Melt Your Popsicle

Siis kääk! Teitä lukijoita on tullut tänne blogiin ihan hulluna ja satasen raja rikkoutuu kahden lukijan jälkeen! VAU! :)  (tai siis toivott...

Siis kääk! Teitä lukijoita on tullut tänne blogiin ihan hulluna ja satasen raja rikkoutuu kahden lukijan jälkeen! VAU! :) (tai siis toivottavasti 100:n raja menee rikki :)

Olen kyllä ihan ällistynyt, että arvontaan on osallistunut jo noin moni ja että teiltä on tullut ihan mielettömiä kommentteja, vetää kyllä ihan sanattomaksi <3 Kiitos siis hirmuisesti jokaiselle! <3 Toivottavasti te kaikki uudet lukijat viihdytte blogini parissa kauemminkin :) Mahtavaa muuten saada teiltä rakentavaakin palautetta, koska sen avulla pystyn tekemään tästä blogista aina vaan paremman ja teille mieluisamman. Muistattehan, että palautetta saa antaa ihan milloin vaan :) Ja sähköpostiakin voi laittaa, jos ei halua kommenteissa kirjoittaa.


Mutta sitten tämän postauksen todelliseen aiheeseen eli Orlyn Feel the Vibe -kokoelman superupeaan neonoranssiin lakkaan nimeltä Melt Your Popsicle. Tilasin tuon lakan MiMaxilta ja käytin siihen kynsikilpailusta voittamani lahjakortin, jei! :)



Kuvista ei valitettavasti välity ihan se oikea sävy, vaan lakka on oikeasti paljon neompi (voiko tuota sanaa taivuttaa edes noin? :D) Olen aivan rakastunut tuohon Orlyn lakkaan, kertakaikkiaan upea <3 En laittanut valkoista lakkaa alle, vaan kynsissä on 3 kerrosta, joka riitti mielestäni peittämään tarpeeksi hyvin. Neonlakoilla on tapana olla mattoja, siis mattapintaisia :) Joten laitoin vielä päälle päällyslakkaa kiillon saamiseksi.


Halusin tehdä kynsiin jotain ekstraa pelkän lakan sijaan, joten tein sitten raitoja, käyttäen ohutta kynsiteippiä ja Wet n Wildin mustaa Black Creme -lakkaa (joka on muuten todella hyvä musta lakka, yksi kerros riittää, koska pigmenttiä on runsaasti ja lakka on paksua). Alla olevasta kuvasta näkyy tuo tekniikka eli kuivuneelle lakalle laitetaan teipinpätkiä ja sitten koko kynsi lakataan mustalla. Tämän jälkeen teipit vedetään pois esim. pinsettien avulla ja lopputuloksena on pohjalla olevan lakan väriset ohuet raidat, näppärää eikös!



Mutta kaikki ei mennyt ihan niin kuin Strömssössä...


Tein pahan mokan keskisormen kynnessä eli poistin teipit väärässä järjestyksessä, argh! Tietysti pitäisi poistaa se päällimmäisin teippi ensimmäisenä, mutta enhän minä toope sitä hoksannut siinä säätäessä... Sen siitä saa. 

Noh, sitten peukalon kynteen halusin kivat paksut raidat ja käytin maalarinteippiä siihen, mutta teippi ei ollutkaan tarpeeksi tarttuvaa, joten reunoista tuli tosi rösöiset. Korjasin asian sitten normaalilla teipillä eli leikkasin normiteipistä ohuemmat siivut ja tein uusiksi nuo mustat raidat lakalla. Lopuksi viimeistely Konadin päällyslakalla.





Lopputulos:








Käyttämäni tuotteet

Wet n Wild - Black Creme (Seppälä)
Tavallinen teippi (ÄLÄ KÄYTÄ maalarinteippiä niin kuin minä tein aluksi)
Inm Out the Door pikakuivattaja (CesarsSop)
Konad Top Coat (CesarsSop)




Olettekos te kokeilleet tuota kynsiteippi-tekniikkaa? 
Ja mitäs piditte Orlyn neonoranssista lakasta? Onko liian räikeä? :)


Katso myös

12 kommenttia

  1. ite oon kokeillu kans tota teippausta mutta maalarinteipillä ja on aina käyny kans sillei että noi reunat oon vähän rösöset sen jälkee... ja siis tuo väri on just kiva ja varmasti vielä kivempi kirkkampana koska ite tykkään kirkkaista ja näkyvistä kynsistä koska sillon ne on myös osa asutyyliä ja omaa persoonaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa unohtaa se maalarinteippi ja käyttää vain tavallista tai kynsiteippiä :) Hienoa, että sinäkin tykkäät kirkkaan värisistä kynsistä. Ne kyllä toimii todella hyvin "asusteina"!

      Poista
  2. Miekin oon koittanut monesti teipillä leikkimistä. Yleensä tulee rösöiset vaikka tavallista teippiä käyttäisin ja välillä olen malttamaton ja laitan jo teipit ennen kuin edellinen kerros on kunnolla kuivanut ja tadaa lakat tarttuu teippiin :(

    http://mursuwiththestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko käyttänyt sellaista kirkasta ja kiiltävää teippiä vai sellaista vähän mattapintaista teippiä? Tavallisissa teipeissä kun on myös eroja. Itse käytin sitä täysin kirkasta ja sillä ei tullut rösöjä. Teippien kanssa kikkailussa maltti on valttia eli kannattaa kyllä antaa lakan kuivua täysin ennen teippausta :)

      Poista
  3. Onnea yli sadan lukijan johdosta! :)

    Nuo valmiimmat kynnet ovat upeat! Itse en ole vielä koittanut teippiä käyttää koristelussa, vaikkakin minulta sellaista(kin) löytyisi. Pitääpä kokeilla sitä ehdottomasti tänään jollain tavalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :) Ja suosittelen kyllä kynsiteipillä leikkimistä, sillä saa helpostikin todella näyttävää jälkeä :)

      Poista
  4. Vau! Onnea lukijatulvasta :). Tosin näin hyvälle blogille se ei ole mikään yllätys!

    VastaaPoista
  5. Toi oranssi on kyllä ihan megapsykedelinen ja nää kynnet on kyllä mahtavat! Tota teippikikkaa pitääkin ite kokeilla - onkohan noita teippejä esim. pitsikuvioisena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja luonnossa tuo oranssi on todellakin aika psykedelinen :D En ole koskaan ainakaan nähnyt pitsikuvioista teippiä, mutta pitsinauhatarroja ainakin löytyy:

      MiMax: http://www.mimax.fi/kynsitarrat-pitsinauhatarrat-c-51_91_78.html

      Pretty.fi: http://www.pretty.fi/kynsitarrat-koristenauhat-c-100_163_175.html

      Poista
  6. WoW munkin on pakko saada tuo Orlyn lakka!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen hankkimaan! Se on ehdottomasti yksi mun suosikeista! <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.