A England Ballerina -kokoelma

No niin, siinä ne vihdoin ovat! A Englandin uusin kokoelma,  Ballerina , on saanut inspiraationsa kaikkien aikojen arvostetuimmasta ...

No niin, siinä ne vihdoin ovat!
A Englandin uusin kokoelma, Ballerina, on saanut inspiraationsa kaikkien aikojen arvostetuimmasta balettitanssijasta, Margot Fonteynistä. Kokoelmaan kuuluu neljä hempeää hologrammilakkaa, joiden kauneuden näkee parhaiten omin silmin. Lakat kimaltelevat sateenkaaren väreissä ja niiden sävyt sopivat täydellisesti balleriina-teemaan sekä myös talveen, koska lakat ovat haaleita ja kylmän sävyisiä.


Ballerina-kokoelmaan kuuluu neljä hologrammilakkaa: Her Rose Adagio, Fonteyn, Dancing With Nureyev sekä Encore Margot.

Yleistä kaikista Ballerina-lakoista:

Holoefekti on suurimmaksi osaksi hajanaista eli scattered, mutta myös hieman lineaarista. Hologrammisuus näkyy hyvin tavallisessa sisävalaistuksessa, mutta se on vähäisempää kuin esimerkiksi Color Club Halo Hues -lakoissa. Jotkut suosivat scattered-lakkoja juurikin siksi, että niissä ei ole liikaa hologrammiefektiä. Näissä sitä on mielestäni juuri sopivasti.

Lakat peittävät 2 kerroksella. Lakkoja on suht helppo levittää, mutta holoille tyypilliseen tapaan ne kuivuvat nopeasti, joten lakatessa ei kannata hidastella. Kynnelle voi tulla kaljuja kohtia, jos vetää sivellintä monta kertaa samasta paikasta ensimmäisellä kerroksella. Tämä on onneksi helppo korjata toisella kerroksella.

Her Rose Adagio on haalea roosa/nude hologrammilakka. Kaunis ja herkkä sävy, joka kuvastaa hyvin ballerinaa. Rose Adagio on osa Sleeping Beauty -balettia (eli Prinsessa Ruusunen), jossa Margot Fonteyn tanssi. Löysin videon juurikin tästä osasta, kannattaa katsoa, niin pääsette baletin tunnelmaan :)

Kynsillä aluslakka ja 2 kerrosta Her Rose Adagio -lakkaa. Tarkempi kuvaus lakan koostumuksesta löytyy ennen kynsikuvia.


Margot Fonteyn (Kuvan lähde)
Fonteyn on vaalea lilaan vivahtava hologrammilakka. Jossain valossa tämä saattaa näyttää hopealta, mutta kun vertaa johonkin hopeaan lakkaan, niin kyllä tämä ehdottomasti on lila.

Kynsillä aluslakka ja 2 kerrosta Fonteyn-lakkaa. Tarkempi kuvaus lakan koostumuksesta löytyy ennen kynsikuvia.


Margot Fonteyn (kuvan lähde)
Dancing With Nureyev on sinivioletti hologrammilakka. Tämä on tummin Ballerina-lakoista. Sävyltään Dancing With Nureyev on tosiaan sinivioletti, eikä sininen. Lakka oli vaikeasti kuvattava, sillä kamera halusi tietysti tehdä siitä täysin sinisen. Kaunis ja herkkä tämäkin, ehdottomasti talvilakka, koska sävy taittaa kylmään. Lakka on nimetty Margotin tanssiparin, Rudolph Nureyevin, mukaan.

Kynsillä aluslakka ja 2 kerrosta Dancing With Nureyev -lakkaa. Tarkempi kuvaus lakan koostumuksesta löytyy ennen kynsikuvia.


Nureyev ja Fonteyn (Kuvan lähde)
Encore Margot on haalean hopea hologrammilakka, joka saattaa taittaa tietyssä valossa aavistuksen sinertävään tai turkoosiin.

