21. luukku ja Viva la Diva -miljoonakynnet

Viva la Divalta otettiin minuun yhteyttä ja kyseltiin, haluaisinko testata uutta Stairway to heaven -tuotesarjaa. Sain valita itseäni kiin...

Viva la Divalta otettiin minuun yhteyttä ja kyseltiin, haluaisinko testata uutta Stairway to heaven -tuotesarjaa. Sain valita itseäni kiinnostavia tuotteita kokeiluun ja lakkoja oli tietenkin pakko kokeilla, koska niistä ei ole aiempaa kokemusta. Kickseissähän noita on näkynyt ja oon niitä usein hipelöinytkin :) Halusin testata myös glitterisiä eyelinereita ja ei niinkään silmämeikkiin vaan kynsille :D Noissa on ohuehkot siveltimet, joten ajattelin, että niitä voisi kenties käyttää koristelulakkojen tapaan.




Pakettini sisälsi nämä tuotteet:
  • Glitter-kynsilakat: A Million, Moonlight Lady ja Infinity
  • Crystal Glitter eyelinerit: Gold, Black Silver, Diamond ja Silver


Swatch-kuvissa 2 kerrosta lakkaa (ei päällyslakkaa)


A Million - kultaisia neliöglittereitä kirkkaalla pohjalla. Lemppari näistä kolmesta! Ja se pääsikin ensimmäisenä kynsille, kuvat löytyvät alempaa tästä postauksesta.

Moonlight Lady - sinisiä ja hopeita hexglittereitä sinisellä jellypohjalla. Lakka on pullossa paljon kauniimpi kuin kiekolla, mutta annan lopullisen tuomion vasta kun olen kokeillut kynsille.

Infinity - pieniä ja isompia hieman "likaisen" sävyisiä holohexglittreitä kirkkaalla pohjalla.


Eyelinerit: Black Silver, Silver, Gold ja Diamond


Crystal Glitter eyelinereita kokeilin nyt paperille ja joskus myöhemmin kynsille. Sivellin oli aika lyhyt ja jämäkkä, silmänrajaukseen varmasti hyvin soveltuva. Saa nähdä sitten onko noista kynsikoristeluun.


Mutta sitten ne "miljoonakynnet".


Viva la Diva - A Million


Testiin pääsi Viva La Diva A Million ja kaunishan se on kuin mikä. Olisin levittänyt sitä vain kynsien juuriin, mutta alla oleva Ciate Pepperminty laittoi hanttiin, joten peitin sitten koko kynnen A Million -lakalla. Tosiaan tuo Pepperminty oli aika kamalaa kuraa suoraan sanottuna. Levittäminen oli tuskaa, kun lakka raidoittui eikä levittynyt itsestään yhtään. Eipä ole aikoihin noin huonoa lakkaa tullut vastaan... 3 kerrosta laitoin, mutta vieläkin pinta oli tosi epätasainen, en tykkää.

Etusormi sai kuorekseen Ciate Party Shoes -glitterin, joka on kyllä kaunis. Pikkurilliin ja keskisormeen laitoin China Glaze Mingle With Kringle -lakkaa - aivan älyttömän ihana kultainen foil kultaisine hippuineen, joka levittyi kuin unelma ja oli muutenkin kaikin puolin upea! <3 Mingle With Kringle kuuluu China Glazen Happy HoliGlaze -kokoelmaan, jonka esittelinkin jo aiemmin.

Niin ja jottei kaikki olisi vaan liian helppoa, niin Seche Vite oli taas kuivunut liikaa, ja sen levittäminen sai savun nousemaan korvista. Enkä muuten tajua, miksi siveltimestä ei voi tehdä pitempää, ettei tarvisi aina yrittää onkia puolillaan olevasta pullosta lakkaa, argh! Sivellin saisi olla ainakin sentin pitempi, ja ihan hyvin voisi siis olla, koska nyt kun pullo on kiinni, niin siveltimen kärjen ja pullon pohjan välissä on juurikin about sentin verran tyhjää tilaa.


