Inspiration Nails: White Lace

Pitsiä, pitsiä, pitsiä! Tarviiko muuta sanoa? :D No jos nyt pari sanaa höpöttelen :) Pitsiä näkee nykyään kaikkialla ja se on ehkä pikkuhi...

Pitsiä, pitsiä, pitsiä! Tarviiko muuta sanoa? :D

No jos nyt pari sanaa höpöttelen :) Pitsiä näkee nykyään kaikkialla ja se on ehkä pikkuhiljaa valloittamassa munkin sydämen :) Niinpä halusinkin tehdä pitsikynnet! 




Tein pitsikuviot leimaamalla käyttäen mun uutta Konadin kuvalaattaa (M57). Tykkään kyllä kovasti tuosta kuviosta ja miten näppärästi saakin kaunista pitsikuviota kynsiin! Tai no näppärästi ja näppärästi... :D Kyllä mulla muutamia kertoja meni leimaus pilalle, tai siis kuvio ei tarttunut leimasimeen kunnolla. Mutta lopputulos oli ihan hyvin onnistunut?




Laitoin leimauksien päälle Konadin Top Coatia ja JES! Kuviot eivät levinneet!!! Olisi pitänyt ehkä hieman aiemmin hommata tuo päällyslakka... :) Mutta parempi myöhään kuin... :)





Kynsien kärjet on sitten ranskiksen tapaan laitettu valkoisella ja vinoon nekin tietenkin :) Nimettömästä tein hieman erilaisen kuin muista kynsistä, joten tätä tyyliä voisi käyttää vaikka morsiamen kynsiin :) Viimeistelin kynnet vielä valkoisilla helmillä ja hopeisilla kynsistrasseilla.





Käyttämäni tuotteet:
  • OPI - Bubble Bath (mini, nude)
  • OPI - Alpine Snow (mini, valkoinen)
  • Konad erikoislakka - Valkoinen (pitsileimailuihin) (CesarsShop)
  • Konad Top Coat (leimauksien päälle) (CesarsShop)
  • Konad M57 kuvalaatta (CesarsShop)
  • Konad leimasinsetti (CesarsShop)
  • Valkoisia kynsihelmiä (MiMax)
  • Hopeita pyöreitä kynsistrasseja (MiMax)



Mitäs tykkäsitte näistä pitsikynsistä?

Katso myös

12 kommenttia

  1. Voi vitsi, ihan täydellistä :) Tarvii varmaan itekin hommata toi Konad -setti, oon haaveillut tollasista pitsikynsistä vähän toisessa värissä vaan ihan yhteen tiettyyn asukokonaisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :) Ja hommaa ihmeessä toi setti! Se on tosi kätevä ja saa helposti hienoja kuvioita kynsiin! Voin opastaa tarvittaessa :) On tullut ihan turhan vähän itsekkin käytettyä tuota, mutta tarkoitus ois nyt jatkossa tehdä enemmän leimailuja.

      Poista
    2. Aivan upea postaus! Haluan itsekin kokeilla kyseistä pitsityyliä hieman omalla tyylillä höystettynä :)) Pitää vaan tilata joku sopiva konad-laatta. Tykkään tästä postauksesta ehkä eniten maailmassa :D

      Poista
    3. Oi kun kiva kuulla että tämä postaus oli noin mieluinen! :D Tuollaisia pitsikuviolaattoja on muitakin, kannattaa tosiaan selailla ja valita se mistä itse tykkää eniten :) Tai voihan niitä laattoja ostaa useita erilaisia tietysti! :)

      Oon postannut leimailusta parissa aiemmassakin postauksessa, käy kurkkaamassa jos et ole vielä nähnyt :)

      http://zigiztyle.blogspot.com/2011/11/me-myself-konad_10.html

      http://zigiztyle.blogspot.com/2011/11/yellow-black.html

      Poista
    4. Black n' yellow ! Me likes

      Poista
  2. Oi, nää on tosi kauniit :) ...Toi Bubble Bath vaikuttaa tosi nätiltä nudelta! hmm, täytyykin pistää harkintaan. Kuinkahan monta kerrosta sulla on tässä?

    Sulla on muuten visuaalisesti tosi hieno blogi. Laadukkaita kuvia ja varsinkin nää sun kynsikuvat kauniita ja hienoja. Monet vähän erilaisia kuin mitä yleensä näkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että tykkäät noista kynsistä ja blogista muutenkin! :) Kynsiä on aivan ihana lakkailla ja koristella, ja tuntuu että se on jopa jonkinlaista terapiaa :) Onhan se oma taiteenlajinsa sekin eikö? :) Saa käyttää mielikuvitusta ja luovuutta, sekä antaa ideoita samalla myös muille. Sulla on myös todella kiva blogi ja ihania kynsikuvia! <3 Jatka samaa rataa!

      Bubble Bath on kyllä nätti nude, taisin laittaa 2 tai 3 kerrosta sitä.

      Poista
  3. Ei vitsi, nyt tulee pitkä ja hassu tarina!

    Satuin äsken löytämään blogiisi Indiedaysin Inspirationin kautta. Selailin ihan umpimähkään tässä pari minuuttia tätä, kunnes yhtäkkiä tulin näihin kynsiin. Oon joskus tän vuoden aikana (kesällä..? keväällä..?) nähnyt tän kuvan jossain Iltalehden nettisivujen kynsikuva-jutussa (toiv. sun itsesi lähettämänä) ja tallensin sen sieltä koneelleni inspiration - kansioon.

    En yhtään tiennyt kenen kuvasta oli kyse, ei huolta, en oo sitä julkaissut omassa blogissani tai missään muuallakaan. Otin vain itselleni muistiin jos joskus tekis jotain samantyyppistä, mulla kun on kans tuo ko. Konad-laatta.

    Ja nyt yhtäkkiä löysin noiden kynsien tekijän eli sut! :) En voi sanoa kuin että upeat on ja ihan superpaljon kaikkia upeita kynsiä oot vääntänyt, tuun ehdottomasti jatkossakin lukemaan sun juttuja :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Martina: No sepäs sattui!! :) Kyllä ihan itse lähetin silloin ko. kuvan kynsikisaan :) Kiva kuulla, että tykkäsit kynsistä niin paljon, että otit kuvan talteen! :) Ja kiitos paljon kehuista <3 Ihana juttu, jos luet jatkossakin blogiani <3

      Itse olen bongannut sun blogin tässä joku aika sitten ja liityin silloin lukijaksikin :) Tosi kivoja kynsiä olet säkin tehnyt! :) On se vaan kivaa puuhaa tuo kynsien värkkääminen vai mitä :D

      Poista
  4. Ihanat kynnet! Haluan tuollaiset hääpäivänäni heinäkuussa! Tosi harmi, että teen työtä, jossa ei saa lakata kynsiä, muuten mulla olisi aina ties minkälaisia väkerryksiä niissä :) Kun ei ihan viikonlopuksi jaksa vaivautua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.