Kynsillä aluslakka ja 2 kerrosta Encore Margot -lakkaa. Tarkempi kuvaus lakan koostumuksesta löytyy ennen kynsikuvia.


Margot Fonteyn 1919-1991 (Kuvan lähde)


Myönnän taas kerran, etten ollut kauhean innoissani tästä kokoelmasta etukäteen. Tätä on hehkutettu ja odotettu jo jonkin aikaa, mutta tuntui, että oli tullut jo pieni holoyliannostus. Miten se mieli sitten muuttui, kun sain lakat kynsille... No muuttui kuin muuttuikin. Olen nyt ihan näiden lakkojen lumoissa, niin herkkiä ja hempeitä ne vaan on. Suosikiksi nousi Her Rose Adagio.

En ole koskaan ollut mikään baletin ystävä, mutta Margot Fonteyn teki minuun vaikutuksen. Hänestä huokuu taianomainen herkkyys, joka on välittynyt hyvin lakkoihinkin. Adina, A Englandin lakkojen äiti, on saanut taas hienoa jälkeä aikaiseksi.

Ballerina-kokoelman lakat löytyvät Cesarsshopin valikoimasta hintaan 11,90 €/kpl.


Lumouduitteko te Ballerina-lakoista vai onko jo holoyliannostus? Entä meneekö joku näistä joulupukin lahjalistalle?Tuotteet on saatu kuvattavaksi ja testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

10 kommenttia

 1. Todellakin lumouduin! (: Kuvasi tekevät ehdottomasti oikeutta jokaiselle lakalle ja kuvat Margotista toivat ihanaa vaihtelua ja tietynlaista syvyyttä postaukseen! Tykkäsin kovasti!

  Nyt on varmaan pakko tehdä pieni joululahjatilaus itselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Hyvä etten ole ainut, joka lumoutui :) Ja Margotin kuvat oli tosiaan pakko laittaa, kun olivat niin kauniita :)

   Poista
 2. On kyllä vähän holoyliannostusta varsinkin näiden ei-niin-voimakkaiden sävyjen osalta. Kauniita joo, mutta en usko hankkivani näitä, tavallaan sävyt ei tarjoa mitään uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän hyvin. Muhun nämä ei-niin-voimakkaat holot jotenkin iski, eikä mun kokoelmista löytynyt dupejakaan.

   Poista
 3. Melko tylsä kokoelma suoraan sanottuna, sinistä lukuun ottamatta sävyt ovat aivan liian samanlaisia keskenään. En osta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne kolme on aika lähellä toisiaan, mutta kynnellä eron kyl huomaa. Ei nää varmastikaan kaikkia miellytä :)

   Poista
 4. Oooh! Tahtoo. Holoja en oo tullut ostaneeksi yhtään vielä tähän mennessä. Vastarannan kiiskenä kaikelle uudelle lämpenen uusille asioille vasta sitten, kun muut on jo kyllästyneet :D Selvästi siis suomalainen oon: aina jäljessä muun maailman menosta. Nyt on kyllä holot kutkutellut viimeset pari viikkoa mielessä ja oon ajatellut jo kotiuttamista. Oikeastaan tästä kokoelmastahan ois hyvä alottaa, koska oon aikanani tanssinut balettia ja siten kokoelma sopis mulle tosi hyvin? :D Mistä näitä (teko)syitä oikeen sikiää, kun puheeks tulee kynsijutut ja vakuuttelu siitä miten jotain on aivan ehdottoman PAKKO saada?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Niin se vaan menee, että kun on kynnet ja lakat kyseessä, niin syitä ostoille kyllä löytyy :D Minkäs teet! Mun mielestä on silti tosi ihanaa, että joku harrastus saa oikeasti innostumaan näin paljon :) Ja älä huoli tuosta, että lämpenet uusille jutuille muita myöhemmin, et varmastikkaan ole ainoa :) Ja parempi myöhään ku.. Tästä kokoelmasta on varmasti hyvä aloittaa ja sopii loistavasti sun baletti-menneisyyteen! <3

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.