I love me -saaliit

Kävin I love me -messuilla kolme viikkoa sitten ja tein siitä  postauksenkin , jos muistatte. Tässä olisi nyt sitten ne messusaaliit. Aika m...

Kävin I love me -messuilla kolme viikkoa sitten ja tein siitä postauksenkin, jos muistatte. Tässä olisi nyt sitten ne messusaaliit. Aika maltillisesti tuhlailin omasta mielestäni :)



Messusaaliit



Nailcityn pisteeltä ostin ensimmäiset Zoya-lakkani: Tomoko, Solange ja Carter!!! <3 Kaikki kolme ovat tekstuurilakkoja. Oon himoinnut Zoyan tekstuurilakkoja ihan älyttömän kauan jo, ja vihdoin ja viimein sain hankittua niitä \o/ Siitä se alkaa, apua :D



Tomoko, Solange ja Carter luonnonvalossa. Olisin muuten halunnut ostaa Godivankin, mutta se oli loppu, nyyh.



Solange, Tomoko ja Carter keinovalossa, tässä kimallus näkyy paremmin kuin noissa luonnonvalossa otetuissa kuvissa



Moroccanoil ilmaisnäytteet



Evershinen glitterpurnukkataivaasta löytyi tällaisia kivoja glittereitä. Erikoinen etenkin tuo musta-valko-pinkki-härdelli!



Neliöt ja pyöreät glitterit oli himotuslistalla, erityisesti valkoiset ja mustat. Nuo isommat purkit on muuten aika isoja :D Kestää varmaan ikuisuuden :)



Cesarsilta saatu ihana pinkki goodiebagi <3



Color Clubin Art Club koristelulakkoja olin jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla, kiva siis että sain nyt niitäkin vihdoin testattavaksi. Color Clubin alelaarista löytyi myös pari lakkaa, tosi vihreä Rebel Debutante ja syksyisen violetti By Design. Vaikken ole ollut kovin tummanvihreiden lakkojen ystävä, niin tuohon Rebel Debutanteen iskin silmäni samantien. Saa nähdä millainen se on sitten kynsillä.


China Glazelta oli tullut uusia joulusettejä ja sain ilokseni valita niistä yhden. Sparkle all the Way -setti kiinnosti eniten, koska siinä on nuo kaksi glitterlakkaa ja mukana tuli vielä tuo punainen shimmer sekä ihku fuksianvärinen timanttipeili <3 Peili pääsikin mun meikkipussin asukkaaksi :)


China Glaze: Your Present Required, Be Merry, Be Bright, Just Be-Claws


China Glaze: Your Present Required ja Be Merry, Be Bright


Oi mitä löysinkään vielä viimeisillä metreillä messuilta - karvapörröturrinilkkurit <3


Nuo siniset pökät on muuten Seppälästä ja oon ihan rakastunut niihin! Ne on ihanan sähkönsiniset ja materiaali tosi pehmeää ja joustavaa. Vetoketjut on tietty piste i:n päälle, niitä löytyy lahkeista ja lantiolta peräti 4 kappaletta.


Siinäpä ne saaliit tais olla, huh. On tässä tullut "hieman" muutakin shoppailtua, jotain oonkin jo Facebookissa vilautellut ;) Kovasti jo joulukuuta oottelen, että pääsee avaamaan mun ihka ensimmäistä kynsilakkajoulukalenteriaaaaa!!! \o/ Paitsi että se ei oo tullut vielä perille, toivottavasti tulee ajoissa! Glögikaudenkin oon jo avannut, omnom ja kynttilöitä tietysti poltellut jo pidemmän aikaa. Se on jännä miten lehtien tiputtua alkaa heti kaipaamaan lunta ja talvea. Tää "välikausi" syksyn ja talven välissä on mun mielestä inhottavinta aikaa vuodessa, jotenkin liian synkkää. Ruska-aika on aivan ihanaa, mutta se kestää kyllä ihan liian vähän aikaa. Niin ja vaikka lumi voiskin jo mun puolesta tulla, niin pakkasta en silti haluais :D Voisko se lumi pysyä maassa plussakelilläkin kiitos?! :D



Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

12 kommenttia

  1. Ihania ostoksia ja kauniit noi kengät

    VastaaPoista
  2. Oi nam toi Zoyan Carter ja CG:n glitterlakat! :P~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuola valui mullakin siellä messuilla :D

      Poista
  3. Ihania ostoksia teit! Nuo kengät kelpaisivat mullekin! Kattelin itsekin monesti kenkävalikoimaa messuilla, mutta ei sitten tullut ostettua. Sen jälkeen kyllä oon hankkinut jo kahdet kengät. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että oot sentään jostain hankkinu sitten uusia kenkiä! :D

      Poista
  4. Äää tuo Carter kummittelee mun unissakin varmaa kohta :D Pakkopakkopakko saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Se on kyllä aivan ihanan värinen ja kimalteleva! <3

      Poista
  5. Kynsilakkakalenteri! Ekaa kertaa tommosesta kuulen, haluanhaluanhaluan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota mäkin hoin kun sen huomasin! :) Tosin tiesin siitä jo viime vuonna, mutta en silloin raaskinut ostaa. Tänä vuonna en enää voinu vastustaa, vaan oli ihan pakko saada se :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.