Inspiration Nails: Zipper!

Osallistuin Anniinan Tiny Nail Design blogin kynsikisaan ja voi miten ihana yllätys oli, kun sain eilen kuulla, että pääsin finaalikolmikko...

Osallistuin Anniinan Tiny Nail Design blogin kynsikisaan ja voi miten ihana yllätys oli, kun sain eilen kuulla, että pääsin finaalikolmikkoon!! <3 Ihan huippua! Kilpailussa ei ollut mitään tiettyä teemaa, joten tein kilpailua varten vetoketjukynnet, joita olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa.

Kisassa on käynnissä äänestys, eli voitte halutessanne käydä antamassa äänenne joko minulle tai muille finalisteille :) Äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto ja äänestää voivat kaikki Tiny Nail Design blogin julkiset lukijat.

Tiny Nail Design Blog kynsikisan äänestys >


Tässä kuva, jolla osallistuin kynsikisaan



Vetoketjukynnet oli yllättävän kiva ja helppo tehdä! Maalasin vetoketjut hopean kynsilakan ja ohuen nail art siveltimen avulla. Vetoketjuthan voi tehdä haluamallaan tavalla, itse tein jokaisen kynnen hieman erilaiseksi.






Kokeilin pretty.fi:ltä saamaani Nfu Oh Bling Bling glitteriä ensimmäistä kertaa ja voihan ihanuus!! I'm in love! <3 Aivan mielettömän upea väri ja ihana kiilto noissa erikokoisissa glittereissä <3 Tämä purppura BBGM-33 glitter kuuluu Nfu Oh Bling Bling Sweet Fantasy Metal III -kokoelmaan. Suosittelen kyllä lämpimästi Nfu Oh glittereitä kaiken kimaltavan ystäville :) Ja nyt kun katselin noita muitakin Nfu Oh glittereitä, niin haluaisin niistä melkein kaikki! :) Onko teillä kokemuksia Nfu Oh glittereistä?

Glitterit laitoin kynsille siten, että laitoin pinkin lakan päälle kirkasta lakkaa ja ripottelin pinnalle glitteriä viuhkasiveltimen avulla (sivellin näkyy alla olevassa kuvassa). Kannattaa siis lakata ainoastaan ne kohdat, joihin haluaa glitterin tarttuvan. Alustana minulla oli A4, josta kaadoin lopuksi ylijääneet glitterit takaisin purkkiin.




OPI Base Coat & Top Coat  |  Sokos
Wet n Wild Fastdry - Ebony Hates Chris (musta)  |  Seppälä
H&M - Pinkastic (pinkki shimmer)
Classics Metallic - 11 (hopea) |  Seppälä





Mitä piditte vetoketjukynsistä?

Katso myös

20 kommenttia

  1. Nää on kyllä mageet! Saatan jo tietää, kelle mun ääni menee....

    VastaaPoista
  2. Siis nää on aivan ihanat ja kävinki jo eilen äänestämässä sua :)

    VastaaPoista
  3. Ompa ihanat kynnet! Jotenkin väritkin on ihan mun mieleen. :) Mä oon joskus katsellut jotain leimauslaattaa, jossa on vetoketju ja se ois musta ihan huippu, mutta vois sen vetoketjun tosiaan kai käsinkin maalata! Voisin ehkä uskaltautua kokeilemaan, kun kerran sinäkin teit vetoketjut ihan vapaalla kädellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja kokeile ihmeessä, ei oikeasti ollut vaikeaa :) Mulla on yksi laatta, jossa on vetoketjukuvioita, mutten ole vielä testannut sitä.

      Poista
  4. noi on tosi hienot, vau!! :)

    VastaaPoista
  5. Hienot, mulla on kone täynnä, no ei ehkei ihan, vetskarikynnen kuvia jos joskus innostuis myös kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa ehdottomasti kokeilla :) Tuo idea on siitä tosi kiva, että noihin voi käyttää vaikka minkälaisia väriyhdistelmiä :)

      Poista
  6. Voi muru mikä taituri oot! Ens kerralla ku nähdään, niin PAKOTAN sut mieheni tukanleikkuun sijaan tekemään mulle hianot kynnet.

    Pus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos hani!! <3 Ja teen kyllä paljo mieluummin sulle kynnet kuin leikkaan tukkaa :D Onko fleda pysyny kuosissa vai pitikö mennä parturiin mun käsittelyn jälkeen? :D

      Poista
  7. Miten mulla on jääny kommentoimatta näitä...
    Hienot kynnet, tykkään hirmusesti! Tuo hile on aivan ihanaa, tarttisin itellekin tuollasia hilesekotuksia, joissa on erikokosia hilehippusia.
    Voinko tehdä näistä kynsistä oman version? Laittaisin sitten linkkiä sun blogiin, kun/jos teen tällaset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Se hile on ihan täydellistä, haluaisin juuri tuollaista erikokoisia hileitä olevaa kaikissa eri väreissä :D

      Tottakai voit tehdä oman version noista kynsistä! :) Kiva, jos laitat linkkiä :)

      Poista
  8. Olen joko väsynyt ja siksi kokoajan tunkemassa kommenttejani ja katselen postauksiasi ilmeellä O__O TAI blogisi on vaan tosissaan löytö ja osaat lakata upeita kynsiä. ;) Veikkaan viimeisintä. MUTTA siis, todellakin pidin vetoketjukynsistä! Ihan pakko joskus kokeilla itselleenki tuollasia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: Ihana :DD Oot kyllä piristänyt päivääni sun ihanilla kommenteilla!! <3 :) Repeilin vähän sun "O_O" ilmeelle :D Taidan olla itse ainakin aika väsynyt :D Mutta kiitos tosi paljon siis! :) Ja kokeile ihmeessä noita vetoketjukynsiä, oli kiva tehdä eikä ole kovin vaikeatkaan :)

      Poista
    2. Tosi kiva kuulla. ^^ Heheh. Pitää kyllä kokeilla, joskus. Huomasin erään toisenkin blogin jossa oli justiinsa vetoketjulakkaus niin ehkä säästelen intoani hetken jottei "joka blogissa" ole samantyyppisiä lakkauksia. :P

      Poista
    3. marm: Missä blogissa huomasit vetoketjukynnet? Ihan mielenkiinnosta olisi kiva nähdä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.