Viva la Diva - A Million


Ciaté Pepperminty ja Party Shoes


Ainiin nämä on muuten Skittlette-kynnet. Skittlette-termi tarkoittaa sitä, että vähintään kaksi kynttä on keskenään samanlaisia (AABCD), tai esimerkiksi että kaksi paria ovat samanlaisia (AABBC). Lisää voi lukea termin keksijän blogista eli ChitChatNails-blogista. Näissä skittlette-kynsissäni nimetön ja peukalo ovat samanlaisia (= B), ja muut kynnet ovat erilaisia (järjestys pikkurillistä peukaloon => ABCDB).

Toinen termi skittle tarkoittaa sitä, että kaikki kynnet ovat erilaisia. Nämä termit ovat olleen esillä useissa blogeissa viimeaikoina ja termit ovat menneet vähän sekaisin, mutta eikai se niin tarkkaa aina ole! :) Enpä itsekkään ollut tietoinen näistä aiemmin, kunnes joskus syksyllä alkoi mietityttään, kun blogeissa käytettiin termejä sekaisin, niin pakkohan se oli sitten selvittää :)



China Glaze - Mingle With Kringle


Näitä käytin:
  • OPI Nail Envy Original -aluslakka
  • Viva la Diva - A Million (saatu)
  • Ciate - Pepperminty
  • Ciate - Party Shoes
  • China Glaze - Mingle With Kringle (saatu)
  • Seche Vite -pikakuivattaja

Osa tuotteista on saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. Annan tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.


*  *  *

Joulukalenterin 21. luukussa majaili Ciate Confetti, hologlitteri kirkkaalla pohjalla. Jes, tällaista ei ole vielä aiemmin kalenterista löytynyt :D




"Walk like you have three men walking behind you." 
- Oscar de la Renta


Hehe, pitääkö tässä alkaa kehittelemään mielikuvitusmiehiä taakseen, apua :D

Katso myös

20 kommenttia

  1. Ihania juttuja oot saanu testiin ja kivat kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ja joo tosi helmiä löytyi joukosta!

      Poista
  2. Kiitti sulle noitten käsitteiden selvennyksestä. En oo omassa blogissa uskaltu niitä käyttää ku en oo ihan ollu perillä kumpi on kumpi, nyt tiedän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipäs kestä, hyvä jos tästä oli apua! :)

      Poista
  3. Eikös tänään oo kuitenki 21. päivä? Meinaan tuossa lukee 20. :)

    Ihanat skitlettet! :) Viva la divan glitterit houkuttais kovasti.

    Ihmettelin vaan tota kun sanoit, et Pepperminty on kuraa, koska mulla se peitti nätisti jo kahdella kerroksella :o Eikä mulla sillon kovin lyhyet kynnet ollu. Ite yhistin sen sillon kanssa Party Shoesin kanssa, ihana glitter :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ku huomautit, tänään on todellakin 21. päivä! :) Meinasin otsikkoonkin kirjoittaa 20. luukku, mikähän mua vaivaa :)

      Kiitos :) Aika jännä, mulla se levittyi tooosi huonosti. Kokeilitko siis tuota kalenterista tullutta lakkaa vai ootko lakannut jollain muulla aiemmin? Voikohan mulla olla joku maanantaikappale... Party Shoes on kyllä ihku, aika hyvä sattuma että säkin olit yhdistänyt sen juurikin Peppermintyn kanssa! :)

      Poista
    2. Ihan kalenterista tulleella lakkasin, ja kyllä ekalla kerroksella raidottu mut sit toka tasotti ja silläkin ois pärjänny, mut lopulta laitoin kolmannen, koska oon niin paha perfektionisti :D Mä mietin kans et miten sattukin et yhistettii samat lakat, mut nuohan sopii ihan älyttömän hyvin toistensa kanssa! :)

