7. luukku ja arvonnan voittaja

"In order to be irreplaceable one must always be different." - Coco Chanel Seitsemännen luukun takaa löytyi Ciate Fit For...


"In order to be irreplaceable one must always be different."
- Coco Chanel


Seitsemännen luukun takaa löytyi Ciate Fit For A Queen, joka on kimalteleva hopea foil. Tikulla näkyy 2 kerrosta, mutta saattaapi olla, että vaatii 3 peittääkseen. Täytyy katsoa, löytyykö kokoelmistani tälle dupea, mutta kaunishan tuo on.
Ja sitten julistetaan 5. luukun arvonnan voittaja, joka on hepexxx! Paljon onnea! Sulle lähtee China Glaze Your Present Required -lakka. Laitan sähköpostia tulemaan :)

Kiitos vielä kaikille osallistujille! Oli kiva lueskella, millaiset on teidän mielestä kauneimmat joulukynnet. Suurin osa vastasi, että kauneimmat on kynnet, joissa on punaista ja glitteriä. Joukosta nousi selkeästi yksi lakka, China Glaze Ruby Pumps. Tiedättekö mitä, minullahan ei edes ole sitä!!! Hyi mua! Mikä häpeä, että kynsilakkafriikillä ei ole tuota kovasti kehuttua punaista ihanuutta! On pitänyt se jo monta kertaa ostaa, mutta jotenkin on vaan jäänyt. Nyt taitaa olla siis jo korkea aika hommata se, jospa vielä jouluksi ehtisi :)

Edit: Unohdin ihan kertoa, mitkä on mun mielestä kauneimmat joulukynnet :) Sanoisin, että sellaiset, joista tulee oikein jouluinen tunnelma. Ei tarvitse olla välttämättä punaista, mutta jotain kimaltelevaa ainakin ja suht simppelit. Väreinä käy oikeastaan mikä vaan seuraavista tai niiden yhdistelmät: kultainen, punainen, valkoinen, hopea ja tummanvihreä. Mietin, millaisethan olisi sitten kamalimmat joulukynnet... Varmaan jotkut värikkäät sateenkaarikynnet :D


PS. Latautuuko tämä blogi hitaasti teillä? Yksi lukija sanoi, että latautuu tosi hitaasti verrattuna muihin blogeihin. Mietin, että onkohan kyse siitä, että käytän png-kuvia nykyään, kun blogger meni suttaamaan jpg-kuvat. Kokeilin tähän postaukseen nyt taas laittaa jpg-kuvat.


Katso myös

19 kommenttia

 1. Joskus latautuu hitaasti nyt ei ja onnea voittajalle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, höhheli.. Ootko huomannut, latautuuko silloin hitaammin, jos postauksessa on enemmän kuvia?

   Poista
 2. jeee vastailinkin spostiisi jo!! ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla latautuu ihan normaalisti, toki mulla käytössä suhteellisen nopea yhteys :)

  VastaaPoista
 4. Mulla latautui aikanaan todella huonosti sun blogi, mutta nykyään kun siirryn bloggerissa suoraan vain yhteen postaukseen koko blogin sijaan, niin toimii moitteetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siinä on tosiaan paljon lataamista, jos avaa koko blogin ja latautuu monen postauksen kuvat samaan aikaan.

   Poista
 5. Siis mulla sun blogi ei toimi ollenkaan bloglovinissa, tekstiä näkyy ehkä muutama lause sieltä täältä ja kuvia ei ollenkaan, onkohan muilla sama ongelma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :o Millä laitteella luet blogia? Ja näkyykö sulla muiden blogit hyvin?

   Poista
  2. Puhelimella ja koneella, muut blogit näkyy hyvin mutta ei tämä. Tosi outoa :o

   Poista
  3. No onpa todellakin outoa. Mitä jos klikkaat bloglovinin yläpalkin pois sieltä oikeasta ylänurkasta? (Eli kun oot avannut jonkun postauksen bloglovinin kautta, niin sinne ylöshän tulee se palkki) Näkyykö sitten tämä blogi hyvin?

   Poista
 6. Mä klikkaan aina Facebookin linkkiä, en ole huomannut eroa latausnopeudessa. Tosin meillä on käytössä kohtalaisen hidas yhteys, eli kaikki sivut lataa aika hitaasti ja olen tottunut odottelemaan :P Tekstit ja kuvat näkyy hyvin ja oikeilla paikoillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla! :) Paitsi ei tietenkään se, että teillä on hidas yhteys :P

   Poista
 7. Ruby Pumps taisi olla juuri BeautyBayssa halvennuksessa. ; ) (tama ei ole maksettu mainos)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin sitä sieltä jo tutkaillutkin, ja nyt se meni sitten tilaukseen! Toivottavasti tulis pian :) Siellä oli muutenkin hyviä tarjouksia, ihme että ostoskoriin meni oikeasti vain yksi lakka :D

   Poista
 8. ruby pumps on AINA ollut loppu varastosta kun oon sitä yrittänyt tilata! Jätän sen hankinnan suosiolla joulun jälkeen, jos silloin sitä ei niin paljon tilattaisi... Mulla latautuu ihan normaalisti tämä ja muut blogit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitä oli vielä ainakin BeautyBayssä! Hyvä, että sulla latautuu hyvin.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.