Kasarikynnet pikkujouluissa

Meillä oli firman pikkujoulut pari viikkoa sitten. Mitään teemaa juhlissa ei ollut, joten päätimme omalla pienemmällä porukalla pukeutua hie...

Meillä oli firman pikkujoulut pari viikkoa sitten. Mitään teemaa juhlissa ei ollut, joten päätimme omalla pienemmällä porukalla pukeutua hienoihin kasarirokkibändi-kuteisiin. Kynnet piti tietysti saada kasarihenkeen ja neonväreillä mentiin :)



Neonkeltaiset kynnet syntyivät 2 kerroksella Ginan valkoista ja yhdellä kerroksella China Glazen Celtic Sunia. Neonpinkkinä lakkana käytin China Glazen You Drive Me Coconutsia (saatu MiMaxista), joka on ollut aiemmin hyvälaatuinen kahden kerroksen lakka, mutta nyt tarvitsin NELJÄ kerrosta, ennen kuin olin tyytyväinen lopputulokseen, huoh. Lakka on saattanut mennä vuosien myötä huonommaksi tai sitten en vain ravistanut sitä tarpeeksi.



Tein mustat aksenttikynnet A Englandin Camelotilla (saatu CesarsShopista) ja hopeisilla niiteillä. Tykkäsin tuosta risti-kynnestä kovasti. Neonkeltaiset verkkokäsineet löytyivät Punanaamiosta.



Saanko esitellä, Best Bänd Evö! Ja jos joku ei tunnista, niin minähän olen tuo toinen vasemmalta :D Lainasin tekonahkalegginssini keltapaitaiselle rokkarille, ja täytyy sanoa, että vähän hirvitti onko niistä mitään jäljellä pippaloiden jälkeen. Mutta suunnilleen ehjinä sain ne onneksi takaisin ja venyneet housut kutistuivat pyykkikoneessa takaisin mittoihinsa :D

Hyvät viikonloput kaikille, rok rok!

Katso myös

12 kommenttia

  1. Ei vitsi! Ihan mahtavat pikkujoulut ja nuo kynnet on U-P-E-A-T<3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, oltiin ihan kasarifiiliksissä :D

      Poista
  3. Haha :-D Makee lookki. Ja hyvin teemaan sopivat kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Kynnet tuotti hieman päänvaivaa, kun meinasin tehdä liian monimutkaiset aluksi. Simppeli toteutus sopi lopulta paremmin, koska vaatteissa ja asusteissa oli aika paljon kaikkea :)

      Poista
  4. Julmetun käheet kynnet ja staili! Olispa ihana saada pukeutua tällä tavalla johonkin pippaloihin :). P.s. mä en olis ikuna uskaltanut lainata pöksyjäni kelleen miehelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitti! :) Oli kyllä siistiä pukeutua kasariteemalla ja olla rokkari yhden illan :D Herätettiin aika paljo hilpeyttä ja äimistelyä pikkujoiluissa :D Toivottavasti säkin pääset joskus pukeutuun teeman mukaan, ei muuta ku teemapileitä järkkään sit vaikka itse! Joo mua kyllä pelotti vähän lainata niitä housuja, mutta olihan se nyt vaan pakko hyvän asian puolesta uhrautua :D

      Poista
  5. upeat kynnet ja upeammat asut ! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.