ja lauantaina ja suut sai makiaksi erilaisilla herkuilla mitä oli tarjolla.



Satu nappas meistä kuvan, ennen kuin karkelot alkoivat :) Tässä vaiheessa mua jännitti vielä ihan kamalasti :D Tytöt koittivat rauhoitella, että hyvin se menee ja ei mitään hätää, mutta mä oon yleensäkin kova jännittämään kaikkea uutta. Sitten kun pääsee vauhtiin niin ei enää jännitä, mutta se aika ennen jotain tapahtumaa on kamalinta :)

Suuri kiitos kaikille, jotka kävitte meitä moikkaamassa ja jotka tulitte kokeilemaan maalaamista ja leimaamista! Oli ihan mahtavaa tavata livenä monia ihania ihmisiä, jotka ovat blogeista tuttuja. Te kaikki olitte niin mukavia ja toivottavasti päästään näkemään toistekin <3



Ihanan aurinkoiset Anni ja Iida tulivat maalailemaan. Iida kokeili akryylimaaleja ensimmäistä kertaa ja sanoi, että on paljon helpompaa maalata kuin kynsilakoilla. Anni on jo vanha konkari näissä hommissa ja Annin blogia seuraankin ahkerasti, koska hän maalailee niin kauniita kynsiä <3



Emma siellä taustalla myös häärää leimausten kanssa :)




Näillä RaNails RaPaint-akryyliväreillä maalailtiin. Kuvasta puuttuu musta ja valkoinen, jotka ovat mun mielestä ne must have -värit jokaiselle. Värejä voi sitten täydentää oman maun mukaan. Itse ihastuin etenkin metalliväreihin, jotka hohtivat ihanasti kynnellä.




Kaisa ja Jenni tulivat myös kokeilemaan maaleja ja piCture pOlish siveltimiä :) Niin ja Milja myös, joka ei näy kuvassa. Tytöillä oli kyllä homma hanskassa! Kaikki tykkäsivät muuten PP siveltimistä kovasti, jokainen sivellintä nro 10 kokeillut kehui sen olevan tosi hyvä. Ja ihan samaa mieltä mäkin olen, itselläni on nimenomaan tuo pienin sivellin nro 10.



Sain Emmankin suostuteltua maalauspuuhiin, vaikka vähän vastustelua esiintyikin :D Emma sai kuin saikin maalattua hienoja kiekuroita ja säilytin tämän taideteoksen muistona tuosta hetkestä. Olin niin ylpeä Emmasta <3 Maalaamisen pitäisi kuulemma onnistua heti kerrasta, koska muuten ei jaksa yrittää. Mutta ei vaan saa antaa periksi ja pitää uskoa omiin kykyihin, niin siinä vaan sitten Emmakin maalasi kauniit koristelut ihan itse! Samoin teki Daniela, joka maalasi kauniin Halloweenaiheisen hautausmaan. Daniela sanoi kyllä tosi kauniisti, että olin hyvä opettaja kun olin niin rauhallinen ja kärsivällinen, hih, kiitos Daniela <3




Leimaustaituri Sissi opasti Annille ja Iidalle leimaamisen salat. Anni ei ollut koskaan aiemmin leimaillut ja vähän pakotettiin hänet sitten kokeilemaan :D Anni lätkäsikin sitten leiman täydellisesti keskelle kynttä. Jep, Anni jos luet tätä niin hanki ne leimausvälineet! :) Ja kuten sanoin Cesarsilla, niin niitä leimoja on tosi kiva väritellä ja varmasti tykkäisit siitäkin puuhasta :)



F.U.N Lacquerin hyllyt Cesarsilla. Oikeassa alakulmassa on uusin joulukokoelma eli nuo kuusi oikeanpuolimmaista lakkaa. Itse ostin Cheers To The Holidays holoversion, joka on tuo kolmas lakka vasemmalta. Upea duochrome, jonka sävy vaihtelee violetista punaiseen ja jossa on hologlitteriä <3



Mä ja Kaisa ihasteltiin FUNien swatcheja ja löydettiin sielä ihan uusia ihanuuksia! :o Etenkin Prima Donna aiheutti ihastuneita huokauksia.



OPI Starlight kokoelma oli myös esillä ja yllä näette kokoelman swatchit. Kokoelmassahan on huikeat 18 lakkaa, ja puhuttiin että melkeinpä alkaa olemaan jo liikaa lakkoja yhdelle kokoelmalle. Mutta noista oli pakko kotiuttaa Ce-less-tial Is More, joka on tuo samppanjan sävyinen glitterihanuus keskellä alhaalla.



Tytöt Zoyan alekorin kimpussa :) Kuvassa myös ihana CesarsShopin Satu ja huomatkaa lisäksi Sissin käsi vasemmalla.



Innostuin hieman ja kasvatin piCture pOlish kokoelmaani noilla kaunokaisilla <3 Olen ihan rakastunut PP lakkoihin ja viime aikoina ihastus on vain kasvanut, lakkojen laatu on vaan niin täydellistä. Tekisi mieli omistaa kaikki heidän lakat, mutta täytyy nyt koittaa pikkuhiljaa hamsteroida lisää.



Ihanat tyttöset Jenni, Pauliina, Milja, Kaisa ja Heidi <3 Kiitos kuvaajalle Sadulle tästä ihanasta kuvasta :) Montakohan kertaa olen muuten maininnut sanan "ihana" tässä postauksessa :D Haluaako joku laskea? :D


Päivästä tuli ikimuistoinen ja on vieläkin niin hyvä mieli, kun sai jutustella ihanien ja niin ystävällisten ja iloisten tyyppien kanssa, ootte ihan huippuja kaikki. Iso kiitos vielä Cesarsin Sadulle, joka mahdollisti tämän kaiken <3 Toivottavasti voidaan järkätä vielä joskus toistekin tällainen IHANA tapahtuma!