      Poista
    3. Ai no onpa kumma. Koitin vähän googletella asiaa, ja tosi monella se on hyvälaatuinen lakka, mut löysin pari blogia, joissa kritisoivat lakkaa samalla tavalla kuin minä. Tiedä sitten onko vika ollut lakassa vai kenties lakkaajassa :) Voihan se olla etten osaa noilla Ciaten siveltimillä lakata vielä :)

      Ja joo ne lakat on kuin tarkoitettu toisilleen :)

      Poista
    4. Niin no onhan jokaisella oma tyyli lakata, varmaa johtuu siitä :)

      Poista
    5. Joo näin voi olla :)

      Poista
  4. Miten sun Seche Vitessä voi olla noin lyhyt sivellin? :O mun omassa sivellin menee ihan pohjaan asti ja jää hieman kaarelle!

    Ja voi ihanat kynnet! ♥ Aivan ihana tuo "neliöglitter" haluuhaluuhaluu!

    Muuten luimpas sen yhden postauksen kommentteja, niin tilasit ebaysta sen Butter London lakan! :D Olis kiva kuulla siitä lakasta sun mielipide! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, sullako on niin pitkä sivellin! :o Luulin automaattisesti, että kaikissa on samanpituinen sivellin. Weird!

      Kiitos paljon! Se neliöglitter on kyllä niin ihana, suosittelen! Kickseistä pitäisi siis saada.

      Jooo tilasin! Mutta se ei ole vielä päässyt kynsille asti, kun jotenkin karsastan keltaista lakkaa näin joulun alla :D Kerron kyllä sit kun oon testannut ja voisin tehdä siitä postauksenkin tai sitten laitan Facebookkiin. Tilasin itse asiassa yhden toisenkin BL:n :D Ja himoitsen monta lisää :D Meni vaan pahus vieköön se Lookfantasticin osta 3 maksa 2 -tarjous ohi.

      Poista
    2. Kivaa! Kannattaa oikeesti kokeilla sitä keltaista! Se on kyllä jotenkin ihana :D

      Niin ja jep mun Seche Vite on ostettu Kicksistä ja siinä on kyllä pitkä sivellin! Hih äiti sais käydä jokupäivä lappeenrannassa Kicksissä jos siellä tuota neliöunelmaa olisi! Ja voi että miten vieläkin tuo vaaleanturkoosi, tai mikä lie väri, ja kulta sopivat niin hyvin yhteen vaikka sitäkin yhdistelmää käytetty jo monet kerrat! :)

      Poista
    3. Joo se on jännä miten tuo väriyhdistelmä ihastuttaa aina vaan <3 Ei kyllä kyllästytä yhtään vielä :) Toivottavasti saat A Million lakan itsellesi joku päivä!

      Poista
  5. Ihanat kynnet, turkoosi ja kulta on aina niin ihana yhdistelmä! <3 Ja mulla on toi sama ongelma oman Secheni kanssa, on niin raivostuttavaa, kun tavaraa on vielä pullossa ties kuinka, mutta pulloo saa kallistella melkein ylösalaisin, että saa siveltimeen lakkaa. :@

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! <3 Ja oon sun kanssa ihan samaa mieltä, turkoosi ja kulta sopii niin hyvin toistensa kanssa!

      Noniin, en oo sitten ainut, jolla on tuo lyhyempi suti Seche Vitessä. Niiiin ärsyttävääää!!! Luulis oikeesti, että tekisivät siitä käytettävämmän, onhan se kuitenki tosi suosittu pikakuivattaja, ellei jopa suosituin.

      Poista
  6. Oooh, tuo kultainen neliöglitter on ehkä pakko hankkia! Samanlaisen hopean jo omistan Flormarilta. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Mutta ooh, onko Flormarilla siis täysin samanlainen mutta hopea versio?? Onko siinä siis pelkkää hopeaa vai onko seassa muutakin?

      Poista
    2. Taitaa olla hologlitteriä jos tarkoitit Flormarin GL01 lakkaa?

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.