China Glaze Happy HoliGlaze -joululakkoja

Tänään on luvassa tonttuilua ja blingblingiä, kun kyseessä on China Glaze Happy HoliGlaze -kokoelma. Lakkoja voi tilata Cesarsshopista ja ...

Tänään on luvassa tonttuilua ja blingblingiä, kun kyseessä on China Glaze Happy HoliGlaze -kokoelma. Lakkoja voi tilata Cesarsshopista ja osa niistä on nyt alessa 8 €/kpl.


Huom: 5. luukku aukeaa tänään myöhemmin ja sinne kannattaa ehdottomasti kurkata...! ;)1. rivi: Santa Red My List, Just Be-Claws, Mingle With Kringle, This Is Tree-Mendous ja So Blue Without You
2. rivi: Travel In Colour, Be Merry, Be Bright, Your Present Required ja There's Snow One Like You


This Is Tree-Mendous -lakassa 3 kerrosta, muissa 2 kerrosta


Happy HoliGlaze -kokoelmaan kuuluu yhteensä 12 lakkaa sekä yksi topperiksi tarkoitettu minilakka. Sain testattavaksi näistä 9, joita ovat:
 • Travel In Colour - (minipullo) toisen lakan päällä käytettävä läpikuultava shimmer, jonka väri vaihtelee mm. pinkistä vihreään
 • Santa Red My List - magenta foil, jossa hopeaa shimmeriä
 • Just Be-Claws - joulunpunainen shimmer/foil (tätä käytin Poro-tutoriaalissa)
 • Mingle With Kringle - kultainen foil, jossa hieman tummempia hippuja. Tosi kaunis väri, tykkään!
 • This Is Tree-Mendous - pieniä vihreitä ja kultaisia glittereitä kirkkaalla pohjalla
 • So Blue Without You - taivaansininen foil
 • Be Merry, Be Bright - erikokoisia violetteja ja punertavia/magentan värisiä glittereitä kirkkaalla pohjalla
 • Your Present Required - erikokoisia valkoisia, kultaisia, hopeita, sinisiä, vihreitä, magentan värisiä ja kuparin värisiä glittereitä kirkkaalla pohjalla - huhhuh mikä määrä! :)
 • There's Snow One Like You - valkoinen tekstuurilakka, jossa on valkoisia mattaglittereitä (mielipiteiden jakaja! :)

Näiden lisäksi kokoelmaan kuuluu Elfin' Around, All Wrapped Up, Put A Bow On It sekä Bells Will Be Blinging.

Kaikki, paitsi There's Snow One Like You, levittyivät hyvin. TSOLY ensimmäinen kerros oli helppo levittää, mutta toinen aiheutti hankaluuksia, koska lakka on aika paakkuista. Osa lakoista on sen verran peittäviä, että yksi kerros riittää. Näitä ovat Santa Red My List, Just Be-Claws ja So Blue Without You. Näillä onnistuisi varmaan leimaaminenkin, mutta en ole itse kokeillut.

Myönnän, etten ollut innostunut tästä kokoelmasta silloin, kun se julkaistiin. Kaikki lakat tuntuivat aika epäkiinnostavilta ja etenkin There's Snow One Like You -riisipuurolakka aiheutti pahoinvointia :D MUTTA kuinkas ollakkaan, huomasin tykästyneeni aika moneen näistä. Riisipuuroa meinaan kokeilla tavalla, joka saa näyttämään lakan lumelta eikä puurolta, mutta katsotaan sitten onnistunko vaiko en :D

Omiksi lemppareiksi kokoelmasta nousi kultainen Mingle With Kringle ja punainen Just Be-Claws. Vihreä glitteri This Is Tree-Mendous olisi noussut myös top listalle, mutta sen ohuus ja hieman haalea väri jäivät harmittamaan. Olisin kaivannut sellaista tosi vihreää ja peittävää glitteripommia. Olen tainnut aiemminkin marista tästä samasta aiheesta :D En vain ymmärrä, miksei joulukokoelmissa nähdä kuusenvihreitä lakkoja. Pitäisihän ne kynnet pystyä koristelemaan joulukuusilla ja havuilla sun muilla härpäkkeillä eikös?

No, kertokaa te mitä tykkäätte lakoista? Löytyykö suosikkeja ja/tai inhokkeja? :)

PS. Muistakaa kurkata tänään vielä viidenteen luukkuun!


Tuotteet on saatu testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

4 kommenttia

 1. This is tree-mendous taitaa olla mun suosikki näistä, saa nähdä tuoko pukki sen vai pitääkö oikein itse ostaa.. :D

  VastaaPoista
 2. Mikä on muuten sun lemppari kultainen lakka? Mitä suosittelisit? Munkin lempparit on kyllä noi Mingle With Kringle ja Just Be-Claws. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahan pistit :D Tällä hetkellä ykköseksi varmaan menee OPI Goldeneye, jos ei lasketa glitterilakkoja mukaan. Jos et Goldeneyetä omista, niin suosittelen lämpimästi. Ainoa miinus siinä on, että se ei ole hirmu peittävä, eli saattaa tarvita 3 kerrosta, jos sitä laittaa koko kynnelle. Mut se on sen arvoista!

   Toinen tosi ihana on A England Holy Grail ja siitä se uudempi versio. Se tosin ei ole ihan keltakultainen, vaan enemmän antiikinkultainen.

   Ja nyt tämä CG Mingle With Kringle tais kiriä myös suosikkeihin! Siinä on tosi hyvä koostumus, peittävä ja helppo levittää.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.