Lahjani HOPE:n tytöille

"Ei millään muulla ole lopultakaan mitään merkitystä  - ei millään - ei yhtään mitään -  kuin sillä, että lapsia rakastetaan.&quo...


"Ei millään muulla ole lopultakaan mitään merkitystä 
- ei millään - ei yhtään mitään - 
kuin sillä, että lapsia rakastetaan."

Tuntemattoman nuoren runo kirjasta "Suomalaisen lapsuuden haavat"
Yllä oleva runo ja kuva kertovat sen paremmin, kuin itse osaisin sanoiksi pukea. Lasten onnellisuus - se on se mikä merkitsee.

HOPE-yhdistys tekee aivan mahtavaa työtä, josta on varmasti apua todella monelle lapselle ja nuorelle. HOPE on siis vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Heille voi tehdä sekä tavara- että rahalahjoituksia.

Tänä jouluna halusin tuoda Tampereen seudun tyttöjen elämään iloa, ja milläs muullakaan kuin kynsilakoilla :) Minulle on kertynyt aikamoinen määrä käyttämättömiä lakkoja, joita en ole kirppareilla myynyt, koska se tuntuu niin isolta urakalta. Siispä lahjoitan viitisenkymmentä lakkaa HOPE:n kautta tytöille. Toivottavasti lakat piristävät heidän arkeaan edes hieman. Ja ei sitä muuten turhaan sanota, että antamisen ilo on paras ilo. Tästä tuli oikeasti niiiiin hyvä mieli.


Toivotan iloista, rauhallista ja rakkauden täytteistä Joulua kaikille lapsille ♥


Katso myös

36 kommenttia

 1. Ihanaa! <3 Kaunis ele - tiedä vailkka joku lakka löytäisi tiensä tulevalle "kynsihörhölle"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivotaan tosiaan näin :) Yritän parhaani mukaan valmistella sukulaisten lapsiakin kynsihörhöiksi viemällä niille lakkoja ja lakkaamalla kynsiä :)

   Poista
 2. Ihan mahtavaa! <3

  Olen nyt neljänä vuonna peräkkäin laittanut joulukorttirahat SPR:n suuntaan ja olen UNICEFin toiminnassa mukana. Tällainen lämmittää aina sydäntä. Hyvä Sigi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Tässä ollaan kyllä hyvällä asialla, hienoa että säkin olet noin hienosti mukana auttamassa! <3

   Poista
 3. Kauniisti ajateltu <3
  Minäkin lähetin ison kasan lakkoja ja tarvikkeita jollekin tuntemattomalle 13-vuotiaalle tytölle ja mieltä lämmittää ajatus, että itselleni tarpeettomista voi jollekin olla Iso Ilo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti oot sinäkin tehnyt <3 Onko se tyttö "kummilapsi" jotakin kautta vai miten olet hänelle lakkoja lähettänyt? Ja on kyllä todella hyvä mieli, kun tietää että joku muu voi kokea ison ilon niistä! Tätä pitäisi harrastaa enemmänkin.

   Poista
  2. Joku huhuili facebookissa kynsikoristeluissa tarvikkeita tai lakkoja lahjaksi vähävaraisen tuttavaperheen tytölle, tartuin siihen:) Mä tykkään laittaa hyvää kiertämään sikäli kun pystyn:)

   Poista
  3. Oi no sehän oli hienoa! :)

   Poista
 4. Varmasti tosi kiva yllätys tytöille! :) pienelläkin teolla voi olla suuria vaikutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit <3 Aina vaan ei tuu ajatelleeksi, miten pienillä teoilla voi oikeasti vaikuttaa toisten elämään. Nyt sain onneksi tehtyä tämän eikä varmasti jää viimeiseksi kerraksi.

