Nufurakkautta

Olen aika moneen kertaan hehkutellut täällä rakkauttani nufuihin eli Nfu Oh tuotteisiin ♥ Teki sitten mieli ottaa sydämenmuotoinen kuva kaik...

Olen aika moneen kertaan hehkutellut täällä rakkauttani nufuihin eli Nfu Oh tuotteisiin ♥ Teki sitten mieli ottaa sydämenmuotoinen kuva kaikista nufulakoistani, joten tuumasta toimeen.




Mulla on nyt yhteensä 21 Nfu Oh lakkaa, mutta niiden lisäksi löytyy muitakin tuotteita: 3 kynsinauhaöljyä, yksi kynsinauhakuorinta, yksi aluslakka, muutama glitteripurkki sekä tölkinavaaja. Vielä himottaisi saada paaaaljon muutama lakka lisää... Osan tuotteista olen ostanut itse Näytä Kyntesi -kynsisalongista ja pretty.fi:stä, ja osan olen saanut testattavaksi pretty.fi:stä.




Loppuun vielä tiedoksi kaikille nufufaneille, että pretty.fi:ssä on vielä parin päivän ajan Osta 3, maksa 2 -tarjous, joka koskee kaikkia Nfu Oh tuotteita. (PS. En hyödy linkin klikkailusta mitenkään.)

Onko teillä nufurakkautta ilmassa?

Katso myös

23 kommenttia

  1. Kauniisti sommiteltu iloinen kuva, varsinkin tuo ylempi. Terkkuja!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva:) Mulla on vissiin joku viis nufun lakkaa sekä aqua base ja cuticle remover. Jotenkin se vaan merkkinä jää muiden jalkoihin, ei sille ole oikeastaan edes mitään perusteita. Ihan ok-laatuisia lakkohan ne kai on enimmäkseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Onhan nuo nufut jotenkin harvinaisempi näky blogeissa, johtuiskohan siitä että niitä ei myydä niin monessa paikassa kuin muita merkkejä? Tiedä sitten. Hyvälaatuisia enimmäkseen joo, mutta joukkoon mahtuu huonompiakin. Tosin milläpä merkillä ei huonompiakin olis :) Nufulla on tosi hyviä just nuo hoitotuotteet ja esim. flakies-lakat. Joukkoon mahtuu muitakin helmiä, yks mun lemppareista on tuo punainen creme, joka peittää yhdellä kerroksella ja sitten tuo neonpinkki <3 Onko sulla cremejä vai jotain muita lakkoja?

      Poista
    2. Cremejä en omista yhtään, flakieita on muutama. Ja musta jelly, kun joskus kuvittelin että teen tummia glitter-sandwicheja. No, eipä ole tullut vielä ainakaan tehtyä:D

      Poista
  3. <3 Tälläkin hetkellä nufua kynsillä ;)

    VastaaPoista
  4. Oi, kiitos! En tiennyt, että nufut on tarjouksessa pretty.fi:ssä, nyt on hyvä kotiuttaa iihan ensimmäiset nufuni :) Tekisi mieli ostaa myös niitä kynsinauhaöljyjä, ne kun näyttääkin jo niin herkullisilta :P~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että bongasit mun postauksen sitten! Ne kynsinauhaöljyt on niin herkullisia, suosittelen kokeilemaan jotain niistä :) Mulla on vanilja, banaani ja bubble gum. Eniten tykkään bubble gumista, kun se tuoksuu hubba bubba purkalta :) Mutta tietty riippuu mistä kukin tykkää :) Tuo banaani on uusin ja se tuoksuu ihan banaanilimpparilta, sekin on aivan ihana namskis ja vanilja tuoksuu vaniljalta.

      Poista
    2. Laitoin tilaukseen vaniljantuoksuisen, se kun on lempituoksuni <3
      Banaania en olisi pystynyt haistelevani, se kun ei mitenkään ole lempituoksujani :D

      Kiitos vielä vinkistä!

      Poista
  5. Hieno kuva! :)

    Minä en itse oo vieä ostanut kun en "maakaupoista" ole löytänyt vielä, mutta himottais kyllä hankkia.
    Missä päin tuo Näytä kyntesi on, vai onko enää voimassa, ihankun joskus olisi ollut joku loppuunmyynti vai mitä mä oon oikein kuullut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näytä Kyntesi on täällä Tampereella Hämeenpuistossa, muualla nufuja ei taideta edes myydä. Siis muuta kuin netissä sitten. Niillä oli muuttomyynti viime syksynä.

      Poista
  6. Niin mun onkin jo kauan pitäny kysyä, että montas kynsilakkaa sulta löytyy tällä hetkellä, vai ootko niitä ollenkaan laskenutkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, et oo ainut joka on kysynyt. Sain kuin sainkin laskettua ne nyt lomalla, mutten paljasta lukua vielä. Ajattelin tehdä pienen kyselyn siitä, joten kannattaa olla kuulolla ;)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Se on yksi lemppareista <3 Ja blogin bannerissakin se vilahtaa :)

      Poista
    2. Tuli sitten itekki tilattua kun halvalla sai :D pari flakies lakkaa 51 ja 39 sekä strawberry kynsinauha öljy :)

      Poista
  8. Mulla on montakin himotuslistalla, mutta ei ole tullut hankittua...

    Kiitos tarjousmuistutuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Nyt onkin sitten hyvä aika hankkia, kun saa halvemmalla :)

      Poista
  9. En voinu vastustaa kiusausta nyt on tännekkin tulossa kaksi flakies lakkaa ja strawberry kynsinauha öljy :D lompakko tykkää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinja: Tämä sun kommentti oli mennyt näköjään roskapostikansioon jostain syystä :o Mutta kiva, että löysit ihania nufuja, mansikkaöljy tuoksuu varmaan ihanalta :)

      Poista
  10. Oon muutaman viikon sisään hypänny sun sivuille muutaman nettikaupan kautta etsimään swatch-kuvia. Päätin sitten alkaa selaamaan tarkemmin, kun olleet todella selkeitä ja hyviä nuo sattumalta katsotut postaukset. Ja kyllä nyt piti nimittäin liittyä lukijaksi, on ehkä kynsiblogien kaunein kuva ever; Nufut sydämen muodossa, aaawww, oon myyty <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vandaalia: Oli jäänyt jotenkin huomaamatta sun kommentti! Olipa ihana kuulla, että löysit tiesi tänne blogiin! Ja kiitos vielä ihanasta kommentista <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.