Testissä: IsaDora Peel Off -aluslakka - glitterin poiston pelastus?

IsaDora on tuonut Suomeen Peel Off -aluslakan , josta moni on jo varmasti kuullut puhuttavan. Tätä on sekä hehkutettu että kritisoitu kynsi...

IsaDora on tuonut Suomeen Peel Off -aluslakan, josta moni on jo varmasti kuullut puhuttavan. Tätä on sekä hehkutettu että kritisoitu kynsihörhöjen keskuudessa. Kyseessä on siis erikeepperimäinen aluslakka, jonka avulla hankalat glitterlakat pitäisi lähteä kynsiltä kokonaisena kalvona pois. Onko tässä siis glitterin poiston pelastus?

Tietysti halusin heti tuotteesta kuultuani päästä sitä kokeilemaan ja sainkin sen testattavaksi IsaDoran maahantuojalta. Itseäni kiinnosti etenkin lakan kestävyys, koska minulla on tapana pitää samoja lakkauksia useita päiviä.




Näin käytät Peel off -aluslakkaa
  1. Levitä 1 kerros Peel off -aluslakkaa puhtaille, kuiville kynsille ja anna kuivua n. 5 min. Levitä sitten toinen kerros ja anna kuivua n. 20 min. Lakan väri muuttuu valkoisesta läpinäkyväksi, kun se on kuivunut. 
  2. Lakkaa kynnet haluamallasi lakalla.
  3. Lakkaa kynnet lopuksi pikakuivattajalla tai päällyslakalla.

Vinkkejä:
  • Muista pestä ja kuivata kädet ennen käyttöä. Kynsillä ei saa olla rasvaa, koska se estää lakan pysymisen kynnellä.
  • Peel off -lakan alle voi myös laittaa ensin tavallista aluslakkaa. Tämä voi auttaa etenkin siinä tilanteessa, jos peel off -lakkaa käytettäessä lakat eivät meinaa pysyä kynsillä hyvin. 
  • Tavallista aluslakkaa kannattaa mahdollisesti käyttää Peel off -aluslakan alla, jos käyttää värilakkana helposti värjäävää lakkaa, kuten punaista tai sinistä.
  • Peel off -aluslakkaa voi kokeilla myös yhdellä kerroksella, jolloin kuivumisaika on nopeampi.

Lue postausta eteenpäin, niin näet, miten lakat poistetaan.


Isadora - Jet Setter


Sain testattavaksi myös IsaDoran Jet Setter -glitterlakan, joka on roosan ja nuden yhdistelmä ja siinä on neliö- ja hex-hologlittereitä. Jet Setter kuuluu uuteen Holographic Nails -kokoelmaan.

Etusormi, nimetön ja pikkurilli: 2 kerrosta IsaDora Jet Setter -glitterlakkaa.

Keskisormi ja peukalo: A England Her Rose Adagio -hololakkaa 2 kerrosta vasemmassa kädessä ja 1 kerros oikeassa kädessä. Hololakan päällä töpötelty sienellä IsaDora Jet Setteriä.


PS. Rakastan noita Isadoran siveltimiä aina vaan enemmän. Nytkin oli tosi helppo levittää sekä Peel off että glitterlakka kynsille, korjailuja ei tarvinut tehdä juuri yhtään.


Isadora - Jet Setter



Peel off -aluslakan kestotestaus

Pidin lakkoja 4 päivää joiden aikana tein kotitöitä ja pesin usein käsiä. Lakat kesti jopa mun hiustenpesun täydellisesti, se on nimittäin isompi operaatio se ja kestää noin puolisen tuntia. Hiuksia on niin tiheästi, että pesusta ei ihan parissa minuutissa selviä. Yllätyin siis tosi positiivisesti, miten hyvin lakat kesti kynsillä! Kärkikulumaa ei juurikaan ollut havaittavissa muuta kuin oikean käden peukalossa, jossa olikin vain 1 kerros hololakkaa. Pientä vetäytymistä näkyi glitterlakkojen juurissa, mutta ehkä noin millin verran jos sitäkään. Käytännössä sitä ei siis nähnyt kuin läheltä tuijottamalla :)

Mutta kuinkas neljäntenä päivänä sattuikaan! Huomasin iltapäivällä kotona, että etusormen kynnestä oli lähtenyt koko lakka eikä hajuakaan, mihin se oli tippunut :D Luulin, että se lähti suihkussa pois. Seuraavana päivän töissä työkaveri katso mun työpisteen viereen lattialle, että onko tossa kynsi?! Repesin täysin :DD Siinähän se oli! Lattialla näkyi pieni glitterinen kynnenmuotoinen härpäke :D




Tämän testauksen perusteella voin todeta, että Peel off kestää tarpeeksi pitkään omilla kynsilläni.



Näin poistat lakat Peel off -aluslakkaa käytettäessä

  1. Työnnä kynsi poistettavan lakan juuren tai kärjen alle ja irroita lakka pois kokonaisena kalvona tai useampana palana. 
  2. Poista mahdolliset pienet jäämät kynsilakanpoistoaineella. Se oli siinä!


