Lakkasaaliita

"Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin..." Noo ei nyt ihan niin ole loma alkanut, tosin ihan omasta tahdosta. Olen nimittäin alo...

"Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin..." Noo ei nyt ihan niin ole loma alkanut, tosin ihan omasta tahdosta. Olen nimittäin aloittanut kaappien raivaamisoperaation, alkaen täyteen ahdetusta vaate"huoneesta". En sitä kyllä huoneeksi sanoisi, koska se on niin pieni, ehkä mieluummin komero. Joku päivä kun olen rikas ja asun isossa kartanossa, niin sitten mulla on vaateHUONE! Sitä päivää odotellessa... Laittelen vaikka ennen-jälkeen-kuvia, kun olen saanut komeron ja eteisen raivattua. Muistatteko vielä tuon kenkäkaaoseteisen? :)

Jaa mutta asiaan, tässä muutamia viimeaikaisia ja ei-niin-viimeaikaisia lakkaostoksia eli saaliita. Seppälästä löytyi uusia Jolly Jewelssejä ja Fergie-lakkoja, en voinut vastustaa muutamia.


 Golden Rose Jolly Jewels: 107, 122, 118, 108



Golden Rose Jolly Jewels: 107, 122, 118, 108



Seppälä, Duo Tampere | Golden Rose Jolly Jewels



Seppälä, Duo Tampere | Golden Rose Jolly Jewels



Wet n Wild Fergie: Glowstick ja Going Platinum



Wet n Wild Fergie: Glowstick ja Going Platinum



Seppälä, Koskikeskus Tampere | Wet n Wild Fergie



Sain rakkailta ystäviltäni talvella syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Pretty.fi:lle, ja tilasin sillä itselleni kauan himoitsemani Nfu Oh Aqua Base -aluslakan, joka sopii etenkin hololakkojen alle.


 Nfu Oh: Aqua Base ja Flower Oil Vanilla (kynsinauhaöljy) | Pretty.fi


Tilasin lisäksi Nufun vaniljantuoksuisen kynsinauhaöljyn, jota olin myös kuolannut jo jonkin aikaa. Pullossa uiskentelee ihania valkoisia kuivakukkia. Molemmille nufuille löytyi paikka sydämestäni. Iso kiitos näistä vielä ystävilleni <3


Nfu Oh - Flower Oil Vanilla (kynsinauhaöljy) | Pretty.fi



Olin jo jonkin aikaa etsiskellyt kirkkaan oranssia glitterlakkaa, ja yksi lakkaehdokas olisi ollut Models Ownin Orangeade. Se oli kuitenkin liian vaikeasti tavoiteltava. Eräänä päivänä bongasin Bambin blogista vertailun Orangeaden ja W7 Orange Dazzlen välillä! Siinähän se sitten oli, laitoin Orange Dazzlen tilaukseen Mimaxilta ja on se vaan ihanan pirtsakka. Kiitos vielä Bambille hyödyllisestä postauksesta! <3 Tilasin samalla kertaa myös toisen W7 glitterin, Cosmic Mauven. Ihana lakka, jossa on todella tiheästi glitteriä.


 W7: Orange Dazzle ja Cosmic Mauve | Mimax (ostettu bonuksilla)



W7: Orange Dazzle ja Cosmic Mauve | Mimax (ostettu bonuksilla)



Viimeisenä muttei vähäisimpänä kynsinauhaleikkurit, jotka ovat olleet jo kovassa käytössä. Mitenhän oikein pärjäsinkään ennen ilman näitä??!!


 Kynsinauhaleikkurit | Mimax (ostettu bonuksilla)


Siinäpä saaliit tällä kertaa. Eihän tuossa ihan kaikkia hankintoja ole, mutta en viitsinyt ahtaa tähän postaukseen enempää :)

PS. Taustoilla näkyvä lehti on... mikäs muukaan kuin Nail It! :)

Katso myös

22 kommenttia

  1. Ihania lakkoja, oliko noita uusia Jolly Jewelsejä myös Koskarissa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä nähnyt Jollyjä Koskarissa. Eiköhän niitä sinnekin tule, elleivät ole sitten jo loppuneet.

      Poista
  2. Toi nufyun öljy on kyllä IHANAA! itellä on kans just toi vaniljan tuoksunen. Aluslakkaa kans on pitäny monesti hankkia, mut aina se vaan on jääny.. ehkä sun innottamana vielä päädyn sen ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja se Bubble Gum tuoksu myös <3 Kyllä mä suosittelen Aqua Basen hankkimaan, jos holojen kanssa on yhtään levityshaasteita :) Tuota on kyllä muutenkin kehuttu, jotkut käyttää sitä ihan normialuslakkana.

