Gray's Anatomy

No niin, vihdoinkin sain testattua Wet n Wildin Gray's Anatomy lakkaa! Tätä on sekä kritisoitu että kehuttu maasta taivaisiin. Kummalle...

No niin, vihdoinkin sain testattua Wet n Wildin Gray's Anatomy lakkaa! Tätä on sekä kritisoitu että kehuttu maasta taivaisiin. Kummalle puolelle minä kallistun? Katsotaanpas ensin tarkemmin lakan ominaisuuksia.





Väri
Gray's Anatomy on duochrome, eli sen hopeinen väri vaihtelee lilasta vihertävään. Väri on kyllä upea, siitä ei ole epäilystäkään!

Koostumus
Lakka on suht helppo levittää, mutta lakkaukseen jää viivoja, jotka minua ainakin häiritsevät jonkin verran. Gray's Anatomy on fastdry-lakka, ja se kuivui ehkä hieman nopeammin kuin aiemmin testaamani The Wonder Yellows lakka. Kun kerroksia on 3 tai enemmän, vaatii lakka pitkähkön kuivumisajan.

Peittävyys
Pigmenttiä ei ole kovinkaan, joten peittävä lopputulos vaatii ainakin 3 kerrosta, mikäli ei käytä värillistä aluslakkaa. Alla olevassa kuvassa näkyy kerrostusten lisäksi Gray's Anatomyn monipuolisuus - se näyttää erilaiselta riippuen siitä, onko alla käytetty jotain värillistä lakkaa vaiko ei. Itse pidin eniten kynsistä (nimetön ja etusormi), joissa on 1 kerros mustaa lakkaa ja sen päällä 2 kerrosta Gray's Anatomyä.







Yhteenvetona voisin sanoa, että kyllä Gray's Anatomyssä on enemmän hyviä kuin huonoja puolia ja taisinpa jopa vähän ihastua siihen ♥  :D Etenkin päivänvalossa lakan väri pääsee oikeuksiinsa ja kynsiä käännellessä lakan eri sävyt näkyvät upeasti!



Mutta koska pidän harvoin ihan pelkistettyjä kynsiä, 
päätin tuunata nämäkin kynnet! :) 









Kuten kuvista saattoi huomata, koristelin kynnet leimaamalla. Kokeilin ensimmäistä kertaa MiMaxista ostamaani A60-laattaa ja tykästyin noihin kuvioihin kovasti! Leimasin pikkurillin hopealla Classics metallic -lakalla, joka on ihan täydellinen leimaukseen! Upea väri ja runsaasti pigmenttiä ja hintakin oli vain noin 3 € muistaakseni! Noita lakkoja löytyy Seppälästä, suosittelen :)






Käyttämäni tuotteet

Golden Rose - Matte 12 (black)  |  Seppälä
Classics - Metallic  |  Seppälä
Konad - Black  |  CesarsShop









Mitäs tykkäsitte kynsistä? 
Entä onko teillä kokemuksia Gray's Anatomystä?


Katso myös

25 kommenttia

  1. miten saat pysymään noin pitkät kynnet ehjänä? :D

    http://pppieceofme.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no ei mulla mitään vippaskonsteja ole :) Ihan vaan lakkailemalla niitä eli aina on jotain lakkaa kynsillä. Mun kynnet on luonnostaan suht kovat eikä katkea kauhean helposti.

      Poista
  2. Essencen Where's the party on dupe tälle lakalle, ja itse tykkään molemmistakin lakoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googletin pikaisesti tuota ja ne tosiaan ovat ihan saman näköisiä! Essence taitaa vaan olla hieman peittävämpi?

      Poista
  3. kivan näkönen tuo missä on tuo musta alla. itellä on pari noita golden rose lakkaa ja niistä en tykkää ite, ne ei millään kuiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm jännä, ettei Golden Roset kuivu sulla. Mitä lakkoja sulla on? Itselläni ei ole ollut kuivumisen kanssa ongelmia ja tykkään niistä kovasti. Etenkin musta matta, 177 pinkki sekä harmaat 186 ja 187 on suosikkeja ja peittävyys on todella hyvä.