Katso myös

26 kommenttia

  1. Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa! <3

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Tästä postauksesta jäi ihan yhtä lämmin fiilis kuin Cesarsilla pyörähtämisestä! :) <3 Itsehän en ujona uskaltaunut maaleja tulla kokeilemaan, enkä kai muutoinkaan kummoisemmin sanaakaan vaihtamaan muiden kuin Emman kanssa, mut sain sentäs mukavaa päivää toivoteltua lähtiessäni :D Ja oon niin onnellinen, että joku sentäs osti useamman PP:n lakan kuin minä :'D Ovat kyllä mieluisia lakkoja sävyjen ja koostumuksen puolesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, oisit vaan tullut jutteleen meidän muidenkin kanssa! :) Ens kerralla sitten jookos kookos :D Ihana kuulla kuitenkin, että Cesarsin visiitti oli mieluinen <3 Haha, joo oon ihan heikkona PP lakkoihin :D Hyvä, että säkin oot löytänyt ne <3

      Poista
  4. Harmittaa niin kun päässyt poikeemaan paikanpäällä. Ihanalta varjomessut kuulosta ja olisin niin mielelläni tullut teidän kaikkien oppiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harmi kun et päässyt! Toisella kertaa sit :)

      Poista
  5. Ihana postaus! Olipa kyllä huippupäivä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin huippua, kiitos vielä ihanasta seurasta <3 Oli kiva kun sai viettää aikaa niinkin pitkään :)

      Poista
  6. Tiiätkö kun mua niiin kovasti innostais leimojen värittely! Saatan olla jo salaa selaillut nettikauppojen leimaustarvikkeita, ei kerrota kellekään :D
    Oli kyllä kiva käydä, vaikka itsekin jännitän kaikkea tällaista aina hurjasti. Toivon todella, että tällasia järjestettäisiin jatkossakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MÄ NÄIN TÄN! Tuun ehkä joka päivä sun blogin kommenttiboksiin vaatimaan leimauksia :D

      Poista
    2. Saanko mä sitten vastaavasti tulla vaatimaan maalauksia? :D

      Poista
    3. Hahaaa! Mä arvasin että sua kiinnostais leimojen värittely!! :D Ja nyt taitaa olla myöhästä olla kertomatta kellekään kun Emma näki sun kommentin :D Alota vähällä tarvikemäärällä ja kokeile, sittenhän siinä ei paljoa menetä. Ja jos alkaa kovasti koukuttaan, niin mua ei saa syyttää :D

      Oli niin ihana kun pääsit käymään ja nähtiin vihdoin livenä <3 Mäkin toivon kovasti, että tällaisia järkättäisiin jatkossa vielä monia monia kertoja!

      Poista
    4. Niin ja Emma saat luvan alkaa maalaileen ainakin kerran vuodessa! Sehän ei oo aluks liikaa vaadittu ainakaan eiks :D

      Poista
  7. Olipa ihanaa luettavaa, kiva kun saitte viettää kivaa päivää yhdessä! :) Itsellä häämöttää vihdoin ensimmäinen reissu samaiseen liikkeeseen edessä - vihdoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta :) Ja ihanaa että pääset vihdoin kynsilakkataivaaseen! <3 Oon tosi iloinen sun puolesta! :)

      Poista
  8. Oi kun oli ihanan lämminhenkinen postaus! <3 Ja oli mukava tavata, vaikka en nyt kovin kauaa ehtinyt paikalla olemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun mukava kuulla <3 Oli tosi kiva tavata vaikka olikin pikainen visiitti, mut silti! <3 :) Toivottavasti toisella kertaa ehditään rupatteleen enemmän!

      Poista
  9. Voi ei, mä oon niin liikuttunut OIKEASTI kun oot niin kannustava tän maalausasian kanssa! Onhan mun nyt pakko ruveta harjottelemaan, kun sä noin uskot mun kykyihin! ...tosin tässä olis vissiin se vesimarmorointikin vielä harjoittelulistalla...

    Haluaisin myös kysyä, että missä välissä sä kerkesit hamsteroida noin monta PP:n lakkaa :'D

    Vieläkin hymyilyttää kun muistelen tuota päivää, täytyy ottaa pian uusiksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Emma, oot ihana ihminen <3 <3 Ei mulla muuta... :)

      PS. Hamsteroin lakkoja sillä välin ku sulla oli kroissantin ja munkin mussuttelut meneillään xD

      Poista
  10. Ihana postaus! ;) Voi että harmittaa, että en ehtinyt käymään Cesarsilla! :( Se on semmoinen paikka, jossa on pakko päästä käymään vielä jonain päivänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ehdottomasti päästä Cesarsille! Ihan siis pakko!

      Poista
  11. Oli ihana nähdä taas! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli tosi ihana! <3 Oot aina niin ihanan pirteä ja positiivinen! :)

      Poista
  12. Eiiii miten mulla on menny tää sun postaus ihan ohi! Toi oli kyllä huippupäivä, olit niin ihana tyyppi kun blogin kauttakin vaan voi kuvitella! <3 Picture Polishin siveltimet roikkuukin tässä ostoslistalla, kiitos sun antaman inspiksen maalailuun. :) Hyvää uuttavuotta ja toivottavasti törmäillään vielä uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Ja oli kyllä niin mahtava päivä! Oli aivan ihana tavata sutkin, vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä <3 Toivottavasti nähdään vielä ja päästään jutteleen ja tutustuun enemmän! Säkenöivää uutta vuotta! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.