OPI Rock Goddess halloweenlakkasetti

Halloween lähestyy kaamean uhkaavasti ja niinpä onkin aika kurkistaa tämän vuoden OPI-halloweenlakkoihin! OPI:lta tulee joka vuosi söpö ...



Halloween lähestyy kaamean uhkaavasti ja niinpä onkin aika kurkistaa tämän vuoden OPI-halloweenlakkoihin! OPI:lta tulee joka vuosi söpö minisetti, jossa on yleensä hieman erilaisia lakkoja kuin muiden merkkien halloweenkokoelmissa. OPI:n lakat ovat nimittäin aika pirtsakoita ja värikkäitä, eivätkä synkkiä. Tämä uusin halloweensetti on nimeltään Rock Goddess*, ja se sisältää neljä rokkiaiheista minilakkaa sekä säädettävän pääkallorannekorun :) Setti löytyy Cesarsshopin valikoimasta hintaan 19,90 €.





Yellopalooza
Keltainen creme. Tästä tulee mieleen kananmunairtokarkkien keltuainen :P Tykkään kovasti just tämänvärisestä keltaisesta. Keltaisille lakoille tyypillisesti tämäkin tarvitsee 3 kerrosta peittääkseen. Onkohan olemassa mitään 2 kerroksen keltaista lakkaa?

Stand In Lime For Days
Limenvihreä creme. Ihanan pirtsakka, mä niin tykkään limenvihreistä lakoista. Oli pakko verrata tätä OPI Did It On 'Em:iin, ja voin sanoa, että ovat tosi lähellä toisiaan, mutta eivät dupeja - Stand In Lime For Days on piirun verran kirkkaampi. Peittää 3 kerroksella.

Rolling Bones
Harmaa metallinen shimmer, jossa voi nähdä myös erivärisiä kimaltelevia hiukkasia. Muistuttaa hyvin paljon A England Love Is Enoughia ainakin tikulla, kynsille en vielä testannut. Peittää n. 3 kerroksella, koostumus on aika ohutta.

The Drummer Is Hot
Punaoranssi creme. Ihanan kirkas ja raikas sävy, tämä on ehkä se halloweenimäisin näistä neljästä. Peittää 2 kerroksella.


Setin mukana tulee säädettävä pääkallorannekoru


Rock Goddess lakat ovat ihanan värikkäitä, mutta koostumukset jäivät harmittamaan eli olisin toivonut peittävämpää jälkeä. Minilakat ovat muuten siitä kivoja, että ne on helppo ottaa reissuun mukaan. Kuinka kätevää oliskaan, jos omistaisi jokaisesta lakasta myös miniversion :D



* Tuotteet on saatu testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

22 kommenttia

  1. Toi Rolling Bones näyttää kivalta! :)

    VastaaPoista
  2. Miten mä olen ymmärtänyt että tän kokoelman lakat on vaan nimetty uudestaan Halloweenia varten? Esim tuo lime on juurikin sama kuin did it on em ja harmaa taisi olla muistaakseni number one nemesis. Ainakin niiden pohjassa olevien koodien (NK1234 jne) mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tuo oli mulle ihan uutta! Onpas outoa, että ne on vaan nimetty uusiksi :o Tikuilla Did It On 'Em näytti kyllä hieman erilaiselta, mutta jos koodi sanoo ne samaksi niin sitten kai ne on. Löysin yhdestä postauksesta, että The Drummer Is Hot muistuttaa Roll In The Hague lakkaa, mutta koostumukset on erilaiset. Toisessa postauksessa sitten taas väitettiin samoiksi lakoiksi, Tiedä sitten, mutta jos koodit on samat, niin luulisi lakkojenkin olevan samat?

      Poista
  3. Kivoja värejä koska noi on sellasia että voi käyttää ihan muutenkin kun halloweeninä tms :) jotku halloween lakat on tosi synkkiä ja erikoisia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi on tosiaan aika epä-halloweenimäisiä, jos noin voi edes sanoa :D Mutta sopii tosiaan käytettäväksi milloin vain :)

      Poista
  4. Nää on niin upeita! Rolling Bones taitaa kuitenkin viedä voiton, kun kisataan sydämestäni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on noista erikoisin kyllä, ja hyvä vaihtoehto A Englandille, jos ei sitä omista :)

      Poista
  5. Oih tuo keltainen 8) ♥

    VastaaPoista
  6. Niinkuin Armi tuolla manitsi, niin nämä on tosiaan vaan uudelleen nimettyjä lakkoja? Yhtä kaikki, hienoja värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi olla tosiaan että ovat uudelleen nimettyjä. Pieni epäilys silti on, koska jossain on pieni sävyero tai eroa pigmentin määrässä. Anyway, kivoja värejä kuten sanoitkin :)

      Poista
  7. On kyllä kivoja sävyjä! :)

    VastaaPoista
  8. Voi ihanat lakat! Tuohon keltaisen peittävyyteen vielä, niin mulla on yksi Butter- merkkinen (iskä toi lentokentältä :D) juuri tuon sävyinen keltainen joka peittää jo melkein yhdellä kerroksella! Kahdella kerroksella se on aivan mahtava! Jos sulla on jostain mahdollisuus saada noita Butter-lakkoja, niin todellakin suosittelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Matu! Tarkoitat varmaan Butter London lakkaa? Onko se keltainen sävy nimeltään Pimms tai Cheeky Chops? Harmi kun noita on vähän huonosti saatavilla, mistäköhän voisi tilata, onko sulla tietoa? Lookfantastic.comissa on joitain sävyjä, mm. Cheeky Chops, mutta tuota Pimmssiä ei löydy.

      Poista
    2. Juu siis tarkoitan juuri tuota Butter Londonia, ja sävy oli juuri tuo Pimms, En osaa yhtään sanoa, mistä noita voisi tilata! Harmi, koska voisin tilata noita enemmänkin! Lentokentiltä noita ainakin saa, en tiedä, varmaan Lontoon lentokentältä saisi :D

      Poista
    3. Ebaystä löytyi ja pitihän se tilata :D

      Poista
  9. Candy Shopista voi tilata Butter Londoneita :) En tiedä, onko valikoimassa nuita keltaisia, eikä netti jaksa sivua pyörittää. Mutta kyseessä on suomalainen nettikauppa ja toimitukset tulee nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, oli sitten unohtunut vastata sun kommenttiin! Pahoittelut! Candy Shopissa ei valitettavasti ole valikoimassa sitä keltaista, mutta hyvä tietää, että sieltä tulee paketit nopeasti. On pitänyt jo muutaman kerran tehdä tilaus, mutten oo vaan saanut aikaiseksi :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.