6. luukku: Sokeriluumuja ja joulumuistoja

"Playing dress up begins at age five and never truly ends." - Kate Spade Vaikka olisi saanut nukkua pitkään, heräsin jo se...

"Playing dress up begins at age five and never truly ends."
- Kate Spade


Vaikka olisi saanut nukkua pitkään, heräsin jo seitsemältä aamulla. Tämä kynsilakkajoulukalenteri on kyllä piristänyt aamuja kummasti, aina innolla ootan mitä luukusta paljastuu. Hankin varmasti ensi joulunakin jonkun vastaavan, jos en sitten taas Ciaten kalenteria, we'll see :)

Kuudennesta luukusta löytyi ei-niin-talvinen-tai-jouluinen-lakka, mutta silti tosi kaunis lila creme, Ciate Sugar Plum. Tämänkin lakan nimi kuulosti jotenkin hirmu tutulta, joten oli pakko googlettaa. Color Clubilta löytyi Sugarplum Fairy ja China Glazelta Sugar Plums. Muiltakin merkeiltä löytyi jotain samankaltaisia.
Tuossa googletellessa tuli mieleen, että en edes tiennyt mitä "Sugar Plum" tarkoittaa. Kyseessä ei ole sokeroidut luumut vaan kuivatuista hedelmistä ja pähkinöistä tehdyt herkkupallerot! Aika hassua. Joukossa voi olla luumuja, muttei välttämättä. Sitten tuosta Sugar Plum Fairystä tuli vastaan yksi joulumuisto lapsuudestani, Disneyn Fantasia-piirretty ja pätkä, jossa keijukaiset tanssahtelevat <3 Löysin siitä videonkin, onko tämä teille tuttu?

Yksi parhaista joulusuklaista on muuten Budapest, jos ette tienneet :P Olen tykännyt siitä ihan pienestä asti, enkä vieläkään ole kyllästynyt. Siitä tulee ihania muistoja ja jouluinen tunnelma <3 Onko teillä jokin tietty lempikonvehti?

PS. Muistittehan kurkata eiliseen 5. luukkuun? Sieltä löytyy nimittäin pikku arvonta.


Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Katso myös

10 kommenttia

 1. Ihanan värinen lakka! :)

  VastaaPoista
 2. KBShimmerillä on myös Sugar Plum Faerie:) Nätti on kyllä tuokin lakka! Ite en noista joulusuklaista tai -karkeista oikein välitä mutta toffeeta olen joskus tehnyt itse, namskis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no hyvä tietää :) Mutta apua, et välitä joulusuklaista! Miten voi olla mahdollista :D Hyvä, että toffee sentään maistuu! :P

   Poista
 3. Mun mielestä tuo Sugar Plum kyllä sopii talveen, kun on tuollainen viileä sävy. Ihana tuo kyllä on, ja oon huomannu et itekkin jaksaa paljon paremmin nousta kun on kalenteri avattavana ja joka päivä tulee lakka tai jotain muuta kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä talveen se sopii mieluummin, tai siihen aikaan kun on lunta :) Jouluun ei kuitenkaan mun mielestä. Ja todellakin on paljon kivempi herätä aamuisin, kun saa avata lakkakalenterin! :) <3

   Poista
 4. Moikka! En tiedä ootko tietoinen, mutta ainakin mulla on suuria ongelmia vierailla sun blogissa, kun kuvat lataavat niin tolkuttoman kauan! En voi avata blogiasi yhtäaikaa kuin muita blogeja, koska tulee niin suuri kuormitus etteivät muut sivut lataudu. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos kun kerroit asiasta! Luulin jo vastanneeni tänne, mutta taisi olla vain ajatuksen tasolla ja sormet ei pysyneet perässä. Onko sulla tuo latausongelma jokaisessa postauksessa? Entä tuletko blogiini esim bloglovinin kautta vai suoraan etusivulle? Ja sitten vielä kyssäri laitteesta, eli käytätkö puhelinta vai läppäriä tms?

   Poista
 5. Budapest ja Disneyn Fantasia ♥ kerään klassikoita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.