China Glaze Live, Love, Laugh & Nabi Angel Lavender + vähän muutakin

Posteljooni on ilahduttanut minua parilla pikkupaketilla, joista kuoriutui kynsijuttusia - mitäs muutakaan :) Mimax lähetti paketin,...

Posteljooni on ilahduttanut minua parilla pikkupaketilla, joista kuoriutui kynsijuttusia - mitäs muutakaan :)




Mimax lähetti paketin, joka sisälsi China Glaze Live, Love, Laugh -lakan, mini-Sechen sekä siirtokuvia. Olette saattaneet nähdä samantyylisiä paketteja muissakin Mimaxin yhteistyöblogeissa, pakettien sisältö on vain hieman vaihdellut.

Mini-Seche (= Seche Vite pikakuivattaja) on kokonsa puolesta näppärä pitää vaikka laukussa mukana tai ottaa matkalle. Testailin sitä kynsille ja se on tainnut kuivahtaa, koska se on jähmeämpää kuin normaalisti. Lisäksi pullo oli hieman vaillinainen. Tästä oli puhetta kynsimiitissä, jossa vertailimme Lunaliin ja Anniinan mini-Sechejä, ja niissä oli sama juttu.

Siirtokuvia en ole kokeillut vielä, mutta on ne kyllä söpöjä ja huom. niissä on kenkiä!!! <3 :D




China Glaze Live, Love, Laugh kuuluu United In Purpose -kokoelmaan (rintasyöpätietoisuus 2012). Testailin lakkaa tikulle, ja yllätyin, miten eri sävyinen lakka on pullossa ja tikulla. Lakka näyttää pullossa paljon pinkimmältä, kun taas tikulla se on enemmän punaisen sävyinen. Tosi kaunis väri, jollaiseen en ole tainnut aiemmin törmätä. Kyseessä on neon-jelly, joka kuivuu mataksi. Lakka peittää noin 3 kerroksella, saattaa tarvita neljännenkin kerroksen. En kokeillut tätä vielä omille kynsille, mutta voin jo sanoa, että toivoisin lakan olevan peittävämpää :)




Kynsimiitin goodie bagissa oli Olivia&Oscar-lahjakortti, jolla sai tilata vapaavalintaisen Nabi-kynsilakan. Päädyin pienen harkinnan jälkeen Angel Lavender -lakkaan. Lakka näytti verkkokaupan kuvassa siniseen taittavalta lilalta, mutta luonnossa se on enemmänkin vaaleanpunainen kuin lila. Ihana väri, jolle en löytänyt edes dupeja lakkakokoelmastani! :)




En ole aiemmin kokeillut Nabi-lakkoja, ja olinkin hieman skeptinen :) Yllätyin kuitenkin tosi positiivisesti tikkua lakatessa! Angel Lavender -lakan koostumus on todella hyvä, sopivan juokseva, helppo levittää ja peittää 2 kerroksella! :o Sivellinkin on leveähkö, mistä tulee vielä extraplussaa. Nyt tekisi mieli saada lisää, enemmän ja paljon Nabin lakkoja! :D

Onkos kellään muuten kokemuksia Nabin lakoista?




Aurinkoista päivänjatkoa kaikille! Täällä odotellaan jo kovasti juhannusta, että saa viettää aikaa rakkaiden ystävien seurassa ja tietysti herkutella hulluna! :)

Katso myös

21 kommenttia

  1. Ollaan samiksia! Mulle kanssa tuli Live Love Laugh ja tilasin Angel Lavenderin, molemmat kerkesi jo kynsillekin :)
    Toi Live Love Laugh onneksi aika kivasti peitti varmaan sen mattapinnan ansiosta. Tuntui ohuelta, mutta kolme kerrosta ja se että pinta oli matta, teki sellaisen tuloksen että vain ikkunaa vasten valo kuulsi läpi. Normi valossa en huomannut mitään mikä häiritsisi :)

    Tuli mieleen, että kun oot kenkäfriikki, niin haluisitko multa sellaiset kiilakorkoiset nätit sandaalit? Ne on ylläri ylläri ihan tapot mun jaloille, mutta voisin tarjota niitä sulle :) Kuvaa ei ole tähän hätään, kun oon töissä, mutta kotona voin kuvata ja tuota vaikka hervoodiin näytille joku kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samiksia :) Ok, hyvä jos sai peittävän 3 kerroksella.

      Oho, tää oli uutta että kenkiä ois tarjolla :D Minkä kokoinen jalka sulla on? Ja voisitkohan lähettää kuvaa vaikka mailitse? :)

      Poista
    2. Sorppa, oon ollut nettipimennossa :D Lähettelen sulle kuvaa mahd pian, kunhan oon vähän kotiutunut! Muistelin että sanoit, että sulla on 38 ja mulla kanssa :)

      Poista
    3. Olinkin hurjan nopea, luulin että menee huomisen puolelle, mutta siellä pitäs nyt olla kuvia sun postilaatikossa :)

      Poista
  2. Ihana toi Nabin lakka<3
    Mulla on kolme Nabin lakkaa oon ne joskus tilannut ihanatkynnet verkkokaupasta, sillon kun se oli auki:)
    Jos sua kiinnostais niin olisin valmis myymään noi kyllä, ei oo tullu hirveesti käytettyä.
    Mulla siis on Nude Pearl,Iris ja Mcallen
    Laita s.postia jos kiinnostaa:)
    kati.rinkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati tarjouksesta :) Katsoin niiden swatchit, ja taidan nyt kuitenkin jättää väliin.

      Poista
  3. Ihania nuo lakat <3 Pakko kyllä saada tuo China Glazen lakka! Pieni toive olis, että voisitko laskea sun kynsilakat! :D Musta tuntuu että niitä on ainakin 500 ;) Ei tietenkään oo pakko mutta kiva ois ;) Voisitko tehdä myös postauksen sun tän hetken lempi kynsilakoista? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postaustoiveista! Koitan kesälomalla saada laskettua lakat :D Ja hyvä idea tuo lempparilakkojen postaus :)

      Poista
  4. Mulla on vielä päätös edessä, Nabin lakoista siis.. Ja noi decalsit.. ihanat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat tehtyä päätöksen :) Joo noi decalsit on aika söpöt kyllä :)

      Poista
  5. noi lakat on aika ihania kyllä :3 pinkkiä ♥

    http://living-with-nail-art.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Minkä merkkisellä makrolinssillä kuvaat? Paljo mm? :)

    http://goodmomentsonly.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei valitettavasti ole käytössä makrolinssiä, himoitsen kyllä sellaisen hankkimisesta. Käytän siis tätä 50mm linssiä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/20711/dbjsh/Nikon-AF-S-NIKKOR-50-mm-f-1-8G-normaaliobjektiivi

      Poista
  7. ootko aatellu osallistuu tyyli.com sivuston kynsilakkaus kilpailuun (: ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä sinne äskettäin kuvan lähetin :)

      Poista
  8. Voi että, ihania lakkoja! :) Nyt kyllä ehkä vähän harmittaa etten ite tilannut tuota Nabin lakkaa, se on ihanan näköinen! <3 Sulle on muuten haaste mun blogissa: http://tinynaildesign.blogspot.fi/2013/06/i-love-spring-eiku-summer-haaste.html <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihkun värinen, minkä sä tilasitkaan? Kiitos haasteesta! <3 Koitan saada sen tehtyä, itelläkin meni Lunaliin keväthaaste mönkään :)

      Poista
    2. Aika menee liian äkkiä! Ei pysy perässä :D

      Poista
  9. VOi, onpas ihanan värisiä lakkoja ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.