2. luukku: Tutoriaali - Punakuonoiset porot

Joulukalenterin toisesta luukusta putkahtaa  jouluinen kynsitutoriaali ! Ciaten kynsilakkakalenterin 2. luukun sisältö löytyy postauksen l...



Joulukalenterin toisesta luukusta putkahtaa jouluinen kynsitutoriaali! Ciaten kynsilakkakalenterin 2. luukun sisältö löytyy postauksen lopusta.

Pääsin kokeilemaan jotain uutta ja jännää, kun Cesarsshopista kysyttiin, haluaisinko tehdä yhteistyössä heidän kanssaan kynsitutoriaaleja! Idea oli niin kiva, että innostuin tietysti heti ja toivottavasti myös te tykkäätte. Jospa saisin nyt sitten jatkossa tehtyä enemmän tutoja, kun on näin hyvä motivaattori :) Tutoja tullaan mahdollisesti näkemään muidenkin bloggaajien tekemänä ja ne löytyy jatkossa Cesarsshopin Kynsitutoriaalit-sivulta ja uutiskirjeistä.




"...mutta poro tää, sulta usein unhoon jää..."

Lähestyvän joulun kunniaksi halusin tehdä tietysti jouluaiheisen tutoriaalin, ja Petteri Punakuono, jos mikä, kuuluu jouluun. Tein näihin porokynsiin Petterille myös tyttöystävän Pirkon :D Itse voitte kuitenkin päättää, haluatteko tehdä vain yhden porokynnen vai useita. Laittakaahan tämä kappale soimaan samalla kun luette tutoriaalin, niin pääsette vielä enemmän tunnelmaan :)




Näitä tarvitset:

* Tähdellä merkityt tuotteet on saatu Cesarsshopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta, linkit ovat vain teidän avuksi.



1. Lakkaa kynnet aluslakalla ja anna kuivua. Aloita porokynnen teko lakkaamalla yksi kerros kultaista lakkaa ja anna kuivahtaa hetki.




2. Tee porolle nenä eli lakkaa puoliympyrän muotoinen alue kynnen kärkeen punaisella lakalla.




3. Laita paperille tai muulle alustalle pari tippaa valkoista lakkaa. Kasta tulitikku tai dotting tool lakassa ja tee porolle silmät. Älä paina liian kovaa. Jos silmistä tuli liian pienet, toista äskeinen.




4. Maalaa porolle sarvet mustan koristelulakan avulla. Pyyhi siveltimestä ylimääräiset lakat pullonsuuhun ja maalaa kynnelle kolme viivaa aina yhteen sarveen. Kuvio muistuttaa kanan jalanjälkiä :)




5. Laita paperille tippa mustaa lakkaa ja dippaa siinä hammastikun toinen pää. Tee porolle pisteet silmiksi. Voit kohdistaa pisteet keskelle, sivulle tai vaikka ylös ja alas :)




6. Lakkaa muut kynnet punaisella lakalla tai tee vaikka useampi poro. Näissä kynsissä on poropariskunta. Keskisormen porolle on piirretty ripset ja nimettömän porolle kulmakarvat hammastikun avulla. Poroista saa erilaisia ihan pienilläkin muutoksilla, vain mielikuvitus on rajana!


7. Siisti kynsinauhat siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen avulla. Siveltimenä toimii esimerkiksi tasakärkinen meikkisivellin tai kynsikoristelusivellin.


8. Lakkaa kynnet lopuksi päällyslakalla tai pikakuivattajalla. Näin saat kestävämmän lopputuloksen ja kauniin kiillon kynsille. Anna porojen kuivua hyvin ennen päällyslakan laittoa, jotta koristelut eivät leviäsi.


Valmista tuli!





Tällainen löytyi kynsilakkakalenterin 2. luukusta:


Ihana joulunpunainen creme, Ciate Boudoir. En muuten ensimmäisen luukun kohdalla huomannut, että noissa luukuissahan on aina jokin hajatelma! "Life is a red carpet." sopii tälle lakalle kuin punainen nenä poron päähän!


Mitäs tykkäsitte porokynsistä? Meinaatteko itse kenties kokeilla vai onko suunnitteilla jotkut muut joulukynnet? :)

Katso myös

19 kommenttia

  1. Hahaa! Hauskat kynnet! :D
    Pitänee kokeilla joskus ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana Pirkko :D :D Tosi selkeet ja hyvät ohjeet. Multa löytyy muuten kuvia Kikon uusimmista Sugar Mat lakoista jos kiinnostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Pirkko kiittää ja niiaa :D Kiitos, kiva kuulla että on selkeät ohjeet! Täytyypä kurkata niitä Kikon lakkoja :)

      Poista
  3. hauskat kynnet ja ihana tuo lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ja joo tuo lakka on kyllä ihanan punainen <3

      Poista
  4. IHANAT POROT =) Jospa viikonlopulla jaksais ittselle kokeilla. T:suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kannattaa kokeilla, on aikas simppelitkin :)

      Poista
  5. Hauskat porot! =)
    Kivoja nää joulukalenteri-postaukset, mukava idea!

    Parit pikkujoulukynnet on tullut tehtyä, saas nähdä jos vielä lähempänä joulua innostuu lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva kuulla, että tykkäät näistä postauksista :) Kivaa vaihtelua mullekin, mutta pikkasen pelottaa, miten pysyn vauhdissa mukana :D Ja tietenki innostut vielä joulun alla lisää! :D Jouluisia kynsiä ei voi tehä liikaa, ainakaan jos multa kysytään :)

      Poista
  6. Kiitos tästä! Aivan ylisöpöt porot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Kiva kun tykkäsit, porot kiittää :)

      Poista
  7. tosi ihanat kynnet :) kokeilin itsekin tehdä samantyyliset ja kyllähän noista on hyviä kommentteja kuulunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Jeeee kiva, että kokeilit porokynsiä! :)

      Poista
  8. tein nää kynnet ja tuton mun blogiin , sun blogin mainitsen siinä ja videolla näytän mistä kynnet löysin. Mulla on joulukalenteri menossa blogissa ja tää kynsilakka tuto tulee 12pvä joten meeppäs sillon kurkkaamaan jos kiinnostaa :)
    https://liisakaksy.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa kiva kuulla! :) Täytyy käydä sitten kurkkaamassa!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.