18. luukku ja arvonnan voittaja

Joulukalenterin 18. luukusta kuoriutui kaunis ja hempeä Ciaté Amazing Gracie . Sävy on hyvin vaalea vaaleanpunainen, joka minun silmissä t...

Joulukalenterin 18. luukusta kuoriutui kaunis ja hempeä Ciaté Amazing Gracie. Sävy on hyvin vaalea vaaleanpunainen, joka minun silmissä taittaa hieman persikkaan. Tämä on jelly ja saa nähdä toimiiko ranskispohjalakkana vai raidoittuuko.
Teitä varmaan kiinnostaa arvonnan tulokset..? :) Osallistujia oli lähes 200, tosi paljon kiinnostusta herätti siis tuo hehkutettu Peel off -aluslakka. Kiitos kaikille osallistujille ja vielä erikseen iso kiitos teille, jotka jätitte ihania, piristäviä kommentteja <3 Ette arvaakkaan miten paljon mieltä lämmitti, kun niitä lueskelin <3

Ainiin pitikö se voittaja paljastaa... arpaonni suosi tällä kertaa Annika Jauhiaista, onneksi olkoon! :) Laitan sulle sähköpostia piakkoin.


Katso myös

6 kommenttia

 1. Moneskohan miljoonas arvonta oli mihin osallistuin.... No kannati näköjään! ;) Jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, kannatti!! :) Laitoin sulle sähköpostia, vastaathan sitten tämän viikon aikana.

   Poista
 2. Onnea! Täytyy siis jatkaa oman metsästämistä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsästys jatkukoon :) Toivotaan tosiaan, että niitä nyt alkais löytymään taas kaupoista! Viime postauksessa kertoilinkin, mitä Isadoran maahantuoja vastasi eli kausituote ja huhtikuuhun asti pitäisi olla valikoimissa. Tällä viikolla tullut Kickseihin. Niin ja Stockalle kai tullut lisää myös.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.