"Oh Deer!", Marimekko Hoosi

Bongasin yks päivä Marimekon Hoosi-mekon, jossa oli niin kiva mustavalkoinen kuvio, että oli ihan pakko saada se kynsille. Viimevuotiset Mar...

Bongasin yks päivä Marimekon Hoosi-mekon, jossa oli niin kiva mustavalkoinen kuvio, että oli ihan pakko saada se kynsille. Viimevuotiset Marimekko-kynnet ovat olleet yhdet lemppareistani, joten oli jo aikakin tehdä uudet printtikynnet.





Lakkasin nimettömiin ensin 2 kerrosta Ginan valkoista ja yhden kerroksen pikakuivattajaa. Sen jälkeen maalasin kuviot mustalla ja valkoisella RaPaint akryylimaalilla (kuvassa näkyy myös sävy Metallic Brown). Kokeilin näitä maaleja ensimmäistä kertaa ja hyvin toimivat. Ainut vaan, että purkista on hieman hankala annostella väriä, koska kyseessä ei ole tuubi vaan tosiaan lasinen purkki. Otin maalia purkeista swatchtikun avulla muovialustalle (kermaviilipurkin/rahkapurkin muovikannelle, kuten aina teen akryylimaalien kanssa).


Picture Polishilta on tullut äskettäin uusia koristelusiveltimiä sekä vesimarmorointityökalu. Maalasin kuviot PP siveltimellä nro 10, joka on siveltimistä ohuin. Se sopii hyvin juuri tällaiseen tarkempaan maalailuun.



Siveltimen mukana tulee myös korkki, ihan parasta! Inhoan yli kaiken sitä, etteivät siveltimien kirkkaat muovisuojat pysy hyvin paikoillaan, jolloin ne hukkuvat helposti ja ne saattavat myös mennä välillä rikki koska ovat niin ohuita.



Tuo karamellin/kamelin/sinapin sävyinen creme on Color Club Oh Deer! Nimi on niiiin huippu :D Lakka kuuluu uuteen Cabin Fever -kokoelmaan, joka on cremejä pullollaan, me likey. Oh Deer! on ihanan kermainen, levittyy kuin unelma ja peittää 2 kerroksella. Tästä sävystä ei ehkä kaikki tykkää, mutta itse olen ihan hulluna juuri tällaisiin kamelin ja sinapin sekoituksiin.

Pikkurillissä on 1 kerros A England Camelot -lakkaa, joka on täydellinen musta creme ja suosikkini mustista lakoista tällä hetkellä. Täydellinen koostumus, levittyvyys ja peittävyys, mitä muuta voisi toivoa?


Näitä käytin:

Color Club ja A England lakkoja sekä RaPaint akryylimaaleja ja Picture Polish siveltimiä voi ostaa CesarsShopista, josta postauksen tuotteet on saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Mitäs pidätte näistä Marimekko-kynsistä? Onko liian retrot? :)

Katso myös

17 kommenttia

  1. Hieno kuvio, täydellisesti onnistunut!

    VastaaPoista
  2. vau, niin upeat ! <3 sinappikamelit iskee kyllä muhun :)

    VastaaPoista
  3. Upeat! Marimekosta en juuri piittaa... paitsi silloin kun ne on sun tekeminä ja kynsillä :). Mäkin tykästyin näihin maaleihin. Sattumoisin muuten postattiin samana päivänä molemmat näistä Ra-maaleista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no hyvä jos edes sillon tykkäät :D Marimekko jakaa kyl mielipiteitä enkä itsekkään kaikista heidän kuvioista tykkää, mutta jotkut taas on <3 Joo nää maalit on hyviä, mutta tuubit olis olleet kätevämpiä. Toivottavasti maalit ei kuivu kovin nopsaan tuonne purkkiin. Täytyy käydä ihasteleen sun luomuksia vielä! :)

      Poista
  4. Makeat! Ja tuo Oh Deer kutkuttaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oh Deer on aivan ihana ja todella hyvälaatuinen, en voi kuin suositella :)

      Poista
  5. Hienot! Oot kyllä taitava siveltimen käyttäjä! Ei voi ku ihailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Harjoittelemalla oppii ja kärsivällisyyttä toki vaatii myös :D

      Poista
  6. Otsikko sai mussa aikaan ihan hervottoman naurukohtauksen!! Vedet silmissä nyt hirnun täällä :D

    Oot sä vaan aika taituri näiden kynsien kanssa. Aikaisemmatkin Marimekko-kynnet oli todella hienot, niin myös nämä.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee joku muukin nauraa siis mun huonoille vitseille :D Kiitos Kaisa päivän piristyksestä ja ihanasta kommentista <3 Ihanaa viikkoa sullekin!

      Poista
  7. Wau. Siis taas niin upeat Marimekko-kynnet! Omaisinpa itsekin niin vakaan käden, että saisin apinoitua sinua. Nämä on aivan ihanat, kauniit, *lisää tähän 50 muuta ylistävää superlatiivia*
    Ne siun viimevuotiset kynnet aiheutti suoranaisen rakastumisen ja niin aiheutti nämäkin!

    Meni muuten tuo Color Club tilaukseen :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. blogisi mainittuna postauksessani; http://whenlifeisdigital.blogspot.fi/2015/10/simppelia-syksya.html

      Poista
    2. Voi kiitos, ihana sinä <3 Tosi kiva kuulla, että nää kynnet oli mieluisat sulle ja että sait niistä inspiraatiotakin! Ja eikö vaan olekin ihana tuo Oh Deer! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.