Tein teille pienen gif-animaation, niin näette miten helposti nuo glitterit lähtee kynsiltä:
(Edit: Animaatio ei näköjään toimi ainakaan Lumia 920:sellä)



Olen todellakin otettu. Olin nimittäin todella skeptinen tämän toimivuuden suhteen, mutta niin se vaan toimi. Ei enää foliotuppoja sormenpäihin eikä glittereiden hankaamista pois. Hyvästi ne ajat. Tervetuloa ihanien kalvojen repimisten ajat. Oli muuten niiiin ihana repiä noita pois :D

Pieni huomautus vielä tuosta poistamisesta eli itselläni suurin osa lakoista lähti helposti yhtenä kalvona, mutta parissa kynnessä piti vähän rapsutella kynnellä, että kalvo irtosi.







Joku saattaa muistaa, että testasin aiemmin peel off -menetelmää folioliimalla. Folioliiman kanssa lakat eivät lähteneet läheskään niin helposti pois, vaan niitä piti rapsutella aika paljon ja ne lähti pieninä palasina pois. Lakat olivat aika tiukassa siis kiinni kynnessä. Lisäksi tavallinen lakka meni ihan ruttuun, kun sitä levitti folioliiman päälle. Noiden takia se jäikin mulla ihan käyttämättä. Täytyy ehkä vielä joskus testata sitä, mutta kyllä Isadora vakuutti nyt sen verran, että paljon mieluummin tätä käytän. Ja oli se repiminenkin sen verran kivaa puuhaa, tästä taisi tulla uusi harrastus :D (Sanoo hän, joka ei ole eläissään repinyt lakkoja kynsiltä!)





IsaDoran lakkoja saa IsaDoraa myyvistä kaupoista, kuten Sokokselta, Stockmannilta ja Anttilasta. Suositushinta on Peel off -aluslakalle 7,95 € ja glitterilakoille 8,95 €.

Joko teillä on hankittuna Peel off -lakka ja onko se toiminut? Käsi ylös kuka haluaisi kokeilla tuota :)

Katso myös

40 kommenttia

  1. Aluksi aattelin pärjääväni ilman, mut tota on ny hehkutettu niin paljon, että käyn varmasti hakemassa omani kun ens kerralla meen kaupunkiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo et sä kyllä pärjää ilman, oon ihan varma! :D

      Poista
  2. Mistä nettikaupasta tuota saisi ostettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä saako sitä mistään nettikaupasta. Jos joku muu tietää niin toivottavasti kertoilee!

      Poista
  3. Mä tein kans tän testin ja mulla kesti puoltoista viikkoa kynnessä :) just ostin tänään toisen pullon varastoon.En tajua miks ei tätä oo aikasemmin tullu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho sullapa kesti tosi pitkään! Tuota täytyy kyllä hamstrata, sitten kun sitä tulee kauppoihin lisää. Oliko sulla tarkempaa tietoa saatavuudesta? Ja en minäkään tajua, miksei tuota ole aiemmin tullut. Olis monet kerrat jäänyt menettämättä hermot glitterien poistossa :D

      Poista
  4. Harvoja uutuus"villityksiä" mihin minäkin hurahdin samantien, eli ostoslistalla on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tähän taitaa olla tosi moni hurahtanut! :) Mutta kerrankin tuote, joka oikeasti toimii munki mielestä :D

      Poista
  5. Tämän postauksen jälkeen varmaan pakko tuo hankkia. Manattiin juuri kaverin kanssa noita glitteri lakkoja, kun ovat niin kivoja mutta yhtä tuskaa poistaa kynsistä. Itseasiassa sanoinkin että "tähän on pakko olla joku helpompi keino", niinhän siihen näköjään onkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittehän tää postaus tuli hyvään saumaan :D

      Poista
  6. Kokeilin peel offia pikkujouluihin ja lakkasin sitä kerroksen ja perään kolme kerrosta Maybellinen Knitted goldia. No suihkussa lähti yksi lakka jonka löysin selästäni (:D) ja sen kynnen lakkasin uusiksi. Sitten kun olin lähdössä lähti toisesta kynnestä lakat ja koska lakka näytti ihan tekokynneltä, liimasin sen pikakuivattajalla takaisin :D Se toimi, lakka pysyi hyvin koko illan! Mutta kotiin päästessä lakkoja oli jäljellä enää 5/10 :D Mulla ne lähti ihan kokonaisina, ne oli ihan kuin tekokynsiä ja pari tyyppiä kysyikin pikkujouluissa että herranjumala lähteekö sulla kynnet irti! Ne mun lakkapalaset on ihan uudiskäyttökelpoisia, sen kun liimaa takaisin paikoilleen niin on taas yhden päivän glitterkynnet valmiit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan repeily :DDD Selästä!! XD Kiitos kun jaoit tän mahtavan tarinan! :) Tietysti huono juttu, että lakat lähti noin äkkiä, olitko muuten laittanu tavallista aluslakkaa alle? Se kuulemma auttaa siihen, että lakat pysyy paremmin. Eli eka normi aluslakka ja sitten peel off -aluslakka ja sitten glitterit tai muut lakat.

