Beauty UK Gel FX -lakat

Tänään olisi esiteltävänä uusia  Beauty UK   Gel FX - lakkoja, joita on yhteensä kuusi:  Midnight Iris ,  Himalayan Blue ,  Pink Orchid , Ca...

Tänään olisi esiteltävänä uusia Beauty UK Gel FX -lakkoja, joita on yhteensä kuusi: Midnight IrisHimalayan BluePink Orchid, Café Cosmos, Crimson Rose ja Poppy Red. Lakat ovat saaneet inspiraationsa eksoottisista kukista, kuten nimistäkin voi päätellä.

Gel FX -lakkoja kuvaillaan näin:
"Tehokkaasti peittävä uutuuslakka, joka kuivuu erittäin kiiltäväpintaiseksi ja saa kyntesi näyttämään täyteläisemmiltä. Geelilakkaa muistuttava pinta korostaa lakan runsaita väripigmenttejä."

Itseäni kiinnosti etenkin tuo luvattu kiiltävä pinta ja peittävyys, mutta pitivätkö lupaukset sitten paikkansa?
Lakat ovat todellakin kiiltäviä ilman päällyslakkaa! Harvoin näkee tuollaista "geelilakkamaista" pintaa itse värilakassa, siitä siis plussaa. Täyteläisyydestä en sitten osaa sanoa. En ainakaan huomannut, että kynnet olisivat jotenkin pulleammat :D Omissa kynsissäni on aika paljon uria ja ne näkyivät vielä 1 kerroksen jälkeenkin eli tarvitsin 2 kerrosta.

Peittävyydessä löytyi eroja eri lakkojen välillä, mutta suurin osa peitti hyvin 2 kerroksella. Jäin kuitenkin kaipaamaan yhden kerroksen lakkoja, koska markkinoilla on jo tosi paljon kahden kerroksen lakkoja. 2 kerrosta on aikalailla maksimi, mitä itse siedän :) Tästä voi siis tehdä yhteenvedon, että lakat ovat peittäviä, mutta eivät tehokkaasti peittäviä.

Testasin Poppy Red lakkaa 4 päivän ajan ilman päällyslakkaa tai pikakuivattajaa, ja yllätyin kyllä, miten hyvin lakka kesti. Kärkikulumaa ei ollut juuri lainkaan havaittavissa. Lakka pysyi myös kiiltävänä, mutta kuivumisajasta tulee hieman miinusta. Lakkasin kynsille 2 kerrosta ja ensimmäinen kerros kyllä kuivui suht nopsaan, mutta toisen kerroksen jälkeen annoin kynsien kuivua noin tunnin, ja yön aikana niihin oli tullut painaumia. Itse käytän yleensä aina pikakuivattajaa ja suosittelen kyllä näidenkin lakkojen kanssa sitä käytettävän, jos ei ehdi antaa lakkojen kuivua täysin.


Kiekolla on 2 kerrosta lakkaa ja huom. ei päällyslakkaa. Pinta jää todellakin kiiltäväksi!


Kaikilla Gel FX -lakoilla on hyvä koostumus, joka levittyy lähes itsestään ja on juuri sopivan paksuista, ei liian lirua eikä liian paksua. Sivellinkin on tarpeeksi leveä ja sillä on helppo lakata, mutta tuo korkki on omaan makuun ainakin turhan iso mötikkä. Lakkaa on yllä olevassa kuvassa 2 kerrosta ja se riitti peittämään hyvin kaikilla paitsi punaisella. Siitä lisää alempana.


Midnight Iris - syvän tummansininen creme, joka on niin tumma, että näyttää tietyssä valossa lähes mustalta.

Himalayan Blue - sininen creme, joka muistuttaa sävyltään ruiskaunokkia. Sanoisin, että on lähes sähkönsininen, muttei ihan, koska sävy on aavistuksen murrettu. Tämä on toinen suosikkini tästä kokoelmasta. Jotenkin oon ihan hullaantunut tämän sävyisiin sinisiin viime aikoina.

Pink Orchid - tumma, kylmään taittava pinkki creme. Toisaalta tätä taas voisi kuvailla lämpimään taittavaksi violetiksi, kummin sen nyt haluaa ottaa :)

Poppy Red - tulipunainen crelly eli cremen ja jellyn sekoitus. Sanoisin tätä juurikin Louboutinin punaiseksi <3 Taittaa hieman oranssiin, ei siniseen. Kuvassa sävy on hieman liian kirkas eli luonnossa lakka on tummempi. Poppy Red on suosikkini tästä kokoelmasta ja näette sen kynsillä toisessa postauksessa myöhemmin. Tämä on lakoista ohuin ja saattaa tarvita 3 kerrosta peittävään lopputulokseen. Lyhyemmille kynsille riittää 2 kerrosta. Ohuudesta tulee siis miinusta, mutta värin ansiosta se ei tällä kertaa haitannut ihan niin paljoa.

Crimson Rose - tumma burgundinpunainen creme. Luulin tätä ensin ruskeaksi, kun katsoin pulloa, mutta lakatessa huomasin, että siinähän on jopa punertavan violettia sävyä. Lakka on kuitenkin niin tumma, että näyttää jossain valossa lähes mustalta.

Cafe Cosmos - nude/beige creme, kaunis ja klassinen. Tämä taitaa olla kokoelman peittävin lakka. Yhdellä kerroksellakin voi pärjätä, mutta pidemmille kynsille suosittelen 2 kerrosta.

Gel FX -kokoelman lakat yllättivät hyvällä koostumuksellaan ja korkealla kiillollaan. Kestävyyttäkin löytyi, mutta kuivumisaika jätti toivomisen varaa. Sävyt ovat aika klassisia, mutta loppujen lopuksi ehkä osa jopa tylsiäkin? Jos omasta lakkavalikoimasta puuttuu tällaiset perusvärit, niin voin kyllä suositella. Wau-efektin koin kuitenkin kahden lakan, Poppy Redin ja Himalayan Bluen, kohdalla.

Beauty UK Gel FX -lakkoja löytyy Pretty.fi-verkkokaupasta hintaan 5,49 €/kpl.

Mitä ajatuksia nämä "geelimäiset" lakat herätti? Onko kellään kokemusta?
(PS. Joulukalenterin 3. luukku -postaus tulee vielä tänään myöhemmin.)


Tuotteet on saatu testattavaksi ja esiteltäväksi Pretty.fi:stä. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

8 kommenttia

 1. vautsi. noi on kyllä niin upean näköisiä että varmaan sorrun ostamaan :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Nuo on kyllä ihanan kiiltäviä!

   Poista
 2. Cafe Cosmos taitaa muuttaa meille...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Mulla on sitä just kynsillä, ja se on kyllä tosi kauniin värinen beige <3

   Poista
 3. Nää on kyllä nättejä lakkoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.