Luukut 16 ja 17

Niinhän siinä kävi, että yksi päivä joulukalenterista jäi välistä, harmillista. Eilen tuli yllättäviä menoja ja tänään olenkin sitten potenu...

Niinhän siinä kävi, että yksi päivä joulukalenterista jäi välistä, harmillista. Eilen tuli yllättäviä menoja ja tänään olenkin sitten potenut jotain inhottavaa ruokamyrkytystä koko päivän ja yhä on huono olo :/ Sain äsken kuitenkin otettua yhteiskuvan 16. ja 17. luukusta.


Members Only ja Frost Yourself


16. luukussa oli Ciate Members Only, vaalea persikkainen (nude?) shimmer, hieman likaisen värinen. 17. luukusta löytyi kaviaarihelmiä aka mikrohelmiä. Frost Yourself on sekoitus sinisiä, violetteja ja hopeita helmiä. Kivan talvinen sekoitus, ehkä pitäis skarpata ja käyttää mikrohelmiä vähän useammin..? Vai onko ne jo niin nähty?

PS. Peel off -arvonta on vielä voimassa huomiseen klo 18 asti. Tiedustelin muuten ko. lakan saatavuutta IsaDoran maahantuojalta, ja he vastasivat näin: "Peel Off on ikävä kyllä kausituote ainakin toistaiseksi ja sitä pitäisi olla noin huhtikuuhun saakka. Verkkokaupoista ei ole tietoa, mutta esimerkiksi Kicks-myymälöihin lakat menivät juuri ja Stockmannilta löytyy sekä Sokokselta, mutta siellä ne taitavat olla suhteellisen loppu koko ajan."


Katso myös

6 kommenttia

 1. Harmi, että Peel Off on (ainakin toistaiseksi) vain kausituote! Etenkin kun se on joka paikasta loppu :( Jospa sitä jostain käsiinsä saisi vielä ennen huhtikuuta, kunhan alkuryntäykset on ohi.... Tai sit vaan alan vierailla Stockalla päivittäin niin kauan, että saan sen (ennen kuin hermostuvat ja joko antavat porttikiellon tai varaavat seuraavasta erästään yhden mulle!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin harmi, että se on kausituote! Haluaisin hamstrata sitä itelle lisää, mutta on loppu ollu kaikkialta. Täytyy odotella, että nuo alkuryntäykset on tosiaan ohi.

   Haha, toivottavasti ei tuu porttikieltoa ainakaan :DD Ootkos käyny Kicksistä katsomassa muuten?

   Poista
  2. Muutamankin kerran, mutta ei ollu vielä sillon saapunut :( Viimesimmäks kävin Kicksissä maanantaina hamstraamassa Secheä. Ite haluiaisin ensin edes sen yhden! Ja sit sen jälkeen hamstrata sitä useamman pullon varastoon toiveen kera, että IsaDora tekis siitä pysyvän tuotteen tai muut merkit kehittelis Peel Offia vastaavia (ja toimivia) tovereita :)

   Poista
  3. No voi kökkö, toivotaan nyt että löytäisit jostain edes sen yhen lakan. Joo kyllä tuota tarvisi saada pysyvään valikoimaan ehdottomasti. Ihme kyllä, ettei esim. OPI, Essie tai China Glaze ole vielä tehneet omaa peel offia. Niitä odotellessa :)

   Poista
 2. itte niin tarttisin ton aluslakan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt täytyy toivoa, että sitä tulis lisää pian ja PALJON!

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.