      Poista
    2. Niinpä :D En laittanut tavallista aluslakkaa, päätin kokeilla juuri niinkuin ne isadoran ohjeet sanoo, pysyvyys ei tosiaan ollut ihan huippua :D Kokeilin eilen sitten aluslakan kanssa, yksi kerros aluslakkaa, yksi peel offia ja kun ne oli kuivat niin sitten cremeä ja glitteriä, mutta kun olin lakannut kerroksen cremeä, se lakka alkoi rypistyä! Vaikka olin antanut aluslakan ja peel offin tosiaan kuivua ihan reilusti. Piti sitten lakata uusiksi ilman aluslakkaa ja on nää nyt pysyneet, ehkä viime kerralla nopea irtoaminen johtui siitä kun kynsillä oli pelkkää glitteriä :> Niin ja mulla on dependin aluslakka, rypistyminenhän voi johtua siitäkin!

      Poista
    3. Ohhoh, vai rypistyi sulla lakat :o Siihen voi kai olla tosiaan useampia syitä, tietyt lakat voi rypistyä peel offin kanssa tai sitten se sun aluslakka ei sovi.

      Poista
  7. Kai tää on pakko hankkia! :D

    VastaaPoista
  8. siis oikeesti mistä tätä yleisesti löytää?:D
    jos joku tietää missä esim. Joensuussa on niin kertokaa ihmeessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taitaa olla loppuunmyyty aika monesta paikasta, mutta sitä kai pitäisi tulla kohta lisää?

      Kata kommentoi sulle tuolla alempana näin: "Joensuun Sokos/Carlson tai Anttila voisivat olla oivia kohteita tutkailla saatavuutta ;)"

      Poista
  9. Täähän oli vallan maino vinkki näin pikkujoulukautena! Katsoinkin tätä sokkarilla, mutta nyt sain kyllä rohkeutta oikeesti ostaa tän :)

    http://happy-heels.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että vinkki tuli tarpeeseen :) Nyt kipin kapin sokkarille, toivottavasti niitä on vielä jäljellä!

      Poista
  10. Laitoin tätä eilen kynsille ja aamulla kaikki lakat lohkeili pois! En varmaan odottanut tarpeeksi kauan, että lakka kuivuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh :o Kannattaa tosiaan odottaa, että se kuivuu kunnolla. Laitoitko yhden vai kaksi kerrosta? Jotkut ovat myös kertoneet, että tavallinen aluslakka tuon peel offin alla auttaa myös pysyvyyteen.

      Poista
  11. Ostaisin jos sitä Tampereelta keskustasta saisi, mutta kun ei! Loppu loppu loppu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkistin fb kynsikoristelut-ryhmästä, niin Stockalle kuulemma pitäisi tulla lisää ens viikolla!

      Poista
  12. Itsekin ihastuin tähän kun sain maahantuojalta testiin. Toimii!

    Kynsille: Joensuun Sokos/Carlson tai Anttila voisivat olla oivia kohteita tutkailla saatavuutta ;)

    VastaaPoista
  13. Pakko kokeilla! Tulee tarpeeseen, kun glitterlakoista niin kovasti pidän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sittenhän tää on sulle todellakin se THE tuote! :)

      Poista
  14. Siis tahdon tuollaista oikeasti kauhiasti:)

    tainav.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat sellaisen vielä omaksesi! :)

      Poista
  15. Siis ei ole todellista, että noin helposti lähtee!! Tämä on se mitä olen hakenut ja kauan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on todellista, usko pois :D I'm in love <3

      Poista
  16. olisipa mahtava tuollainen omistaa :D omia glittereitä saa aina rapsutella sen puoli tuntia eivätkä lähde siltikään (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, etkai rapsuttele glittereitä pois, apua :D Ootko kuullut foliomenetelmästä? Suosittelen ehdottomasti poistaan glitterit vanutupolla ja kynsilakanpoistoaineella "liottamalla", ei rapsuttelemalla. 5 minuuttia ja glitteri kuin glitteri kyllä pitäisi lähteä.

      Poista
  17. http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/2013/12/eri-keeper-peel-off-aluslakkana.html
    Siltä varalta, jos jotakuta houkuttaa ajatus kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! Ei näyttänyt hyvältä tuon liima- peel off -version käyttäminen, kynsiraukat :( Toivon todellakin, että joulupukki tuo sulle Isadoran Peel offia!!!

      Poista
  18. Lakkasin eilen aamulla kynnet pelkästään Cesars sunblocker topcoatilla, mutta päällyslakka lähti isoina paloina poi saman päivän aikana. Siitä sain idean, että laitoin tuota päällyslakkaa aluslakaksi kynnelle ja siihen glitterlakkaa päälle. Pysyi pari päivää kauniina ja sitten alkoi lähteä ja sainkin osan lakkauksista kokonaisina irti.

    VastaaPoista
  19. En ole erikeepperiä vielä kokeillut, mutta äsken testasin Scotch askarteluiimaa ja se toimi loistavasti. En tiedä kauan pysyy kynsillä, mutta näin kun yhteen kynteen koitin niin toimi hyvin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.