   Poista
 5. Tosi ihana juttu, varmasti saa arvostusta vastaanottajilta! :) Jo tutuille lapsille kynsilakkojen näkeminen, saati heidän kynsiensä lakkaaminen saa tosi monet hymyilemään, puhumattakaan siitä mitä nuo lapset mahtavat tuntea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Oon itekkin ollut todistamassa, miten iloisiksi tuttujen lapset tosiaan tulee kynsilakoista tai kynsien lakkailusta. Lapsen ilo on jotenkin niin aitoakin vielä, siinä näkee todellisen ilon <3 Ja on kyllä hienoa, että on keinoja joilla auttaa niitä lapsia, joilla ei itsellä ole mahdollisuutta saada vanhemmiltaan tai muualta leluja, lakkoja tai vaatteita.

   Poista
 6. Todella kivasti tehty! :) Joskus ne pienet teot ovat niitä kaikkein merkityllisimpiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja näinpä juuri. Onneksi pienilläkin teoilla me tavalliset tallaajat voidaan auttaa osaltamme.

   Poista
 7. Voi kuinka kauniisti ajateltu! Mikäpä olisikaan parempi tapa kierrättää lakkoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, en keksi parempaa tapaa kierrättää lakkoja! :)

   Poista
 8. Tosi ihana ele! Ihmisten pitäisi tehdä enemmänkin tämmöisiä juttuja, sen sijaan heitetään hirveästi ihan käyttämättömiäkin tavaroita roskiin. Kyllä noista varmasti joku tyttö saa paljon iloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja pitäisi todellakin tehdä enemmän tällaisia lahjoituksia, kunpa nyt mahdollisimman moni alkaisi ajattelemaan samoin. Ja luulen, että nuo lakat ei mene vain yhdelle tytölle, vaan niistä riittää iloa monelle :)

   Poista
 9. Aivan ihanasti tehty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki! :) Ihana kuulla, että tätä arvostetaan.

   Poista
 10. Oi mikä ihana idea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras idea pitkään aikaan :) Nyt vain muutkin toteuttamaan.

   Poista
 11. Vau, tosi hieno teko! <3 Mun mielestä antamisen ilo on paras ilo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja oon sun kanssa täysin samaa mieltä! Ei sitä voi sanoin kuvailla, kuinka hyvä olo tulee, kun tietää että voi tuoda iloa toisten elämään.

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos eekku, toivotaan että moni muukin sai tästä hyvän idean, jota voi toteuttaa jatkossa :)

   Poista
 13. Ihana ajatus <3 Itsekin olen jo monena vuonna laittanut joulukorttirahat hyväntekeväisyyteen, mutta pitää jatkossa muistaa myös tämä tavaran antamisen mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sinäkin oot ollut mukana auttamassa <3 Ja kyllä, rahan lisäksi HOPE:n kautta voi tosiaan antaa tavaroita, leluja ja vaatteita. Niistä on ainakin konkreettisesti heti iloa lapsille.

   Poista
 14. Voi miten hieno teko sinulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihana kuulla, että näin moni arvostaa tätä <3

   Poista
 15. Voi miten ihana juttu ja teko <3 Arvostan todella paljon, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivotaan tosiaan että tästä oli iloa monelle tyttöselle <3

   Poista
 16. Hienoa =) Mä annoin just Tampereen ensi- ja turvakodille läjän lakkoja, kun he järkkäävät hemmottelujuttuja naisille/tytöille. Mukavaa, että voi olla iloksi edes hieman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun ihana teko sinulta! En tiennytkään, että tuollaista toimintaa on olemassa. Ihan mahtavaa kuulla, että he järjestävät hemmottelua tytöille ja naisille <3

   Poista
 17. Aivan mahtava idea! Varhaiskasvatusalan työni puolesta voin kyllä hyvin kuvitella, kuinka innoissaan tyttöset tuollaisesta yllätyksestä ovat. Täytyypä toteuttaa jotain samanlaista itsekkin näin joulun alla.

  http://happy-heels.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan että tästä on iloa :) Ja kyllä, kannattaa ehdottomasti toteuttaa jotain samanlaista, jos on vaan mahdollisuus. Sulla on mielenkiintoisen kuuloinen työ ja varmasti todella todella tärkeä sellainen <3

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.