      Poista
  3. Tiiätkö yhtään kauanko bornprettystore.com:lla kestää toimitus tänne Suomeen? :)
    Miten tuonne välilehteen yläreunaan saa "oman kuvan", kuin sulla tuolla välilehdessä nimen edessä tuo sydän? :)

    http://goodmomentsonly.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Born Prettyllä vähän vaihtelee toimitusajat, mutta pari viikkoa taitaa olla se tavallisin aika. Mulla tuli kerran viikossakin.

      Nyt en kyllä ihan ymmärtänyt, mitä tarkoitit tuolla että nimen edessä on sydän?? :) Missä välilehdessä, selitätkö tarkemmin?

      Poista
    2. Siis tässä selaimessa kun avaa välilehden, sen nimi esim. Facebook näkyy siinä välilehdessä ja sen edessä on se sininen fb:n logo. Sinulla siinä on tuo pinkki sydän, mietin vain että voiko sitä bloggerin kautta muuttaa? Kuva on siis alle sentin kokoinen :)

      Ei ihme ettei heti älyä, vähän vajaa selitys :D En tiiä onko sille ees omaa sanaa!

      Poista
    3. Aaa tarkoitat siis faviconia :) Luulin, että se mun ikoni ei enää näy, siis itse näen vain bloggerin oman ikonin, vaikka olenkin lisännyt oman sydän-ikonin. Mutta hyvä jos se näkyy sulle :)

      Täältä löytyy ohjeet oman faviconin lisäämiseen: http://helplogger.blogspot.fi/2012/04/how-to-add-or-change-favicon-on-blogger.html

      Poista
  4. *voin ottaa iisimmin

    VastaaPoista
  5. Ääh! En ole vieläkään hankkinut itselleni yhtään Golden Rose Jolly Jewelsiä, vaikka olen kyllä huomannut miten upeita lakkoja aina blogeissa esitellään. :D Ehkä osasyy, kun täällä ei myydä niitä :(, mut kaupunkiin se on sitten mentävä!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höhheli ettei teilläpäin myydä niitä :( Kannattaa kyllä tehdä shoppailureissu kaupunkiin, on nuo sen verran ihania lakkoja :) Ja ties mitä muita ihanuuslöytöjä teet! :)

      Poista
  6. Ihana saalis :) Hei voisitko johonkin postaukseen laittaa ohjeita miten noita leikkureita käytetään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin haluaisin nähdä miten nuo leikkurit toimivat :)

      Poista
    2. Ei niihin varmaan kummoisempia ohjeita tarvitse :) Eli ne toimivat ikään kuin sakset. Jos kynsinauha repsottaa, sen voi vain leikata noilla kätevästi. Saksethan menevät lomittain, mikä ei ole hyvä juttu kynsinauhoja ajatellen, mutta nuo leikkurit ovat niinkuin pinsetit, eli eivät mene lomittain. Selitinköhän sekavasti? :) Koitan muistaa ottaa vaikka kuvan joku kerta.

      Poista
  7. Mulla on toi golden rosen 107 ja se on niiiiiiin ihana väri! :) Kuinka paljon sulla on äkkiseltään arvioituna kynsillakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä tiedä, paljonko lakkoja on, mutta tarkoitus olisi laskea ne tässä loman aikana :)

      Poista
    2. Hahah, olisi kiva jos ilmoittaisit blogiin lakkojesi määrän :) Sitten kun oot laskenut ne ;)

      Poista
  8. Ihana kun tulee postausta ♥ ja noi ostokset! Voitko tehdä sitten jonkun postauksen, jossa kerrot tuon kynsinauhaöljyn vaikutuksesta :D Olen itsekkin sitä kauan kuolannut :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on ihana! <3 Olen tehnyt aiemmin postauksen saman sarjan Bubble Gum kynsinauhaöljystä, joten en tiedä milloin teen seuraavan postauksen aiheesta. Mutta voin sanoa, että oon itse ainakin tykännyt. Nufut eivät ole ehkä kaikkein kosteuttavimpia kynsiöljyjä, mutta kosteuttavat silti tarpeeksi ja niiden tuoksu ja kaunis pullo tekevät niistä kuitenkin käyttämisen arvoisia :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.