      Postaukset löytyy täältä:
      http://zigiztyle.blogspot.fi/2011/12/fantastic-color-nailpolishes.html
      http://zigiztyle.blogspot.fi/2011/11/fantastic-grey.html

      Poista
  4. Ihana toi laatta, miksei mulla ole sitä? :o) Jotenkin Grey ei sykähdytä, hyllyyn on jäänyt itseltäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis apua! Nyt heti tilaamaan toi laatta! :D Se on kyllä hieno laatta ja tulee varmasti kokeiltua kaikki kuviot siitä :)

      Juu Gray jakaa varmasti mielipiteitä enemmän kuin jotkin tavalliset kynsilakat :)

      Poista
  5. Ihteki lakkailin vasta Gray's anatomya mustan päälle ja tykkäsin kovasti, vois vielä kokeilla sitä ihan yksikseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, ei muuta kuin kokeilemaan :) Luulen, että itse tykkään siitä ehkä hieman enemmän mustan lakan päällä, koska se on silloin tummempi. Mutta ei se yksinäänkään huono ole :)

      Poista
  6. !!! Nyt pitää kyllä laittaa toi laatta tilaukseen. Just täydellisen (g00tt1)romanttisia kuvioita vaikka Lumoukseen 8)

    MiMaxista ei vaan tainnu saada just sitä kynnenkovettajaa mitä suosittelit, tarvinee katsoa saisko sellasen combon jostain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti sulle se laatta! :) Suosittelin Inm Out the Dooria, ja se on pikakuivattaja (ei siis kynnenkovettaja), mutta sitä ei taida valitettavasti saada muualta kuin Cesarsista ja tuota A60 laattaa ei saa kuin MiMaxista. Mutta ilmoittele ihmeessä mullekin, jos löydät jostain muualta niitä!

      Poista
  7. Haha! Toi laatta näyttää niin suurelta sun kädessäs :)
    En omista yhtään duochrome lakkaa.... :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Tiedätkös muuten, että tuo laatta on isompi kuin Konadin laatat? Ja jos tiedät, niin sitten mä kai vain olen minikätinen :D

      Poista
  8. Ihanat kynnet !(: Mä toivoisin, et tekisit sellase kynsitutoriaalin, mis ois tosi helpot kynnet (: Sellaset, et alottelija pystys tekee samanlaiset (; Siinä ei käytettäis esim. leimasinta ollenkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja kiitos tutoriaaliehdotuksesta! Teen mielelläni sellaisen :) Onko toiveita jostain tietystä tyylistä?

      Poista
  9. hei miten toi leimaaminen niinkuin ihan käytännössä toimii? en oo ihan tajunnut vielä! ja onko nuo miten kalliita vuo välineet leimaamiseen? ihanat kynnet!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Leimaamista on hieman hankala selittää ilman kuvia tai videota, joten suosittelen katsomaan youtubesta tutoriaaleja :) Käytä hakusanoina vaikka "nail art stamping tutorial" tai "konad stamping tutorial".
      Tässä yksi esim: http://www.youtube.com/watch?v=GXo2xiANJ24

      Välineet ei ole kalliita onneksi. Esim. MiMaxista halvin leimasinsetti (leimasin + pyyhin) maksaa 4 €: http://www.mimax.fi/leimasin-pyyhin-p-835.html
      Konadin vastaava setti maksaa 6,5 euroa: http://www.mimax.fi/konad-kaksipainen-leimasin-pyyhin-p-1637.html
      Jos sinulla on pitkät tai kovinkin kaarevat kynnet, suosittelen XL-leimasinta 6 €:
      http://www.mimax.fi/xlleimasin-p-3676.html

      Leimasimen ja pyyhkimen lisäksi tarvitset kuviolaattoja eli esimerkiksi tuo mitä itse olen käyttänyt Gray's Anatomy kynsille. Laattojen hinnat vaihtelevat 4-6 € välillä.
      Laatat löydät täältä: http://www.mimax.fi/kynnet-nail-art-leimasintarvikkeet-c-51_60.html
      Ja Konadin laatat täältä: http://www.mimax.fi/kynnet-nail-art-konad-c-51_79.html

      Eli noin kympillä voi aloittaa kokeilemaan leimailua, ei kovin kallista siis! Ja yhdessä laatassahan on monta eri kuviota ja niitä voi käyttää miljoonia kertoja. Se leimailussa onkin parempaa kuin esim tarroissa, että laatat kestävät oikeastaan ikuisesti :)

      Poista
  10. Hienolta näyttää tuo GA ja olen itsekin jo pidempään sen hankkimista pohtinut. Ehkä se päätyy vielä lakkalaatikkooni jos Seppälässä tulee lähiaikoina käytyä... Ja tois kivat koristelutkin teit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hanki ihmeessä tuo lakka, hinta-laatusuhde ainakin on kohdillaan! :)

      Poista
  11. Ihanat kynnet :DD en tiennytkään että golden roset ova noin hyviä leimaamaan (: täytyypi koittaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Koita ihmeessä, itse ainakin tykkään Golden Roseista todella paljon - ovat runsaspigmenttisiä sekä halpoja :)

      Poista
  12. Mul on toi golden rose matte lakka, sitä on tälläkin hetkellä kynsissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anna and juuli ♥: Se on kyllä kiva lakka :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.