Joulukalenteri - 1. luukku

Joulukalenterin avaus pärähtäköön käyntiin! Tarkoituksena on avata luukku joka päivä ja samalla näette, mitä Ciaten kynsilakkakalenteri...


Joulukalenterin avaus pärähtäköön käyntiin! Tarkoituksena on avata luukku joka päivä ja samalla näette, mitä Ciaten kynsilakkakalenterin sisältä paljastui. (Antakaa silti armoa, jos joskus postaus viivästyy, minä kun en ole tottunut postaamaan joka päivä, niin voi tuottaa hieman haasteita.) Ajattelin vähän laajentaa tätä systeemiä ja joidenkin luukkujen takaa tulee löytymään teillekin ylläreitä... :)

Mutta sitten ensimmäiseen luukkuun. Heräsin aamulla innoissani kuin pikkulapsi suklaakalenterin kiilto silmissä, mulla vaan tietysti kiilsi ne kynsilakat. Sytytin kynttilöitä ja laitoin joululaulut soimaan, sitten oli aika avata kalenterin luukku! Tällainen sieltä paljastui:




Ciate Snow Globe -lakassa on erivärisiä lastuja/hiutaleita eli kyseessä on flakies-lakka. Tuo pohja ei ole täysin kirkas, vaan hieman maitomainen. Hassua muuten, että China Glazella on täysin samanniminen lakka, mutta siinä on hexglittereitä. China Glazen Luxe and Lush taas on enemmän Ciaten kaltainen, voisikohan olla jopa dupe? Kertokaa jos tiedätte, itse en voi vertailla kun en omista Luxe and Lushia.

Avasin Snow Globen ja yllätyin siveltimen paksuudesta. Se ei ollutkaan mikään liru, niin kuin minilakoissa yleensä, vaan aika hyvän kokoinen. Mr. Z tokaisi, että tuo on kuitenkin niin iso, että sillä vetää puolet peukalon kynnestä kun yrittää lakata etusormea :D Ei nuo miehet mitään tajua :D




Nyt toivotan kaikille leppoisaa sunnuntaita ja ihanaa joulukuun alkua <3


Katso myös

18 kommenttia

  1. Haha! Repesin miehes kommentilla!! :D Hyvää ekaa luukkua ja kiva kun teit joulukalenterin! Mäkin jännitän, että saanko joka päivä tehtyä ajoissa lupaamaani kello 12.00 mennessä. :) Mutta paljon oon luonnoksia saanut aikaan! Sulla on toi luukkusysteemi... :D

    Meinasin haluta tuollaisen kynsilakkakalenterin, mutta oli arvokas minun makuun ja päädyttiin miehen kanssa Kinder-kalenteriin, josta minäkin maistaisin silloin tällöin suklaata. :D Katsotaan ensi vuonna!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo arvaa vaan repesinkö mä :D On tosiaan pikku jännitys, ehtiikö sitä postaamaan joka päivä, ite en onneks luvannut mitään kellonaikaa :)

      Kinder-kalenteri on hyvä korvike Ciatelle, kukapa ei suklaasta tykkäis! :D

      Poista
  2. Ihanan näköinen lakka! Mulla on Luxe and lush ja siinä on kyllä kirkas pohja :) Pullossa ei ainakaan näytä kovin samanlaiselta, tuo hohtelee enemmän vaaleanpunaista kuin ChG.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää :) Tuo Ciatekin on kyllä kirkas sitten lakan päälle laitettuna, sen verran pientä se maitomaisuus siinä. Värisävyssä taitaa tosiaan olla eroa.

      Poista
  3. Oi, ihana lakka! Tollasta flakieta minä oon vähän kaipaillutkin, mulla on GR:n Jolly-hiutalelakka, ja sen oranssi-vihreä-vivahteikkuus ei oo ihan just mun makuun. Tällanen ois! Täytyy varmaan kurkata tuo ChG:kin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa Ciatessa on tosiaan kauniin värisiä nuo hiutaleet, China Glazessa ne taitaa olla enemmänki just niitä oranssi-vihreä-sävyisiä? Tai ainakin mitä selailin swatch-kuvia, niin niissä näytti siltä.

      Poista
  4. Mietinkin mistä tämänaamuisen kalenterin lakan nimi on tuttu, mutta siis mullahan on toi CG:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :DD Mulla kävi kans noin, että oli niin tutun kuuloinen tuo nimi, mutta mulla ei kylläkään ole itsellä CG:tä, oli muualta sitten jäänyt päähän se :)

      Poista
  5. Kivan lakan oot saanu kalenterista. Itsellä ei tullut kalenteria hommattua niin on kiva nähä mitä muut saa kalentereistaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että seurailet sitten, mitä luukuista löytyy :) Toivottavasti ensi vuonna säkin saisit oman kynsilakkakalenterin!

      Poista
  6. Näyttää tosi nätiltä. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana lakka! Olisipa itselläkin ollut varaa tuohon ihanaan kalenteriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ensi vuonna sitten sullakin olisi oma lakkakalenteri!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.