Joulukynnet

Niin se joulu oli ja meni taas. Sain viimein hankittua China Glazen Ruby Pumpsin , joka oli ollut ostoslistalla varmaan yli vuoden. Ihan häv...

Niin se joulu oli ja meni taas. Sain viimein hankittua China Glazen Ruby Pumpsin, joka oli ollut ostoslistalla varmaan yli vuoden. Ihan hävettää, että se pääsi kokoelmiini vasta nyt. Mutta parempi myöhään kuin...

Tässä siis tämän vuoden joulukynnet, jotka tein tietysti viime tipassa aatonaaton iltana. Tykästyin näihin kyllä kovasti. Simppelit eli ei turhia kikkailuja, mutta kuitenkin jouluiset ja kimaltelevat.





Ruby Pumps pääsi esittämään pääroolia joulukynsillä. Lakkasin sillä kaikki muut kynnet paitsi nimettömät. Alle laitoin yhden kerroksen Gina Tricot The Red -lakkaa, joka on punainen creme. RP on jelly, joten en halunnut laittaa montaa kerrosta, vaan laitoin sitä yhden kerroksen tuon punaisen päälle. Ja onhan se vaan kaunis <3 Ei sitä turhaan ole hehkutettu ja se menee ehdottomasti "tuijottelulakka"-kategoriaan, koska ei tuota kimaltelua voi oikeasti olla tuijottelematta :D

Koristelin nimettömät Candy Cane -tyyliin (tutoriaali näihin löytyy mm. Pshiiit-blogista). Lakkasin nimettömät valkoisella ja tein teippien avulla raitoja, joiden päälle lakkasin RP:lla yhden kerroksen. Teippien rajat vähän levisivät, joten korjailin valkoiset raidat lopuksi Art Clubin valkoisella koristelulakalla.


Näitä käytin:
 • OPI Nail Envy Original -aluslakka
 • Gina Tricot - The Red
 • China Glaze - Ruby Pumps
 • Essie - Blanc
 • Color Club Art Club - Satin White (saatu)
 • Inm OTD -pikakuivattaja
 • teippi





Mitä tykkäsitte joulukynsistä? Oliko tylsän perinteiset? :)


Katso myös

8 kommenttia

 1. Perinteiset, mutta ei missään tapauksessa tylsät vaan herkulliset ja kauniit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos, kiva jos eivät ole tylsät :) Oon himoinnut karkkikeppikynsiä jo vaikka kuinka kauan, onneksi kerkesin tehdä ne jouluksi :)

   Poista
 2. Ei olleet todellakaan tylsät, vaan ehdottoman kauniit! Ruby on niin upea <3 Pääsee mielestäni edukseen juuri pelkästään lakattuna, mutta tosi kiva myös tuo yhden sormen candy cane :) Mä tein myös candy canet tänä vuonna ja aika outoa, että _en_ käyttänyt (sittenkään) Rubya :) Täytynee laittaa Ruby joku päivä ihan muuten vaan. Onneksi se kuuluu valikoimaan, ettei ollut mikään limited edition..!

  Sori tämä mainostus, mutta jos haluat vilkaista niin tässä suora linkki omiin kynsiini:

  http://winditupblog.blogspot.fi/2013/12/joulun-karkkikynnet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Juu Rubyä ei viitsi kokonaan laittaa piiloon, kun on niin kaunis itsessään <3 Ja onneksi tosiaan se kuuluu vakiovalikoimaan, onkohan se CG:n suosituin lakka kenties? Kivat nuo sun Candy Canet, just tuollaiset vähän erilaiset, kun eivät peitä koko kynttä :)

   Poista
 3. Ihana lakkaus, tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Suvinen :) Mukava kuulla, että säkin tykkäät!

   Poista
 4. oii kivat kynnet! :) vois kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kannattaa kyllä kokeilla ja jos teet candy canet teipillä ja Rubyllä, niin kantsii odottaa hetki ennen kuin poistat teipit, niin lakka ei varmaan leviä yhtä helposti :) Minä poistin ne samantien, niin tietysti jellynä lakkana se levisi hieman.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.