11. luukku ja arvonnan voittaja

11. luukusta tupsahti glitteriä! Ciate Glitter Jingle Belle , tosi jännän värinen sekoitus eli tuollaista persikkamaista ja vihertävänkelt...

11. luukusta tupsahti glitteriä! Ciate Glitter Jingle Belle, tosi jännän värinen sekoitus eli tuollaista persikkamaista ja vihertävänkeltaista pientä glitteriä, tykkään. Luukun tekstissä höpötettiin kynsiöljystä näin "Tiesitkö, että kynnet imevät kosteutta 100 kertaa nopeammin kuin iho? Anna niille kosteuttava Ciate Love Me Oil hoito." Tulikohan tuossa siis virhe? Ei ole nimittäin öljyä nähnytkään tuo glitter :D Mutta enpä tiennyt, että öljy imeytyy kynsiin noin nopeasti.. pitääköhän paikkansa?
Ja sitten 9. luukun arvonnan voittajaan. Nufun uusi koti tulee olemaan Nessun (Kati W.) luona! Paljon onnea! :) Laitan sähköpostia piakkoin.

Iso kiitos vielä kaikille, jotka tarjoutuivat antamaan nufulle uuden kodin <3


Katso myös

8 kommenttia

 1. Muakin vähän hämäs toi päivän luukun "mietelause".. Luen sen aina ennenkuin katson mitä luukusta paljastuu. Niin kun luin tuon tekstin ajattelin että saa kynsinauhaöljyä! Vaan tulipa joku glitter haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin hämäävää! Ihan huijausta! :D

   Poista
 2. Mutta eipä nuo luukkujen tekstit viime vuonnakaan läheskään joka kerta tulleeseen lakkaan viitannut, joten ymmärrän kyllä tuon hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai eikö, no sitten :D En seurannut viime vuonna kenenkään luukkujen availuja, joten ei ollut siitä tietoa :)

   Poista
 3. Uiiiiii ihanaa kiitoksia!

  VastaaPoista
 4. oi, kivan näkönen lakka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kivan näköinen, mutta se ei ole siis lakka vaan ihan irtoglitteriä :) En muuten tainnut mainitakkaan sitä kovin selkeästi postauksessa :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.